ima li hopera????

sweet_A:
@Xel:
Gothic Girl Mortisha:
joGooOOD:
mrzim kada neko ima predrasude prema plavusama,sto nas povezuju sa "roze i plavom" ???????MORE MRS :wink: OBOZAVAM METAL :)
:oops: :oops: Sorry jedna od mojih najboljih drugarica je plavusha ali prirodna i slusha metal. heheh ma nemam ja nishta protiv MUSHKIH prirodnih plavusha, njih chak obozavam! Pogotovo ako imaju polu dugu ili dugu kosu... mmmm.... ko Garrett Hedlund... *drools* *drools* *drools* . :P
COOOOL justin

Justin je smešan...da mene on isto potseća na Deena.A Cameron...pa samim tim što je sa njim mi i nije nešto. Nije ona loša glumica, al nije brate ni lepa :?

P.S. obožavam Garrett Hedlunda 8) 8) 8) 8)
Justin je super cool.Kameron nije bash neka... :shock: Ajd nije vazno...

Cao.
Mi smo 2 Majka Beograda (2MB). Ovo je nas singl sa nadolazeceg albuma "Po dva megabajta hip hop-a!". Bitove je radio Jirzhi iz Poljske, jedan od najboljih Poljskih bitmejkera. Poznat je po bendovima iz Poljske i Ceske. Nasa najveca odlika su panclajnovi, np "Od Mutavog sam kupio giju, bacao sam rime na 'riju" (Svima je poznato da je Mutavi najveca drukara u Srbiji). Voleli bi da cujemo i vase komentare. Odlucili smo se na ovaj rizican potez i postujemo vasu kritiku. Svi komentari su dobrodosli. Mi ne mislimo da smo najbolji, mi smo jedni od mnogih, ali svakako i jedni od boljih. Pozdrav! Yo! Respect!

2MB - Zambia

Pozdrav za naseg coveka, Jirzhika, pozdrav za Marijanu koja ce nam raditi vokale na albumu, Cica Sinisu na sponzorstvu za studio, Studio "Torlak", nasem sponzoru "Terranova" koja nas oblaci i frizerskom studiu "Panjkovic". Spot je u fazi montiranja.

poslusajte!

http://www.soundclick.com/bands/6/2mbmusic.htm

FENOMENALNO!!!!!!!! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
(;
(8

Ljuuuuuuuuuuuuuuuudi! Morate ovo da cujete!!! Radi se o demo-bendu The Lockharts! I, kako me nije mrzelo da skinem njihovu jedinu pesmu, skinula sam je - Zov mastodonta na umoru. Znate kako je mocna stvarcica!!! Skroz je tuzna, i tako nekako sva jooooj... Rasplakala sam se! Posto je necete naci ni na jednom zvanicnom izdanju ili ne daj, Boze, WinMX-u, link je www.thelockharts.cjb.net

hahahhaa pa ovaj lik ne ume ni akorde da potrefi :lol:

aj da su bar ubacili josh jednu gitaru da svira neki lagan solo i da ovaj reta nije toliko mashio akorde mozda bi i bilo neshto od pesme...eventualno neki vokal
ako hoces skinucu je za dva min i da ti napishem tablaturu ako ti se svira ovako neshto...
on samo menja bas tonove a vishi tonovi ostaju isti
it's simple
and provaljeno long time ago

it goes like this...

e:--------0------0-------------0------0-------
b:------3---3------3---------3---3------3-----
g:----2-------2------2-----2-------2------2---
D:--0-------------------3--------------------
A:--------------------------------------------
E:--------------------------------------------

e:--------0------0-------------0------0-------
b:------3---3------3---------3---3------3-----