Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.155
nirvana 89:Što to kažeš? :shock:
zato sto je sa mnom vrlo tesko slagati se. to moze samo onaj ko hoce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nirvana 89:Što to kažeš? :shock:
AMY-LEE:ne kazem da ih gotivim kazem da je 1pesma ok 8)

guitarrr_babe:Sto se mene tice Amy moze da pise sta hoce i da voli koga hoce, i nikako nece "brljati" lepi forum, i tako bi trebalo da razmislja i prijatelj Keeper.
.... LONG LIVE DEMOKRACIJA !![]()
Ali, oprosti mu, majuska, ima on svoje razloge. Ko ih ne shvati, samo ce da se nervira. A ne vredi se nervirati ni oko cega.
... samo opusteno, nemojte da se nervirate ni slucajno. boli vas za sve ......:wink:
ajde,sad svi na 3,2,1-sad

'Mokranjac'. A ti u koju ides?JaH_G|rL:u koju si muzichku ishla???sunny_girl:Ja sam zavrsila srednju muzicku. Najvise sam volela oblike, a i kompozicija mi je dobro isla. Koji ste odsek? Ja sam zavrsila klavirski i teoretski.
8)Dobro pitanje. Ne stvarno o cemu. :?child in time:A O CEMU??

Nisi se lepo izrazio. Stobom ne moze da se slaze bas "svako ko hoce"! Izrazi se lepse. :?Keeper:nirvana 89:Što to kažeš? :shock:
zato sto je sa mnom vrlo tesko slagati se. to moze samo onaj ko hoce:wink:
Kojom MAGIOM ???????????Incognito:Ja ti dao malo vlasti... mogu ti je i oduzeti ako zelis![]()
![]()
![]()
Furerr:Nisi se lepo izrazio. Stobom ne moze da se laze bas "svako ko hoce"! Izrazi se lepse. :?Keeper:nirvana 89:Što to kažeš? :shock:
Jel SVAKO da li bi se ti "slagao" sa: cecom, karleusom, i drugim kuchkama sa pinka i van njega. :?Keeper:Furerr:Nisi se lepo izrazio. Stobom ne moze da se laze bas "svako ko hoce"! Izrazi se lepse. :?Keeper:nirvana 89:Što to kažeš? :shock:
veruj mi - SVAKO KO HOCE![]()
samo, ocito ne shvatas sta sve znaci "hteti". nije to samo kazem "hocu" ......

Furerr:Jel SVAKO da li bi se ti "slagao" sa: cecom, karleusom, i drugim kuchkama sa pinka i van njega. :?Keeper:Furerr:Nisi se lepo izrazio. Stobom ne moze da se laze bas "svako ko hoce"! Izrazi se lepse. :?Keeper:nirvana 89:Što to kažeš? :shock:
samo, ocito ne shvatas sta sve znaci "hteti". nije to samo kazem "hocu" ......![]()
Mislis da sam ja?! He, he, odeljenje mi je prava sekta, trecina slusa samo reggaeFurerr:HM da pogadjam ko je pisao o toj temi. :wink:Eyesburn girl:Na sta konkretno mislis? Reggae kao muzicki pravac, nacin zivota ili nesto trece? Dosta toga je receno...Ono sto je meni zanimljivo je recimo kako profesori reaguju kad im pomenes reggae i rasta pokret. Na pr. drug moje ortakinje imao je prosle godine za zadatak da napise referat o Jamajci iz geografije, a on je vise od pola casa pricao kako ono je najvrednije sto je Jamajka podarila-Bob Marley!!!!!Onda se raspricao o rasta pokretu, a zena ga je zblenuto gledala-u fazonu sta ovaj lupeta. Nije cak ni smeo da pomene m... da ga momentalno ne bi izbacila sa casa. Ili recimo pismeni iz srpskog-tema otprilike glasi-koje vas je umetnicko delo zadivilo. Opet znam ljude koji su pisali o Marlijevim pesmama, rasta filozofiji...i opet tesko da ce neko za to dobiti pet (casni izuzetak pojedinim profama koji gotive reggae). Uh, bas sam se raspisala...trim:STA MISLITE O REGGAE-u ?![]()
![]()

:wink: Taj deo o kome ti govoris (mozak) bi im odmah crk'o. Cak i kad bi ga nadogradile.Keeper:Furerr:Jel SVAKO da li bi se ti "slagao" sa: cecom, karleusom, i drugim kuchkama sa pinka i van njega. :?Keeper:Furerr:Nisi se lepo izrazio. Stobom ne moze da se laze bas "svako ko hoce"! Izrazi se lepse. :?Keeper:nirvana 89:Što to kažeš? :shock:
samo, ocito ne shvatas sta sve znaci "hteti". nije to samo kazem "hocu" ......![]()
kad bi malo nadogradile mozak umesto sisa onda bih :wink:

OPET JA BRE:![]()
![]()
![]()
:shock: :? 8)
:x
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
:wink:
![]()
![]()
![]()
GAGIJEVA LUBENICA
ovaj,ono sto mene trenutno zanima je da li neko zna ko ima onu pesmu:"and weak as I am".
ops: )e,da keeperu,sad sam se setila da li si probao sa slayerom i mackama nesto da iskombinujes??

Vuchkovicsunny_girl:'Mokranjac'. A ti u koju ides?JaH_G|rL:u koju si muzichku ishla???sunny_girl:Ja sam zavrsila srednju muzicku. Najvise sam volela oblike, a i kompozicija mi je dobro isla. Koji ste odsek? Ja sam zavrsila klavirski i teoretski.