ima li hopera????

Cinimi se da dosad nisam videla da je neko postavio temu o ovom bendu.Inace nedavno sam nabavila i ovaj novi album odnosno singl,shta god da je,The Dark Sicret i mogu reci da nije losh samo jedna stvar me interesuje,gde je onaj lik shto peva na ranijim albumima npr. Rain of a thousand flames?!?Ili uopshte shta znate o njima...

Rhapsody...Znam da su iz Italije,Mislim da imaju oko 6 albuma,pevac je (ja mislim) Fabio Lione,gitarista im je cuveni Luca Turilli,koji ima i 2 solo albuma.....Dobri su,po meni. Extra muzicari :D :D :D Malomi se ne svidja temetika u njihovim pesmama. Znas,zmajevi,carobnjaci,macevi,tralala.... :D :D :D :D :D :D

vampire_lover_9:
Rhapsody...Znam da su iz Italije,Mislim da imaju oko 6 albuma,pevac je (ja mislim) Fabio Lione,gitarista im je cuveni Luca Turilli,koji ima i 2 solo albuma.....Dobri su,po meni. Extra muzicari :D :D :D Malomi se ne svidja temetika u njihovim pesmama. Znas,zmajevi,carobnjaci,macevi,tralala.... :D :D :D :D :D :D
sto to je bas tako super (((((: ja ih gotivim.. ali o njima znam samo da su iz Italije i nista vise LOL i to je puno.. ali mu extra (shocked! ne mogu da verujem da sam tu rec izgvorila!!)
elem,
POZ
(ja nikad nisam tela da otvaram temu, jer ljubitelja powera ovde nema.. pa bi stajala u prazno (8 )

~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY
PEACE

Bleak WinterFullMoon:
mortishaaa:
Bleak WinterFullMoon:
jel si praobala da odsvirash? :)

nije da pesma ne valja,nego je lik koji svira retardiran :lol:
bez vredjanja molim :p (8

~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY
PEACE

si ti svirala? LOL
:p hvala bleack :p
ne EMBARASSED ja ne znam da odsviram cak ni smok on d votr (8

~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY
PEACE

cLick - OR - Die:

Jel poludeo neko na Coxu. Ja jesam. U$ao sam dzaba na juri$ i proveo se skoro savr$eno. U petak cu da okachim party report na http://tesla.rcub.bg.ac.yu/~nknight pa chitajte.. xe xe xe

SlaZem Se Sa KomSijom IZnad MeNe, U kom si Ti FazoNu: Ides na Zurke, Gucu, NiSomniju, SvIrke, KoncerTe samo da Bi to posle ZAkaCIO na Tvoj pRedosadNI SajT i Da mi svi ViDimo kako je TebI Mnogo SupEr i Kako se predoBRo Zajebavas, a mi sMO samo OBIcnI smrtNIci kojI ne Piju, ne Puse, neMAju svOj zivot Vec se SMaraju na NEtu i zaVide Ti kakO si Ti jedno PreAmbICioZno Bice Kome JE mnOGO dobro U zivotU!!!

cLick - OR - Die:

Jel poludeo neko na Coxu. Ja jesam. U$ao sam dzaba na juri$ i proveo se skoro savr$eno. U petak cu da okachim party report na http://tesla.rcub.bg.ac.yu/~nknight pa chitajte.. xe xe xe

SlaZem Se Sa KomSijom IZnad MeNe, U kom si Ti FazoNu: Ides na Zurke, Gucu, NiSomniju, SvIrke, KoncerTe samo da Bi to posle ZAkaCIO na Tvoj pRedosadNI SajT i Da mi svi ViDimo kako je TebI Mnogo SupEr i Kako se predoBRo Zayebavas(mrzim zvezice), a mi sMO samo OBIcnI smrtNIci kojI ne Piju, ne Puse, neMAju svOj zivot Vec se SMaraju na NEtu i zaVide Ti kakO si Ti jedno PreAmbICioZno Bice Kome JE mnOGO dobro U zivotU!!!

klon:
cLick - OR - Die:

SlaZem Se Sa KomSijom IZnad MeNe, U kom si Ti FazoNu: Ides na Zurke, Gucu, NiSomniju, SvIrke, KoncerTe samo da Bi to posle ZAkaCIO na Tvoj pRedosadNI SajT i Da mi svi ViDimo kako je TebI Mnogo SupEr i Kako se predoBRo Zayebavas(mrzim zvezice), a mi sMO samo OBIcnI smrtNIci kojI ne Piju, ne Puse, neMAju svOj zivot Vec se SMaraju na NEtu i zaVide Ti kakO si Ti jedno PreAmbICioZno Bice Kome JE mnOGO dobro U zivotU!!!

Dragi prijatelju fudbala.. Sve ovo gore si ti napisao.. sam si sebe prozvao i to dvared! Ja bar ne moram sebe da prozivam jer sam Qronja po defaultu pa me prozivaju drugi 8) Niko te ne tera da ide$ na moj zait i chita$ party reporte, a njih pi$em jer me mrzi da obozhavaocima otpisujem iste emailove. Nemam ceo dan za komp, samo pola :) Zato bolje prestani da generi$e$ negativnu energiju i odskakuci do nekog partya. U svakom sluchaju ogromna vecina gotivi moje pisanije i fotke tako da nastavljam sa Najt produkcijom :) bye bye

Film je iz 2003 i u njemu igraju Aaron Eckhart i Hilary Swank.

Christopher Young je radio muziku, ali nikako ne mogu da nadjem ni jednu stvar iz tog filma na internetu.

Najvise me zanima pesma koja ide uz odjavnu spicu, ko peva i ima li gde da se skine sa neta.

Hvala unapred na pomoci!

Back