ima li hopera????

. . .:
Danas sam upalio TV i kad sam video pomislio sam da mi je to posledica sinocnog, ne velikog, pijancenja. Ladno na sugavom pinku i na samo na pinku vec u city-u obavestenje o ovom festivalu i snimak od lane. . . Ja kad sam video. . . I dalje neverujem. . . Metal na pinku. . .
pa pink ti je iskoriscen samo kao sredstvo da se prosiri informacija o festu.. jer ima ljudi u unutrasnjosti, koji bi mozda dosli, a ne meju gde da cuju.. ili mozda neko nije cuo ni video.. a Pink je, hteli mi da verujemo ili ne, najgledanija televizija.. :evil: (vecina stvari koje sam ja ovde rekla su uzeta sa foruma YUMETALA, a je sasvim slazem.. :P [/b]

Courtney:
mortishaaa:
silvereye:
Ma videcju....meni se uopste ne ide....Ja metal nesto ne volim preterano...ali ajde kad me je vec milion ljudi zvalo mozda i dodjem...na ono drugo vece
JUPI!!!!!!! Nisam jedina.. :lol:
Ne,ne sekiraj se nisi jedina,ide i onaj moj,rekao mi je da ce da mi da kartu druge veceri,kaze kad je pocepaju,pa ono sto ostane,e to ce da mi da.Dusa moja :D :oops: :D :oops:
JOJ sto je dobar.. :lol: :lol:
:roll: sta ja mogu da ucinim?? :wink:

Keeper:
... zato sto zene manje duvaju nego muskarci pa ne mogu da sviraju rege ... :lol:
:lol: Ha, ha, ovo je nesto najsmesnije sto sam procitala, pa mislis li ti da duvaju samo rege muzicari, a sta je sa narodnjacima i ostalima (necu sad da imenujem pojedince)? Kladim se da ne znas da ne koriste cak ni sve raste gandzu, uostalom sto bi svi morali da duvaju koji sviraju rege????!!!!

Eyesburn girl:
Keeper:
... zato sto zene manje duvaju nego muskarci pa ne mogu da sviraju rege ... :lol:
:lol: Ha, ha, ovo je nesto najsmesnije sto sam procitala, pa mislis li ti da duvaju samo rege muzicari, a sta je sa narodnjacima i ostalima (necu sad da imenujem pojedince)? Kladim se da ne znas da ne koriste cak ni sve raste gandzu, uostalom sto bi svi morali da duvaju koji sviraju rege????!!!!

hej, ajsbrn grl, sta se lozis ???
zezam se........
nego, sto se tice toga da sve raste ne koriste gandzu ...... ah, da .... :lol: ma duvaju vise no sto ja pijem vodu

mortishaaa:
Courtney:
mortishaaa:
silvereye:
Ma videcju....meni se uopste ne ide....Ja metal nesto ne volim preterano...ali ajde kad me je vec milion ljudi zvalo mozda i dodjem...na ono drugo vece
JUPI!!!!!!! Nisam jedina.. :lol:
Ne,ne sekiraj se nisi jedina,ide i onaj moj,rekao mi je da ce da mi da kartu druge veceri,kaze kad je pocepaju,pa ono sto ostane,e to ce da mi da.Dusa moja :D :oops: :D :oops:
JOJ sto je dobar.. :lol: :lol:
:roll: sta ja mogu da ucinim?? :wink:
Sve nam lepo prepricaj...od rci do reci,mislim od grupe do grupe :lol: I da,posebno ovo:Kako je izgledo decko koji je pevao za Moondive :?: :?: :?:

Keeper:
Eyesburn girl:
Keeper:

hej, ajsbrn grl, sta se lozis ???
zezam se........
nego, sto se tice toga da sve raste ne koriste gandzu ...... ah, da .... :lol: ma duvaju vise no sto ja pijem vodu
Po toj tvojoj teoriji i svi rokeri bi trebalo da su alkoholicari, svi tehno izvodjaci da su na ekstaziju itd. Ajde jednom u zivotu shvati to kao muziku. Zasto mislis da su SVI raste? Mozda ljudi postuju rasta nacela ali ja stvarno ne verujem da bas svi duvaju u tolikim kolicinama kao sto tvrdis. Uostalom, muzika nece nista bolja da im bude od toga...ne znam da li si se zezao za onaj odgovor ali mislim da to definitivno nije odgovor u vezi mog pitanja! I ne lozim se na tvoje komentare, ali mrzim da citam poruke maloumnih ljudi...

Ne znam zasto devojaka u reggae muzici ima manje nego muskaraca... Ne znam, jednostavno. Ali, to ce se sve jednog dana promeniti (nameravam da unesem promenu, ali o tom-potom, videcete me... :) Hihihihi, ma samo mastam, ali ko zna... Cini mi se da je ovde jedna devojka rekla da pise reggae poeziju (mozda bas Eyesburn girl), i to podrzavam. Jednog dana, kazem vam...

guitarrr_babe:
Ne znam zasto devojaka u reggae muzici ima manje nego muskaraca... Ne znam, jednostavno. Ali, to ce se sve jednog dana promeniti (nameravam da unesem promenu, ali o tom-potom, videcete me... :) Hihihihi, ma samo mastam, ali ko zna... Cini mi se da je ovde jedna devojka rekla da pise reggae poeziju (mozda bas Eyesburn girl), i to podrzavam. Jednog dana, kazem vam...

rege poezija ? nisam znao za to ...
znatizeljan sam - po cemu je ona specificna ?
8)

Back