ima li hopera????

Sto se mene tice Amy moze da pise sta hoce i da voli koga hoce, i nikako nece "brljati" lepi forum, i tako bi trebalo da razmislja i prijatelj Keeper. Ali, oprosti mu, majuska, ima on svoje razloge. Ko ih ne shvati, samo ce da se nervira. A ne vredi se nervirati ni oko cega.

guitarrr_babe:
Sto se mene tice Amy moze da pise sta hoce i da voli koga hoce, i nikako nece "brljati" lepi forum, i tako bi trebalo da razmislja i prijatelj Keeper.

.... LONG LIVE DEMOKRACIJA ! :P

Ali, oprosti mu, majuska, ima on svoje razloge. Ko ih ne shvati, samo ce da se nervira. A ne vredi se nervirati ni oko cega.

... samo opusteno, nemojte da se nervirate ni slucajno. boli vas za sve ...... :roll: :wink:

Keeper:
Furerr:
Keeper:
nirvana 89:
Što to kažeš? :shock:

zato sto je sa mnom vrlo tesko slagati se. to moze samo onaj ko hoce :roll: :wink:
Nisi se lepo izrazio. Stobom ne moze da se laze bas "svako ko hoce"! Izrazi se lepse. :?

veruj mi - SVAKO KO HOCE :twisted:
samo, ocito ne shvatas sta sve znaci "hteti". nije to samo kazem "hocu" ......
Jel SVAKO da li bi se ti "slagao" sa: cecom, karleusom, i drugim kuchkama sa pinka i van njega. :? :?:

Furerr:
Keeper:
Furerr:
Keeper:
nirvana 89:

zato sto je sa mnom vrlo tesko slagati se. to moze samo onaj ko hoce :roll: :wink:
Nisi se lepo izrazio. Stobom ne moze da se laze bas "svako ko hoce"! Izrazi se lepse. :?

Jel SVAKO da li bi se ti "slagao" sa: cecom, karleusom, i drugim kuchkama sa pinka i van njega. :? :?:

kad bi malo nadogradile mozak umesto sisa onda bih :wink:

Furerr:
Eyesburn girl:
trim:
STA MISLITE O REGGAE-u ?
Na sta konkretno mislis? Reggae kao muzicki pravac, nacin zivota ili nesto trece? Dosta toga je receno...Ono sto je meni zanimljivo je recimo kako profesori reaguju kad im pomenes reggae i rasta pokret. Na pr. drug moje ortakinje imao je prosle godine za zadatak da napise referat o Jamajci iz geografije, a on je vise od pola casa pricao kako ono je najvrednije sto je Jamajka podarila-Bob Marley!!!!!Onda se raspricao o rasta pokretu, a zena ga je zblenuto gledala-u fazonu sta ovaj lupeta. Nije cak ni smeo da pomene m... da ga momentalno ne bi izbacila sa casa. Ili recimo pismeni iz srpskog-tema otprilike glasi-koje vas je umetnicko delo zadivilo. Opet znam ljude koji su pisali o Marlijevim pesmama, rasta filozofiji...i opet tesko da ce neko za to dobiti pet (casni izuzetak pojedinim profama koji gotive reggae). Uh, bas sam se raspisala... :)
HM da pogadjam ko je pisao o toj temi. :wink: :lol:
Mislis da sam ja?! He, he, odeljenje mi je prava sekta, trecina slusa samo reggae :lol:

Kako naci prave ljude, odakle poceti? Evo ja vec duze vreme pokusavam da ovu ideju sprovedem u delo, ali problem mi je da nadjem vecu postavu, ljude sa slicnim idejama... Ajde ako moze neko da mi da savet ili ako hoce da mi se prikljuci! Pricali su vec neki na forumu kako bi takodje hteli da osnuju reggae bend, pa ocekujem da se bar neko javi... :)

Keeper:
Furerr:
Keeper:
Furerr:
Keeper:
nirvana 89:

kad bi malo nadogradile mozak umesto sisa onda bih :wink:
Taj deo o kome ti govoris (mozak) bi im odmah crk'o. Cak i kad bi ga nadogradile. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ahah dobro i to je nesto za pocetak !! :lol: :arrow: :lol: :lol: :lol: ovaj,ono sto mene trenutno zanima je da li neko zna ko ima onu pesmu:"and weak as I am".
ne,ustvari da budem iskrena,ne pada mi na pamet sta vas pitam,tako da vi mene nesto piyajte(ja ne znam da kucam-definitivno :oops: )e,da keeperu,sad sam se setila da li si probao sa slayerom i mackama nesto da iskombinujes?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ako,nisi,razocaraces me :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Back