I
iluzionista
Gost
A mozda je odlucio da nas pusti malo da se pitamo zasto nije dosad zakljucana. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da nece mozda izaci i knjiga lane moje?DzoA:Pesma 'lane moje' je toliko osporavana pa cak i pljuvana a sad 2. na evroviziji!
Oni koju su do juce pljuvali po tom projektu sad ga dizu u nebo....
Cak je i bilo price da nije trebala da prodje da je to bila namestaljka, ne znam nisam pametan!
Staga mameleona......
Meni se licno muzika svidja tekst nije los ali on nije umeo ovo da otpeva kad samo cujem kad pocne da kresti.
Ali ipak pored svega nije lose svidja mi se
Red_Zmaja:Jos jedna napaljena klinka...ajde idi gldaj malo pink....tijana87:Zeljko je zakon, a car je sa ovom pesmom LANE MOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LePiaf:sanja:cafe del mar, pustim da se opustim.
sto kaze moj kum, "liftovska muzika" ali meni je skroz ok.
Kakvo bogohuljenje nazvati Morsku Kafanu "liftovskom muzikom"! Ne da imam nesto protiv takve muzike, naprotiv, ali Kafana je za plazu (i to za plazu kakve nema u Crnoj Gori) a ne za lift.
pa ne znam ni jednu zanimljivost ali volim grupu,ne slusam ih puno ali ih volimUrBaNiYaK:Kako dozivljavate ovu grupu i njihovu muziku???
Zacetnici psihodelije
Jel znate neke zanimljivosti o njima?
npr. prvi maxi singl Arnold Layne govori o friku koji obozava da skida zenski ves sa zice za susenje...inace radni naziv tog albuma je bio "let's roll another one" ...eeeeeh taj ludi Sid Barett...
obozavamo laneGavin:Ko voli pesmu Lane moje i sta misli o njoj!!!! 8)
ej tek sad sam videla poruku,marko87:Znam gde je to. Ja sam iz Kaca. Sta ti zapravo sviras. Koje si god. U koju skolu ides?
ops: 8) )
mortishaaa:cek koje pitanje? zaboravih? :shock: :?Führer.:Eto znao sam da ce da se uvrede.![]()
ops: Da mi se ne svidjate ja se ne bih sa vama druzio. :? Zar ne? :? Vi ste meni super,
![]()
![]()
ali meni je zanimljivije ovako. :? Da budem anoniman, :? mada necu dugo biti Courtney zna moj broj,
tako da je sad samo pitanje vremena kada cete saznati ko sam.
![]()
![]()
Sto meni ne smeta,
zanimljivije mi je ovako, :? ali vama izgleda nije,
tako da... U svakom slucaju videcemo se ma "Metaliki". Ko zna mozda uspem da se odvojim od ovih mojih Metalaca i dodjem malo kod vas :wink: (sigurno) :wink: .
![]()
![]()
Sad sam dosao preko 041 :? (potrosio sam sve vreme
![]()
![]()
koje sam imao na net-u)tako da moram da skratim.
![]()
P.S. Ovo je ujedno odgovor i na post koji je bio ispod Motoristinog, koji je postavila guitarrr_babe. :? Motorista nisi mi odgovorila na pitanje!? :?
ima da dodjes do nas!!!!!i da budes sa nama
![]()
i da, ova mala sve odmah savata i pouzima ih brojeve![]()
Babe hvala na podrsci 8)
A sta ima Perkee da kaze na ovo? 
to bi bilo sta..? :?Führer.:Jel' neko gledao "The Wall"? :?