ima li hopera????

Keeper:
pa bash da sam bio fin ....... i nisam ....... uprljao sam svoje lepe bele kratke pantalone sedeci na zemlji, i bacio sam jednu praznu plastichnu flashu :oops: a plastiku, kao sto znate, priroda ne moze da reciklira ..... sto sam nevaljao :oops:

lepe bele kratke pantalone? :lol: Da nisi ti neki feget kao na primer Boshko iz sitija ili tako neko....? :lol: Ma dobro znam da imash vishe ukusa od njega! Priroda je SVEMOGUCJA :twisted: ti prirodi bacish flashu a priroda tebe drmne gromom :lol: shto se ne znam iz kog razloga nije desilo... Verovatno je bila prezauzeta ili se nalozila na tebe i na tvoje chetvorocipse, tricepse, bicepse, cepse itd. :lol: ili tako neshto :lol:

Keeper:
Gothic Girl Mortisha:
Ma da Keeperu... kada bih videla te tvoje silne 'cepse' i shta ti ja znam... DIGURNO bih te zaskochila! :lol: :lol: I to znash kako... :twisted:
ne bi stigla, draga moja, nikako ne bi stigla do mene u tom sluchaju :wink: :P

Gothic Girl Mortisha:
Skopsko je odradilo svoje pa pred sobom nisam videla ni belu machku a kamoli misha... :lol: :lol: :lol:
kolko si popila? jedno i po? :lol:

Mhmmm... :roll: ...Mislish? Ja ipak mislim da bih... Imam duuuugachke i spretne prsticje a i brza sam kad treba! Jedan skok i bilo bi UHVATILA MACHKA MISHA DOK JE BIO MRAK! :twisted: Hehehehehe... Samo shto nazalost nemam zelju za bicepsima i tricepsima u poslednje vreme...
:lol: :lol: Shto se tiche kolichine piva: JAVNA TAJNA. :lol: :lol: Mogu ti samo recj' da nije jedno ipo... a posle piva se pila domacja zestina! :oops:

Gothic Girl Mortisha:
lepe bele kratke pantalone? :lol: Da nisi ti neki feget kao na primer Boshko iz sitija ili tako neko....? :lol: Ma dobro znam da imash vishe ukusa od njega!
sta fali lepim belim kratkim pantalonama? :?
boli me d.u.p.e. shto ih Boki nosi. video od mene sta ja tu mogu?

Gothic Girl Mortisha:
Priroda je SVEMOGUCJA :twisted:
onda nek mi vrati mog persijskog machka koji mi je crk'o :cry:

Keeper:
pa bash da sam bio fin ....... i nisam ....... uprljao sam svoje lepe bele kratke pantalone sedeci na zemlji, i bacio sam jednu praznu plastichnu flashu :oops: a plastiku, kao sto znate, priroda ne moze da reciklira ..... sto sam nevaljao :oops:

:shock: :shock: mislim, stvarno nema smisla... mene je sramota :? :shock: 8)

Moje saucheshcje... :cry: ... Meni je crko hrchak... Bio je to jedini Elijah-Voodoo-Trichkizz na svetu... Jeste da je imao uzasno dugachko ime i da nije imao nadimak... :cry: ...ali je bio poseban. A primetili smo da je otegao svoje male papkarone tek kada smo osetili neki smrad... :cry: :cry:

Gothic Girl Mortisha:
Moje saucheshcje... :cry: ... Meni je crko hrchak... Bio je to jedini Elijah-Voodoo-Trichkizz na svetu... Jeste da je imao uzasno dugachko ime i da nije imao nadimak... :cry: ...ali je bio poseban. A primetili smo da je otegao svoje male pakarone tek kada smo osetili neki smrad... :cry: :cry:

ti si tuzna zbog hrcka, koga si primetila da je uginuo tako sto je poceo smrad od njegovog tela da se oseca????
Izvini, jel ti imas savest???
Nemoj da kukas tu, nego razmisli malo :x

... ja ne znam kako odredjeni ljudi uopste smeju da "drze" zivotinje... :evil: :!:

Nadya:
ti si tuzna zbog hrcka, koga si primetila da je uginuo tako sto je poceo smrad od njegovog tela da se oseca????
Izvini, jel ti imas savest???
Nemoj da kukas tu, nego razmisli malo :x

... ja ne znam kako odredjeni ljudi uopste smeju da "drze" zivotinje... :evil: :!:

i ja sam greshan :cry:
kad sam imao cetiri godine, nisam nahranio moju kornjachicu Mikelandjela koji je imao narandzasti beleg na vratu i on je uginuo :cry: Kajem se. Nadya, oprosti mi ..... mogu li da se iskupim sa 10 'ochenash' i 30 'bogorodice devo' ? :roll:

:D Ma daj! Shta ti je? Nisi valjda ozbiljno pomislila da nisam proveravala i hranila hrchka?! :shock: Daj! Mora da me palish! Bila sam na ekskurziji kad je uginuo, a tek su mi posle roditelji rekli... :x Tako mi je dok nisam bila tu uginula i machka, i zec, i 3 zlatne rbice (verovatno zavrshile u kanalizaciji), i jedan papagaj,... Hm moji roditelji: UBICE?! :shock: :x :? Mogucje... Ne znam sve su to ne razjashnjene okolnosti ali vratimo se na topic.

Keeper:
i ja sam greshan :cry:
kad sam imao cetiri godine, nisam nahranio moju kornjachicu Mikelandjela koji je imao narandzasti beleg na vratu i on je uginuo :cry: Kajem se. Nadya, oprosti mi ..... mogu li da se iskupim sa 10 'ochenash' i 30 'bogorodice devo' ? :roll:

ja nisam svestenik, niti ti moze biti oprosteno ako otpevas neku pesmicu :evil:

mene je tesko naljutiti, ali ovo..... :x

Gothic Girl Mortisha:
:D Ma daj! Shta ti je? Nisi valjda ozbiljno pomislila da nisam proveravala i hranila hrchka?! :shock: Daj! Mora da me palish! Bila sam na ekskurziji kad je uginuo, a tek su mi posle roditelji rekli... :x Tako mi je dok nisam bila tu uginula i machka, i zec, i 3 zlatne rbice (verovatno zavrshile u kanalizaciji), i jedan papagaj,... Hm moji roditelji: UBICE?! :shock: :x :? Mogucje... Ne znam sve su to ne razjashnjene okolnosti ali vratimo se na topic.

nice one :roll: 8)

Nadya:
ja nisam svestenik, niti ti moze biti oprosteno ako otpevas neku pesmicu :evil:

mene je tesko naljutiti, ali ovo..... :x

nemoj da se ljutis, posto nemas zasto ... zezam se, izmislio sam :) ..... ajd da ne brbljamo o ovome, posto je ovo tema o beer festu, a moderator je mortisha, i to svez moderator, zeljan dokazivanja, zakljuchavanja i proganjanja :lol:

Secate se filma road trip...urnebesna komedija na fazonu American Pie...e, sad, pesma koja posebno docarava atmosferu u filmu je Twisted Sister - I wanna rock...ukoliko neko moze da postavi link za dovnoad ove pesme, ili je voljan da je posalje na mail, bio bih jako zahvalan...

Mislim da su oni super, a najbolje pesme su mi Broken, Misery, Peacemaker, Shy, Replica, The end of this chapter, San Sebastian, Gravenimage , ma sve.
Gde mogu da nabavim njihove majce u NS-u, osim u MUNGOS-u tamo imaju samo jednu.
Pozdrav svim Metalcima i rokerima

Death to MTV

Back