ima li hopera????

Pre dve veceri upoznao sam slatku sedamnaestogodisnju darkericu, pa se nesto pitam - jel u redu da se ja jos uvek lozim na gothic ribe iako sam svoju gothic uniformu odavno skinuo :) I gde se sad nalaze te devojke, da li ih uopste ima puno ili je ona jedan od poslednjih usamljenih primeraka... Mislim, mnogo su slatke...

Pitam ovo na 'muzici' zato sto ima veze sa muzickom subkulturom, ne verujem da bih odgovor dobio na nekom drugom forumu (ovo je poruka za moderatore :) )

ma naravno da je u redu..ja se takodje lozim na gothic ribe i one su mi savrsenstvo zenstvenosti..iako ja nisam goticar...
a ima ih dosta..nedeljom na akademiji, pre je bilo i vece u kst-u..
sve u svemu gothic ribe su strava!!!

Dakle...? Sta mislite o njima? Ja bih rekla da je ovo neki doom metal,mada oko toga nikad ne moze se biti siguran jer uvek se nadje neka pod pod vrsta... Slusala sam 4 njihova albuma:Burning-A Wish;
Fall, I Will Follow;
La Naissance D'un Reve; Memorandum
i mnogo mi se svidjaju...
Sta imate da kazete o njima?

guitarrr_babe:
gle, gle, koliko desrukcije u tvojim recima c c c... MA, GLUPE TEME SU ZAKON! E, pa svracao je Bleak, sto ovo nije ocistio? Mislim, prezivela je!

Nemam pojma... Mene iskreno nervira. Svaki put kad dodjem na muziku ocekujem da je vec obrisana. :lol: I svaki put me iznervira kad je vidim zivu i zdravu. :roll: :lol:

Najlepse bi bilo da temu zavrsimo recima:
Ova tema ce se samounistiti za tacno 24h. :P

Pitanje je ovde sujete.to jest baje iz andrgraunda NE MOGU (ne da neće nego ne mogu) da se probiju i onda se prozivaju oni što su se probili i oni koji su strašni MCijevi i oni koji su genijalni producenti (Eminem je uradio beat za "Runnin" 2pac feat Biggie ako je neko slupšao) i oni koje poštuje ceo hip-hop svet.e to je problem.
Da jedini beef je sa Ja Rulom koji je posle beefa prodao ukupno 300.000 kopija albuma.Smešno

@Perice sinko ocigledno si cuo mnogo HH pa sad prosipas pamet koju nemas. To sto si napisao je samo jos jedan od primera bedne odbrane na komentare napisane na tvoju debilnost kao sto i vecina takvih kao ti napise, jer nisu culi nista vise sem onog MTV sh*ta.. e vidis komentarisi kad cujes nesto vise, i onda kenjaj po UG, a do tad, jezik za zube, jer ja ako pljujem nesto pljujem jer sam cuo to i sra*nje je, a ne pljujem ono sto nisam cuo niti znam kako zvuci.. Jer kako mozes da kazes za nesto da je ne kvalitetno kad niti si video, niti chuo..
Tako da postedi me vise postova koji veze s'vezom nemaju, pa pocni da slusas HH zbog njega samog, a ne da bi se ku*rcio kako slusas HH jer to je danas u fazonu..

Pa, meni se svidja:) Mada me u principu ne zanimaju one bas 'mracne', nekad su me zanimale i druzio sam se sa njima, ali srecom proslo je. Mnogo je crnih i cudnih dozivljaja islo uz sve to. Ali me ne zanimaju ni vedre darkerice, tek to mi je bezveze. Bas bi bilo lepo kad bi se neka javila...

mortishaaa:
Führer.:
guitarrr_babe:
E, pa ja IDEM, Fuhrer, pa ti vidi!!! Uta-ta, nisam jedna od ONIH koje necu imenovati a koje ne idu! :P
Ja nisam rekao da ne idem uopste. :? Samo vise volim da vama ostanem anoniman. :? Mislim nije da vama nesto fali (daleko bilo), nego sam ja takav, znate vec. :lol:
Molim??? :shock: e ovo smatram VELIKOM uvredom!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :x
Eto znao sam da ce da se uvrede. :( :oops: Da mi se ne svidjate ja se ne bih sa vama druzio. :? Zar ne? :? Vi ste meni super, :D :D :D ali meni je zanimljivije ovako. :? Da budem anoniman, :? mada necu dugo biti Courtney zna moj broj, :) tako da je sad samo pitanje vremena kada cete saznati ko sam. :D :D :D Sto meni ne smeta, :D zanimljivije mi je ovako, :? ali vama izgleda nije, :( tako da... U svakom slucaju videcemo se ma "Metaliki". Ko zna mozda uspem da se odvojim od ovih mojih Metalaca i dodjem malo kod vas :wink: (sigurno) :wink: . :D :D :D Sad sam dosao preko 041 :? (potrosio sam sve vreme :( :( :( koje sam imao na net-u)tako da moram da skratim. :(

P.S. Ovo je ujedno odgovor i na post koji je bio ispod Motoristinog, koji je postavila guitarrr_babe. :? Motorista nisi mi odgovorila na pitanje!? :?

Pesma 'lane moje' je toliko osporavana pa cak i pljuvana a sad 2. na evroviziji!
Oni koju su do juce pljuvali po tom projektu sad ga dizu u nebo....
Cak je i bilo price da nije trebala da prodje da je to bila namestaljka, ne znam nisam pametan!
Staga mameleona......
Meni se licno muzika svidja tekst nije los ali on nije umeo ovo da otpeva kad samo cujem kad pocne da kresti.
Ali ipak pored svega nije lose svidja mi se

Back