mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
:shock: znaci ne verujem :shock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I gde se sad nalaze te devojke, da li ih uopste ima puno ili je ona jedan od poslednjih usamljenih primeraka... Mislim, mnogo su slatke...
)Courtney:Evo teme. Dakle, koncerta ce BITI, 15.6. na stadionu Partizana, cena karte je 2500 dinara, moze se rezervisati. Sve sto imate da pitate, dodate, ispricate vezano za doticni dogadjaj, uradite ovde i molim vas, ne otvarajte dalje teme.
guitarrr_babe:gle, gle, koliko desrukcije u tvojim recima c c c... MA, GLUPE TEME SU ZAKON! E, pa svracao je Bleak, sto ovo nije ocistio? Mislim, prezivela je!
I svaki put me iznervira kad je vidim zivu i zdravu. 

Mada me u principu ne zanimaju one bas 'mracne', nekad su me zanimale i druzio sam se sa njima, ali srecom proslo je. Mnogo je crnih i cudnih dozivljaja islo uz sve to. Ali me ne zanimaju ni vedre darkerice, tek to mi je bezveze. Bas bi bilo lepo kad bi se neka javila...Eto znao sam da ce da se uvrede.mortishaaa:Molim??? :shock: e ovo smatram VELIKOM uvredom!!!!!!!!Führer.:Ja nisam rekao da ne idem uopste. :? Samo vise volim da vama ostanem anoniman. :? Mislim nije da vama nesto fali (daleko bilo), nego sam ja takav, znate vec.guitarrr_babe:E, pa ja IDEM, Fuhrer, pa ti vidi!!! Uta-ta, nisam jedna od ONIH koje necu imenovati a koje ne idu!![]()
![]()
![]()
![]()
:x
ops: Da mi se ne svidjate ja se ne bih sa vama druzio. :? Zar ne? :? Vi ste meni super,
tako da je sad samo pitanje vremena kada cete saznati ko sam.
tako da... U svakom slucaju videcemo se ma "Metaliki". Ko zna mozda uspem da se odvojim od ovih mojih Metalaca i dodjem malo kod vas :wink: (sigurno) :wink: .
koje sam imao na net-u)tako da moram da skratim.