ima li hopera????

187...boze sachuvaj pa ja to ne mogu da gledam ni 3 sekunde...cim je neka njihova ne mogu da kazem pesma..ja odma ili menjam kanal (ako je na tv,posto na radiju osim na sugavom 063 to ni ne pustaju,makar ne na onim stanicama koje ja slusham)

textove ( ne znam ima li smisla ovo da komentarisem)
u nekom sugavom busu je trestalo to...neka pesma gde je svaka druga rec sex...ahahahahahaha...baja koji kao peva nema ni trunke sluha, do duse za recitovanje ti ni ne treba sluh ali on kao hocje da to bude u nekom ritmu pa onda ispadne haos...

ma jedno veliko BLJAK!

Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
Koliko je ulaz za oba dana?
400 din.Evo pozajmim ti ja pare da ti odes i snimis mi Alogiju i Apokalipsu.Oces? :D
Moze, moze samo jos da nadjem gde cu da spavam, necu na zeleznickoj :D Ako dodjem pricacu vam kako je bilo
Mozes kod mene i da spavas :oops: :D Samo onda ti mesec dana nema kuci,jer ako se razbolis :twisted:
Nema mene kod tebe jer nemam para da dodjem do bgd-a :cry: A taman sam imao gde da spavam. . .
...a da li sam spomenula da ti je i put placen?Ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A hrana i pice? :D

. . .:
Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
Koliko je ulaz za oba dana?
400 din.Evo pozajmim ti ja pare da ti odes i snimis mi Alogiju i Apokalipsu.Oces? :D
Moze, moze samo jos da nadjem gde cu da spavam, necu na zeleznickoj :D Ako dodjem pricacu vam kako je bilo
Mozes kod mene i da spavas :oops: :D Samo onda ti mesec dana nema kuci,jer ako se razbolis :twisted:
Nema mene kod tebe jer nemam para da dodjem do bgd-a :cry: A taman sam imao gde da spavam. . .
...a da li sam spomenula da ti je i put placen?Ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A hrana i pice? :D
Dragi,sta ti nije jasno kad kazem SVE???

mortishaaa:
silvereye:
Ma videcju....meni se uopste ne ide....Ja metal nesto ne volim preterano...ali ajde kad me je vec milion ljudi zvalo mozda i dodjem...na ono drugo vece
JUPI!!!!!!! Nisam jedina.. :lol:
Ne,ne sekiraj se nisi jedina,ide i onaj moj,rekao mi je da ce da mi da kartu druge veceri,kaze kad je pocepaju,pa ono sto ostane,e to ce da mi da.Dusa moja :D :oops: :D :oops:

guitarrr_babe:
A sta ti je bitno?

jako rasireno pitanje ..... :?
recimo, principi, stavovi i ideje. voleo bih ja da mogu da se provodim a da se ne utopim u ono sto uzasno ne podnosim. a posto necu to da uradim, ne provodim se jer su mi bitniji stavovi.
e, sad, ako bih ti krenuo pricati sta mi je sve bitno u zivotu, ohohooooo ....... bilo bi tu dosta...
recimo samo ljubav, stvaranje ... i zbog toga ja radje ostajem sam nego sto se provodim ...

Evo na primer ja ne slusam punk...ali to je muzika uz koju,(uz dobro drustvo naravno) mnogo odlicno da se provedem.
Na jednoj zurci su neki likovi svirali Balasevica...ma pojma nisu imali da sviraju...a to je jedna od najboljih zurki u mom kratkom i dosadnom zivotu :wink: :pPppppP

u svakom slucaju meni muzika nije jedini faktor za dobar provod...dobro drustvance je najbitnije... (tada nek se tambura sta hoce - ja zadovoljna)

die_happy:
Evo na primer ja ne slusam punk...ali to je muzika uz koju,(uz dobro drustvo naravno) mnogo odlicno da se provedem.
Na jednoj zurci su neki likovi svirali Balasevica...ma pojma nisu imali da sviraju...a to je jedna od najboljih zurki u mom kratkom i dosadnom zivotu :wink: :pPppppP

u svakom slucaju meni muzika nije jedini faktor za dobar provod...dobro drustvance je najbitnije... (tada nek se tambura sta hoce - ja zadovoljna)

My point exactly!!!

Sta mislite zasto je tako malo zena u reggae muzici (takoreci nimalo)?
Tacnije, ja znam samo za jednu pevacicu koja se (valjda) potpisuje sa Mckey i fura kao neki reggae. Da ne pominjem kod nas, takva se verovatno nece ni pojaviti...

zna li ko ovu pesmu... pomoc to mi je uspomena

iznenada u kafani staroj
sinoc sretoh prijatelja svoga
gde si druze rece mi sa zarom...

pa mi prica uz casicu ljute
da si ista zanosna i lepa
da svi momci jos za tobom zude..

Danas sam upalio TV i kad sam video pomislio sam da mi je to posledica sinocnog, ne velikog, pijancenja. Ladno na sugavom pinku i na samo na pinku vec u city-u obavestenje o ovom festivalu i snimak od lane. . . Ja kad sam video. . . I dalje neverujem. . . Metal na pinku. . .

. . .:
Danas sam upalio TV i kad sam video pomislio sam da mi je to posledica sinocnog, ne velikog, pijancenja. Ladno na sugavom pinku i na samo na pinku vec u city-u obavestenje o ovom festivalu i snimak od lane. . . Ja kad sam video. . . I dalje neverujem. . . Metal na pinku. . .
:shock: :shock: :shock: Sta? :shock: :shock: :shock:

Back