Gost
No WaySoBlue:...ali osecam da nas jednog,po jednog lagano jede najezda koja je odavno uzela maha
8)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
No WaySoBlue:...ali osecam da nas jednog,po jednog lagano jede najezda koja je odavno uzela maha
8)Ma da,onu nasu :wink:mortishaaa:A cek ti mislis na onu mentalnu bolest??

sad mi je sve jasnoCourtney:Ma da,onu nasu :wink:mortishaaa:A cek ti mislis na onu mentalnu bolest??![]()

Vidis kako se slicni prepoznajumortishaaa:sad mi je sve jasnoCourtney:Ma da,onu nasu :wink:mortishaaa:A cek ti mislis na onu mentalnu bolest??![]()
![]()
![]()
![]()

400 din.Evo pozajmim ti ja pare da ti odes i snimis mi Alogiju i Apokalipsu.Oces?. . .:Koliko je ulaz za oba dana?
Vidi ti nju... a mene ne nudi...Courtney:400 din.Evo pozajmim ti ja pare da ti odes i snimis mi Alogiju i Apokalipsu.Oces?. . .:Koliko je ulaz za oba dana?![]()
(uh, pretera ga
)Vidi ti nju... a mene ne nudi...Courtney:400 din.Evo pozajmim ti ja pare da ti odes i snimis mi Alogiju i Apokalipsu.Oces?. . .:Koliko je ulaz za oba dana?![]()
(uh, pretera ga
)Moze, moze samo jos da nadjem gde cu da spavam, necu na zeleznickojCourtney:400 din.Evo pozajmim ti ja pare da ti odes i snimis mi Alogiju i Apokalipsu.Oces?. . .:Koliko je ulaz za oba dana?![]()
Mozes kod mene i da spavas. . .:Moze, moze samo jos da nadjem gde cu da spavam, necu na zeleznickojCourtney:400 din.Evo pozajmim ti ja pare da ti odes i snimis mi Alogiju i Apokalipsu.Oces?. . .:Koliko je ulaz za oba dana?![]()
Ako dodjem pricacu vam kako je bilo
ops: Pazi,ja sam ti cula jedan ovolisnimortishaaa:Vidi ti nju... a mene ne nudi...Courtney:400 din.Evo pozajmim ti ja pare da ti odes i snimis mi Alogiju i Apokalipsu.Oces?. . .:Koliko je ulaz za oba dana?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(uh, pretera ga
)
P.S. e a sto alogiu (nema "j"), oni smaraju..mislim ako zbog clanova, pa i ajde..
ali ovako smarajuuu....... (al' to je verovatno zato sto sam ja bila na svakoj mogucoj njihovoj svirci i na koncertu i svuda.. pa su mi "malo" dojadili..)
. deo JEDNE njihove pesme,tako da sto se tice muzike...
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:Keeper:HOPERKA:
ZAKLJUCAK: Ko voli metal ok,njegova stvar, ali neka odslusa neku dobru hip-hop ziku i shvatice da je ziveo u zabludi ....... :wink:
ja sam odslusao neku "dobru" hip hup ziku ali jos uvek nisam shvatio da sam u zabludi ...... 8)
HOPERKA:Keeper:HOPERKA:
ZAKLJUCAK: Ko voli metal ok,njegova stvar, ali neka odslusa neku dobru hip-hop ziku i shvatice da je ziveo u zabludi ....... :wink:
ja sam odslusao neku "dobru" hip hup ziku ali jos uvek nisam shvatio da sam u zabludi ...... 8)
Keeper-u,jesi siguran da je to bila DOBRA pesma?Pitaj nekog strucnjaka za hip-hop da ti preporuci neku pesmu.......ili ako hoces vodim te na neku hip-hop zurku?....A onda cemo cuti tvoje novo misljenje! :wink:
Mesec sija,a meni bas prijaguitarrr_babe:E, pa, recimo, ja sam se bas super provela na ekskurziji! Slusali smo muziku koju nikada ne bih pomislila kod kuce da slusam, tacnije, koja mi se kod kuce gadi i kada cujem da su drugarice moje sestre donele neki disk da slusaju, hocu sve da ih isteram napolje (MTV, Cecu, i pomalo neki domaci pop ili tako nesto tipa Tijane Dapcevic, a, da, i Negativ). Ali, imam jedno pravilo:
NIJE VAZNO KOJA JE MUZIKA, VAZNO JE KAKVE SU VIBRACIJE!
Pritom, uzmite u obzir da ono sto smo mi slusali na ekskurziji ipak nije najgore sto moze da te zadesi (Stoja, Grand Production, Jelena Karleusa). Jeste grozno, ali nije najgroznije! I onda, imala sam dva izbora: da sedim negde u cosku autobusa i hibernatiram dok me neko ne probudi u Kraljevu, i da u hodu ucim reci, da igram, i da se, of course, nasmejem.
Speaking of which, znate sta sam cula u jednoj pesmi:
"Dubina dekoltea razoruza,
i karakter chelichne volje"
Samo cu reci "Gospode dragi!"
Moguce da sam se od toga razbolela,jer sam djipala k'o looda,ma uzas...ali,nisam se toliko lose provela,jedino sto sam se gadlia sama sebi posle toga.Zao mi je,ali ja ipak nisam ni za to da se lepo provodim sa ljudima koji u tome uzivaju...kad dovoljno porastem idem ja u KST,a sve ostalo me apsolutno ne dotice! Rock-metal girl:Kakva je ovo tema?
HIP-HOP NE ZASLUZUJE DA SE POREDI SA METALOM!!!
OVO JE UVREDA ZA METALCE! Sta je to hip-hop?
Hoce mi neko objasniti sta je to hip-hop jer sam ja glupa i ne znam? To je ono sto udaraju u serpe, nigde nema nijedan instrument, i tektovi ne znace bas nista?
guitarrr_babe:Raspolozenje u drustvu, zabava, smeh, provod... te vibracije! Socijalizacija sa ljudima koji vole i drugacije nego ti. I to je korisno, trust me!
Razlika izmedju Tijane i Stoje? Mislim da je u tome sto Tijana ipak ima dobar glas. I sto nije bas toliko jeftina.
SoBlue:Nemojte tako,Twins su pusteni takodje na MTV-u,a i Zorica Brunclik.Maja Nikolic je poznata u Americi(i to odavno),Brena jos od kako se preselila,a Stoja u Svajcarsku svake subote.Colonia ih je zato sve z... i propevala po celom svetu!!!
Incognito:domace sta?
reperi ovde ne postoje (bar ne 'popularni')...
A sto se te grupe tice, negde izmedju pateticnog i jadnog... :?