ima li hopera????

DzoA:
Pesma 'lane moje' je toliko osporavana pa cak i pljuvana a sad 2. na evroviziji!
Oni koju su do juce pljuvali po tom projektu sad ga dizu u nebo....
Cak je i bilo price da nije trebala da prodje da je to bila namestaljka, ne znam nisam pametan!
Staga mameleona......
Meni se licno muzika svidja tekst nije los ali on nije umeo ovo da otpeva kad samo cujem kad pocne da kresti.
Ali ipak pored svega nije lose svidja mi se
Da nece mozda izaci i knjiga lane moje?

Kako dozivljavate ovu grupu i njihovu muziku???
Zacetnici psihodelije
Jel znate neke zanimljivosti o njima?
npr. prvi maxi singl Arnold Layne govori o friku koji obozava da skida zenski ves sa zice za susenje...inace radni naziv tog albuma je bio "let's roll another one" ...eeeeeh taj ludi Sid Barett...

LePiaf:
sanja:
cafe del mar, pustim da se opustim.
sto kaze moj kum, "liftovska muzika" ali meni je skroz ok.

Kakvo bogohuljenje nazvati Morsku Kafanu "liftovskom muzikom"! Ne da imam nesto protiv takve muzike, naprotiv, ali Kafana je za plazu (i to za plazu kakve nema u Crnoj Gori) a ne za lift.

"liftovska muzika" u ovom kontekstu znaci laganu muziku, opustajucu, prijatnu za slusanje... bez vrisaka, cimanja, i ostrih promena tonaliteta. nista lose.

UrBaNiYaK:
Kako dozivljavate ovu grupu i njihovu muziku???
Zacetnici psihodelije
Jel znate neke zanimljivosti o njima?
npr. prvi maxi singl Arnold Layne govori o friku koji obozava da skida zenski ves sa zice za susenje...inace radni naziv tog albuma je bio "let's roll another one" ...eeeeeh taj ludi Sid Barett...
pa ne znam ni jednu zanimljivost ali volim grupu,ne slusam ih puno ali ih volim

Mislim da je Evropa jasno rekla sta misli o pesmi ''Lane moje''.A oni koji misle da je ova pesma plagijat, neka mi kazu kako se zove pesma iz koje je ukradena melodija pesme ''Lane moje''. Pesma je bila 77 puta bolja od one ukrajinske, a sto se ostalih zemalja tice, to ne moram da pricam, to ste vec i sami videli.

Ja ih(mislila sam da je to jedna osoba)volim,ali ne znam ama bas nista o njima...Samo sam ih slusala pored tate...Jel se jedan od njihovih albuma zove "The wall"??Ako jeste,pesme sa toga albuma mi se mnogo svidjaju(inace imam jos neke albume samo sam zaboravila imena :oops: 8) )

Pesma je sama po sebi OK... Ako izuzmemo cinjenicu da je melodija ukradena (ih, to je tako tesko ocekivati od Leontine i onih oko nje), da Zeljko ne ume da peva, i da su ljudi mislili da je doticna pesma najbolja na svetu...

Naravno da mi je drago sto smo drugi, bio bih idiot kad se ne bih slozio sa tim. Stavise, u trenutnom rasporedu, trebali bi da budemo i prvi obzirom na onaj ocaj od ukrajinske pesme...

Steta sto se oni koji su stvarno vredeli, poput Albanije, Letonije i Holandije... nisu bas najbolje plasirali... Sad, da li je njima slaba dijaspora, ili nije zainteresovana za ova desavanja, to je vec diskutabilno... Cinjenica je da mi imamo veliku dijasporu zbog proteklih godina rata kad je svako gledao da pobegne odavde - a to navedene zemlje nisu imale (bar ne u primetnoj kolicini)... Dobro, mozda sem Albanije...

U svakom slucaju, i dalje ostajem pri izjavi da je pesma bruka, ali da mi je itekako drago sto se tako visoko plasirala...

Pa i Holandani su imali ukradenu pesmu, Letonski mi nesto ne ide, Ukrajina je isto ukrala od Bregovica nesto, i Zeksi od svih ovi mi je stvarno i pored kradje
bio dobar. Da nas je pobedila Belgija ili Grcka preboleo bih, ali ova neizivljena Ukrajinka uzas.

mortishaaa:
Führer.:
Eto znao sam da ce da se uvrede. :( :oops: Da mi se ne svidjate ja se ne bih sa vama druzio. :? Zar ne? :? Vi ste meni super, :D :D :D ali meni je zanimljivije ovako. :? Da budem anoniman, :? mada necu dugo biti Courtney zna moj broj, :) tako da je sad samo pitanje vremena kada cete saznati ko sam. :D :D :D Sto meni ne smeta, :D zanimljivije mi je ovako, :? ali vama izgleda nije, :( tako da... U svakom slucaju videcemo se ma "Metaliki". Ko zna mozda uspem da se odvojim od ovih mojih Metalaca i dodjem malo kod vas :wink: (sigurno) :wink: . :D :D :D Sad sam dosao preko 041 :? (potrosio sam sve vreme :( :( :( koje sam imao na net-u)tako da moram da skratim. :(

P.S. Ovo je ujedno odgovor i na post koji je bio ispod Motoristinog, koji je postavila guitarrr_babe. :? Motorista nisi mi odgovorila na pitanje!? :?
cek koje pitanje? zaboravih? :shock: :?
ima da dodjes do nas!!!!! :twisted: i da budes sa nama :twisted:
i da, ova mala sve odmah savata i pouzima ih brojeve :lol:
Babe hvala na podrsci 8)

E ovo ja smatram uvredom. :evil: A sta ima Perkee da kaze na ovo? :?:

Führer.:
Jel' neko gledao "The Wall"? :?
to bi bilo sta..? :?
inace, super su... :wink:
ja sam se nesto zakacila za album "The Wall", posebno The Thin Ice, Mother... :lol:
ma sve pesme su posebne na svoj nacin, sama ta atmosfera koju stvaraju... 8)
ne poznajem bend nimalo sto se tice sporednih stvari... da li bi neko podelio nesto s nama? 8) :lol:

Back