ima li hopera????

Aaaa,znaci The Wall jeste njihov album...Kako to mislis jesmo li gledali?Koncert?Sta?Ne kapiram....ali to me podsetilo na jedan koncert neke grupe kada su gradili zid na bini od nekih ogromnih laznih cigli i onda se to posle srusilo,tako nesto....Nemam pojma bila sam mala pa se ni ne secam,ali mozda na to mislis?Ako su ta grupa bili oni... :roll: :oops:
Ne obracajte paznju ja najverovatnije LUPETAM :wink:

Great Bookham bassista ovog megalegendarnog benda koji je inace imao stila vise nego ma koji bend ikada, dobro mozda je ovo malo preterano ali ja ne znam koji bend moze sa njima da se podredi po tom pitanju?! Inace po meni je jedan od najboljih rezisera (opet) ikada. Rezirao je "The Wall". Gledao sm taj film mnogo davno. Moracu opet da ga nadjem i poledam. To je jedan od onih filmova koje stavlate pod "OBAVEZNO POGLEDATI". Necu vam nista reci o filmu da vam ne pokvarim uzivanje, a i svako ga shvata na svoj nacin ali svi kazu da je legendaran.

Inace Jaco je je prvo svirao bubnjeve pa je polomio ruku, uzeo bass u ruke i shvatio da je stvoren za njega. Imam samo jedan njegov "Best of" ili tako nesto mozda je i album. ljudi bi se zapanjili koliko znaju negovih pesama. Ima dosta poznatih ne toliko zapazenih pesama??!!!?? Zvuci glupo ali tako je uglavom ih koriste za shpice itd. Sta jos znas o njemu??!!! :?

Pozdrav svim ljudima koji posecuju ovaj forum.

Hteo bih da iskoristim priliku da podsetim sve vas zainteresovane za sledecu stvar

Casovi Gitare- Blues, Funk , Fusion, Rock, Metal, Jazz,Country.- Giutar Institute London Methodi
Teorija Muzike- Berklee method
Ear Training(Sluh)- Berklee method
Aranziranje- Berklee method

Profesor- Berklee Diplomac!

Casovi 10 evra- ispod toga stvarno ne ide, sobzirom da za jedan cas samnom dobijate nesto sto niko kod nas ne moze da vam pruzi!
Za kontakt se obratite Pedji(meni) preko emaila ili telefona.

pedjazz@hotmail.com
psimovic@berklee.net
pedja_guitarman@yahoo.com

063 455 019

Hvala unapred,

Pedja

Black_Swan:
Joj,pa to je film...Vidi kako sam glupa... :oops: :oops: :oops: :oops: ja tamo svasta napricala... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll:
labude, The Wall jeste album Pink Floyda, i to dobar, a The Wall je i film o gore pomenutim...
Pink Floyd je bend koji ne bi trebao da ima The Best of...i takva sranya, jer svaki nihov album je posebna prica, koja ako se isprekida pesmama kao individuama gubi smisao, oni najcesce nemaju pauze izmedju pesama, vec su tu ubaceni razni momenti, tipa pricanja, nekih psihodelicnih zvukova itd...npr album Atom heart mother(to je onaj sa kravom na naslovnoj strani)ima pesmu Alan's psychodelic breakfast, gde se cuje u 10 minuta kako se prze jaja, kuva kafa, kako jede, mljacka...
Sid Barett, inace osnivac benda, nazvao ga je po svojim jazz idolima: jedan se zvao Pink ****, a drugi **** Floyd, pa je to iskombinovao i dosao do naziva Pink Floyd, mada postoji i druga pricha da je imao 2 macke jedna se zvala Pink a druga Floyd i tako...mada mislim da je prva pricha verodostojnija...
I tako Sid Barett i mislim da je Roger Waters, studenti arhitekture su osnovali bend, kasnije im se pridruzio i Nick Mason, dok je David Gilmour dosao tek posto je Sid Barett otkacio tako sto se navuko na sve i svasta, i sto je pichio LSD kao lud...kazu da je u poslednjim mesecima svog boravka u bendu bio u stanju da na koncertima svira jedan akord po 45 min. sa unezverenom facom, mrtav od droge...tako da je on izbacen iz benda i mislim da je posle zavrsio u ludari... :wink: :shock:
a sto se albuma tiche preporucujem: Meddle,The Dark side of the moon, Wish you were here i Division bell, to su malo slusljiviji i popularniji, a ako neko zeli pravu psihodeliju onda:Ummagumma, Animals, Atom heart mother i Pipers at the gates of dawn!!!
aj u zdravlje!!!

majls dejvis je u jednom danu snimio 3 albuma ///zhurilo mu se da potpishe za neki "major label" pa da bi isposhtovao ugovor sa predhodnim izdavachem seo i izduvao tri sata... inache njega su isto prebili ispred kluba... panduri (belci) zato shto su istripovali da je neki bednik... mislim da je posle postao rasista

UrBaNiYaK:
Black_Swan:
Joj,pa to je film...Vidi kako sam glupa... :oops: :oops: :oops: :oops: ja tamo svasta napricala... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll:
labude, The Wall jeste album Pink Floyda, i to dobar, a The Wall je i film o gore pomenutim...
Pink Floyd je bend koji ne bi trebao da ima The Best of...i takva sranya, jer svaki nihov album je posebna prica, koja ako se isprekida pesmama kao individuama gubi smisao, oni najcesce nemaju pauze izmedju pesama, vec su tu ubaceni razni momenti, tipa pricanja, nekih psihodelicnih zvukova itd...npr album Atom heart mother(to je onaj sa kravom na naslovnoj strani)ima pesmu Alan's psychodelic breakfast, gde se cuje u 10 minuta kako se prze jaja, kuva kafa, kako jede, mljacka...
Sid Barett, inace osnivac benda, nazvao ga je po svojim jazz idolima: jedan se zvao Pink ****, a drugi **** Floyd, pa je to iskombinovao i dosao do naziva Pink Floyd, mada postoji i druga pricha da je imao 2 macke jedna se zvala Pink a druga Floyd i tako...mada mislim da je prva pricha verodostojnija...
I tako Sid Barett i mislim da je Roger Waters, studenti arhitekture su osnovali bend, kasnije im se pridruzio i Nick Mason, dok je David Gilmour dosao tek posto je Sid Barett otkacio tako sto se navuko na sve i svasta, i sto je pichio LSD kao lud...kazu da je u poslednjim mesecima svog boravka u bendu bio u stanju da na koncertima svira jedan akord po 45 min. sa unezverenom facom, mrtav od droge...tako da je on izbacen iz benda i mislim da je posle zavrsio u ludari... :wink: :shock:
a sto se albuma tiche preporucujem: Meddle,The Dark side of the moon, Wish you were here i Division bell, to su malo slusljiviji i popularniji, a ako neko zeli pravu psihodeliju onda:Ummagumma, Animals, Atom heart mother i Pipers at the gates of dawn!!!
aj u zdravlje!!!
lepo... 8)
nego, sto se tice zanimljivosti :lol:
ja sam nesto gledala da su za izlazak albuma Animals pustili veeeeeeeliki (ogroman) balon svinje... :lol: :oops: :lol: :lol:

Bleak WinterFullMoon:
nevesela:
Ako planirate da svirate muziku tog pravca nadjite neku dobru ali otkacenu opersku pevacicu,ili makar nekog sa dobrim skolovanim glasom.Problem bendova kod nas je sto su pevaci najgori.Imajte to na umu.Srecno.

'si slusala nas? (Simbelmyne - Nightwish tribute)
svirali smo na hitu 202 pre mesec-dva
nisam vas slusala,202 je isuvise seljacka za moj ukus :?

Back