DzoA:Pesma 'lane moje' je toliko osporavana pa cak i pljuvana a sad 2. na evroviziji!
Oni koju su do juce pljuvali po tom projektu sad ga dizu u nebo....
Cak je i bilo price da nije trebala da prodje da je to bila namestaljka, ne znam nisam pametan!
Staga mameleona......
Meni se licno muzika svidja tekst nije los ali on nije umeo ovo da otpeva kad samo cujem kad pocne da kresti.
Ali ipak pored svega nije lose svidja mi se
Bas slusam Stfana Raaba sinoc kaze da je poslije Njemacke bila najbolja nasa pjesma (posle Njemacke jer je to njegova zemlja svako svoje hvali) najbolja kompozicija najbolji arabzman i sve ostalo mislim da cemo ubrzo Zeljka vidjet na Pro Sieben.
Ja sam moj TV sredio samo zato sto nijesmo prvi a prije Eurovisije nijesam podnosio tu pjesmu.

Svidja mi se sto je pesma bila na SRPSKOM JEZIKU tako da mogu da nam samo zavide oni koji hoce da se uvlace na engleskom! Gledao sam bosansku televiziju Hajat 1 sat pre pocetka finala. Ne da su Zeljka ispljuvali nego je to bilo strasno! Rekao je izjavu da smo mi bili pod turcima 500 godina i da on ide sad tamo da osvoji turke. Tu su se voditelji nasli uvredjeni do neba (jer su muslimani iz Bosne mnogo 'veci' muslimani od maticnih i boli ih istina sto su prodane duse) i poceli su pricu kako Zeljko siri nacionalne mrznje bla bla. Posle se on direktno ukljucio u njihov studio i rekao da je on tamo otisao da osvoji Tursku pesmom a sad sto neko hoce drugacije to da protumaci to je njihov problem! Poceli su cak i da sire dezinformacije kako je zbog toga u Turskoj nastao pravi skandal... A mi od Turaka dobismo dosta poena... Ne znam neko je gledao prvi program hrvatske televizije i kad su videli voditelji da je njihova drzava dala maksimalan broj poena (12) za Srbe poceli su da psuju otvoreno... Toliko o pericinom nacionalizmu i kulturi! Pa dobro stace ko gubi ima pravo da se ljuti... 
ops: Da mi se ne svidjate ja se ne bih sa vama druzio. :? Zar ne? :? Vi ste meni super,