ima li hopera????

Courtney:
mortishaaa:
Courtney:
. . .:
Koliko je ulaz za oba dana?
400 din.Evo pozajmim ti ja pare da ti odes i snimis mi Alogiju i Apokalipsu.Oces? :D
Vidi ti nju... a mene ne nudi... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: (uh, pretera ga :lol: )
P.S. e a sto alogiu (nema "j"), oni smaraju.. :roll: mislim ako zbog clanova, pa i ajde.. :roll: ali ovako smarajuuu....... (al' to je verovatno zato sto sam ja bila na svakoj mogucoj njihovoj svirci i na koncertu i svuda.. pa su mi "malo" dojadili..)
Pazi,ja sam ti cula jedan ovolisni :arrow: . deo JEDNE njihove pesme,tako da sto se tice muzike... :roll: ali,zato onaj Srdjan Brankovic mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......... :D :) :D :) :D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
AHA AHA AHA..... :oops: :P
(ali nisi morala zbog toga da pomeras celu str.) :lol:

Izvini, ali ja ne vidim nikakvu umetnost (a muzika je umetnost!) u tome sto neko provede dva meseca u teretani, skine se na kupaci, okruzi se najamnicama, i peva, pardon prica, o svojim dozivljajima iz popularne institucije zvane Laza Lazarevic :!:

Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
400 din.Evo pozajmim ti ja pare da ti odes i snimis mi Alogiju i Apokalipsu.Oces? :D
Moze, moze samo jos da nadjem gde cu da spavam, necu na zeleznickoj :D Ako dodjem pricacu vam kako je bilo
Mozes kod mene i da spavas :oops: :D Samo onda ti mesec dana nema kuci,jer ako se razbolis :twisted:
Nema mene kod tebe jer nemam para da dodjem do bgd-a :cry: A taman sam imao gde da spavam. . .

Znaci ovde je 10:5 za metalce (:roll: ako se ne varam, bolje reci ako nisam zaboravila da brojim!! :lol:) I sta sad??? :?: Sa kim ja da se svadjam???? :evil: :cry: Mislim ovi Hoperi nece da se svadjaju.. (i ja to napisah velikim slovom.. strasno.. kaznite me.. :lol:) znaci... Najvise mrzim kad neko kaze svako ima svoj ukus ili o ukusima ne treba raspravljati!!!!!!! (kao sto je vec neko negde nekad rekao!)
I DA,,, vi hoperi navedite mi razloge (sto bi keeper rekao :wink:) zasto je bolji hip-hop od metala.. jer.. znate.. ja kad bih pocela,.. pa.. recimo da bi ste svi odustali od citanja, nakon nekih.. :roll: 1h!!!!!! :P :shock:
P.S. za one koji nisu shvatili glasam za METAL!!!!!! (znate imate ovde zaostale ljude.. kao.. pa necu da ih imenujem..) :oops:

. . .:
Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
Moze, moze samo jos da nadjem gde cu da spavam, necu na zeleznickoj :D Ako dodjem pricacu vam kako je bilo
Mozes kod mene i da spavas :oops: :D Samo onda ti mesec dana nema kuci,jer ako se razbolis :twisted:
Nema mene kod tebe jer nemam para da dodjem do bgd-a :cry: A taman sam imao gde da spavam. . .
...a da li sam spomenula da ti je i put placen?Ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

I ti bi radije sedeo sam negde u nekoj rupi, na sred ekskurzije i uzivao u svom svetu, dok ceo svet oko tebe skace i vrcka? Ja bih se barem zapitala sta se to desava pa se tako dobro provode (ali to mislim u najpozitivnijem mogucem smislu).

Da, ljudi koje ja poznajem nisu nalozeni na City records. Jednostavno, svako voli ponekad da ih cuje, i onda ja pratim!

Ne vidim zasto bi se iko osecao krivim zato sto se dobro proveo (za moju dragu Courtney). Nije tvoja krivica sto su pustili Grand, zar ne? I, onda, kad su vec pustili takvo sr_anje od muzike (a pretpostavljam da je bio rodjendan/zurka nekog tebi bliskog ili si bila sa nekim tebi bliskim), pa zasto ne bi zazmurela za trenutak na poruku i kvalitet muzike i jednostavno upala u zezanje (a sutra ces, isto kako si upala u Stoju, iz nje da iskocis).

Premda, ne kazem ni ja da mogu bas uvek da se zabavljam uz narodnjake. Recimo, ovu novu godinu sam docekala, istina, sa drustvom, ali je sa zvucnika celo vece drmala Turska. To vec nisam mogla da podnesem. Ja sam za ravnopravnost ukusa: volis-slusaj, ali pusti i druge da nesto cuju! "Salata" sistem!

vidis, najveci problem je sto ne umem da zazmurim ...
ili, bolje reci, necu da zazmurim. do provoda mi nikad nije bilo stalo, tako da ... rekoh vec, pre cu biti na sred zurke u svom svetu nego u njihovom svetu.
meni jeste stalo da budem shvacen i prihvacen, ali ako to znaci da cu da slusam city manijake onda je to preskupa cena socijalizacije i necu to da platim. sta ces, principi .......

Keeper:
vidis, najveci problem je sto ne umem da zazmurim ...
ili, bolje reci, necu da zazmurim. do provoda mi nikad nije bilo stalo, tako da ... rekoh vec, pre cu biti na sred zurke u svom svetu nego u njihovom svetu.
meni jeste stalo da budem shvacen i prihvacen, ali ako to znaci da cu da slusam city manijake onda je to preskupa cena socijalizacije i necu to da platim. sta ces, principi .......
Potpuno podrzavam

SoBlue:
Juce sam se vratila sa sedmodnevne exkurzije u Grckoj,krajnje razocarana jer mi je za tih nedelju dana,provedenih u autobusu Aca Lukas isprao mozak.Slusala se jedna jedina kaseta,na koju je 90 mojih vrsnjaka padalo u trans,a ja sam sedela i pokusavala sve to da razumem,da budem tolerantana,da postujem,jer de gustibus non est disputandum,ali ipak ne mogu a da se ne zapitam sta ljudi vidi u njem,u tome,u opste u tim kafanskim bljuvotinama????????

cjele noci ja na splavu s´njom sam bio jedva kucu da sam jutros pogoodio...
Aca Lukas lijepo pjeva a kafanske pjesme su naj naj ne ovaj novokomponovni turbo-folk ovo stvarno ne lici ni nasta ali ovi srceparajuci su vec nesto drugo...

Back