Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.107
e moj se ponasha isto kao shtene a ima 7 godina 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mortishaaa:
Keeper:mortishaaa:
pa da cu ga i tebi ponekad da se igrash s njime :wink:
:shock:
8)mortishaaa:Keeper:mortishaaa:
pa da cu ga i tebi ponekad da se igrash s njime :wink:![]()
DIVNO!!!!!
ali ce Meda da se ljuti...
8)
joj..... ne znam.. da li bas zelis to :wink:Keeper:mortishaaa:Keeper:mortishaaa:
DIVNO!!!!!
8)
nece Medo videti 8)
bice kod mene.
razmena kuchica :wink:

mortishaaa:joj..... ne znam.. da li bas zelis to :wink:Keeper:mortishaaa:Keeper:mortishaaa:
DIVNO!!!!!
8)
nece Medo videti 8)
bice kod mene.
razmena kuchica :wink:![]()

OK.. sam si zeleo... ne odgovaram na posledicceKeeper:mortishaaa:joj..... ne znam.. da li bas zelis to :wink:Keeper:mortishaaa:Keeper:mortishaaa:
DIVNO!!!!!
8)
nece Medo videti 8)
bice kod mene.
razmena kuchica :wink:![]()
volim sve sto ima toplo krzno ....... u dugim zimskim danima :wink: mislim, svako grejno telo![]()
:wink:

moja zemlja snova je prakticno svuda, ali je trenutno boraviste bgd. pod starim podrazumevam sve pre gabaua izuzimajuci jos jedan albuum, al moram da pogledam koji jekortikal:Ernesto Che, evo ja imam... ipak, zavisi sta podrazumevas pod starim...Samo... gde je ta tvoja Zemlja snova???
![]()
Sto se tice Eyesburna, pa malo im je losha produkcija na ovom poslednjem... meni je najbolja (sa poslednjeg) All Right...
Mislim da oni uzivo zvuce boli glava i ako malo bolje razmislim, najvise znoja sam prolio na njihovim svirkama...
Zna li neko sta se desava sa njima, hoce li biti neke svirka...
ok tacno je da su se malo izgubili sa SOLIDOM ali ,volela bih da ima sledeci album bude dobar koliko fool control i gabau!Ernesto_Che:ne razumem poredjenje? zasto si onda onako upadljivo napisao da NEMAMO NIKAKVE VEZE SA RASTAMA...
kako mozete da kazete da je Solid najbolji? bas su u njemu dosta izgubili od svoje originalnosti...mada, naravno ja sam za eksperimenstisanje u muzici...samo se nadam da ce im sledeci album vise liciti na cool fire il tako neki
slazem se sa kim je god reko nesto slicno, mislim da nisu oni povrsni, samo ih neko povrsno svata
Pa i moje trenutno boraviste ce biti BGD, ali od fegruara... inace, imam fool control (verovatno taj imas) i onaj na kome je Stark Blind, Sister i tako to... Doglife se zove! Da... inace, mislim da imaju jos jedan pre tog, ali samo na kaseti, nema CD, cini mi se... tako da mozemo da se nadjemo pocetkom februara u BGDu pa da ti dam...Ernesto_Che:moja zemlja snova je prakticno svuda, ali je trenutno boraviste bgd. pod starim podrazumevam sve pre gabaua izuzimajuci jos jedan albuum, al moram da pogledam koji jekortikal:Ernesto Che, evo ja imam... ipak, zavisi sta podrazumevas pod starim...Samo... gde je ta tvoja Zemlja snova???
![]()
Sto se tice Eyesburna, pa malo im je losha produkcija na ovom poslednjem... meni je najbolja (sa poslednjeg) All Right...
Mislim da oni uzivo zvuce boli glava i ako malo bolje razmislim, najvise znoja sam prolio na njihovim svirkama...
Zna li neko sta se desava sa njima, hoce li biti neke svirka...
sta ti imas?
da jesmo pravoslavci i etiopija je pravoslavna zemlja,tako da nekima nije glupo da govore irie.BobbyMarlee:Zgrazavam se na rec eyesburn. Ali ne zato sto sam rasta,ne daj Boze.... nego zato sto oni pokusavaju bas to da budu......Kakav Rastafarizam BRE.....
Mi smo Pravoslavci.......ili bar neki od nas
p.s.Naravno da je nas najbolji bend DAB,mada im se Decja Radost priblizava
I naravno da necu reci irie, nego Bog Vas blagoslovio!!!
MAJAVV:KAO PRVO:NEKO JE REKO U FAZONU KO JE REKO DA SU ONI UOPSTE I METAL?KO JE REKO?NIKO NIJE REKO.JEL TO ZNACI DA SU LOSI?NE ZNACI.MUZIKA KOJU ONI PRAVE JE TAKVA DA I NE MOZE KONKRETNO DA SE SVRSTA NIGDE,PA JE ZATO UZETA FORA LOVE METAL.A HEARTAGRAM NE ZNACI KAO STO JE NEKO REKO LJUBAV DJAVOLU ILI TAKO NESTO,NEGO UPRAVO TO LOVE METAL.SRCE PREDSTAVLJA DOBRU STRANU LJUBAVI,A PENTAGRAM-LOSU.SATANA NEMA TU NIKAKVE VEZE.A I DA IMA PA STA.NE RAZUMEM ZASTO SU ONI TAKO ISPROZIVANI ZBOG TOGA.KAO DRUGOECKO PEVA IZVANREDNO,TO NE MOZE APSOLUTNO NIKO DA POREKNE!ZNACI NIKO NE MOZE NISTA DA KAZE ZA NJEGOV GLAS.KAO TRECE:UVERAVAM VAS DA VILLE VALO NIJE NI ISFOLIRAN NI NAPALJEN,VEC UPRAVO SVE SUPROTNO.I NIJE NI P OD POZERA,IMA MNOGO TOGA PAMETNOG DA KAZE.I KAO CETVRTO-NJEGOV IZGLED DAJTE LJUDI PRIZNAJTE DA JE LEEEEEEEEEEEEEEEEP.MA NE LEP-NEGO JOS MALO PA SAVRSEN!!!hvala, sad sam se malo ispraznila.
guitarrr_babe:A koje su vam rase dzukci? Ili su od onih sto pokupe najbolje od svih rasa, ali ih drustvo ne priznaje kao sebi jednake - mesanaca?
ops: