ima li hopera????

Ernesto Che, evo ja imam... ipak, zavisi sta podrazumevas pod starim... :D Samo... gde je ta tvoja Zemlja snova??? :lol:
Sto se tice Eyesburna, pa malo im je losha produkcija na ovom poslednjem... meni je najbolja (sa poslednjeg) All Right...
Mislim da oni uzivo zvuce boli glava i ako malo bolje razmislim, najvise znoja sam prolio na njihovim svirkama...
Zna li neko sta se desava sa njima, hoce li biti neke svirka...

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
e moj se ponasha isto kao shtene a ima 7 godina 8)
:cry: :cry: nemojjjjjjjjj

pa da cu ga i tebi ponekad da se igrash s njime :wink:
:D :D DIVNO!!!!! :D ali ce Meda da se ljuti... :P :shock: :lol: 8)

nece Medo videti 8)
bice kod mene.
razmena kuchica :wink:
joj..... ne znam.. da li bas zelis to :wink: :lol:

volim sve sto ima toplo krzno ....... u dugim zimskim danima :wink: mislim, svako grejno telo :lol:

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
e moj se ponasha isto kao shtene a ima 7 godina 8)
:cry: :cry: nemojjjjjjjjj

pa da cu ga i tebi ponekad da se igrash s njime :wink:
:D :D DIVNO!!!!! :D ali ce Meda da se ljuti... :P :shock: :lol: 8)

nece Medo videti 8)
bice kod mene.
razmena kuchica :wink:
joj..... ne znam.. da li bas zelis to :wink: :lol:

volim sve sto ima toplo krzno ....... u dugim zimskim danima :wink: mislim, svako grejno telo :lol:
OK.. sam si zeleo... ne odgovaram na posledicce :lol: :wink: :lol: :lol:

Zgrazavam se na rec eyesburn. Ali ne zato sto sam rasta,ne daj Boze.... nego zato sto oni pokusavaju bas to da budu......Kakav Rastafarizam BRE.....
Mi smo Pravoslavci.......ili bar neki od nas:(

p.s.Naravno da je nas najbolji bend DAB,mada im se Decja Radost priblizava :)

I naravno da necu reci irie, nego Bog Vas blagoslovio!!!

kortikal:
Ernesto Che, evo ja imam... ipak, zavisi sta podrazumevas pod starim... :D Samo... gde je ta tvoja Zemlja snova??? :lol:
Sto se tice Eyesburna, pa malo im je losha produkcija na ovom poslednjem... meni je najbolja (sa poslednjeg) All Right...
Mislim da oni uzivo zvuce boli glava i ako malo bolje razmislim, najvise znoja sam prolio na njihovim svirkama...
moja zemlja snova je prakticno svuda, ali je trenutno boraviste bgd. pod starim podrazumevam sve pre gabaua izuzimajuci jos jedan albuum, al moram da pogledam koji je
sta ti imas?

Decja radost? Fino sto ih volis! We have something in common, then... Ljudi, bre, sviraju! Slusali smo ih celo pretproslo leto na obali Ibra... ma, bio je to dozivljaj! Proslog leta su odsvirali samo jedno vece u Statusu (to im necu oprostiti, i to sto je to bilo jedno vece, i to sto su svirali u Statusu, znaju Kraljvcani o cemu pricam... :x ), i secam se da smo za BMday isli istim busom za BG... Ma, likovi su! Samo, repertoar im je, koliko mi se cini, a nisam ih odavno cula, malo skucen, don't you think? Znaju Marlija, i to bi, otrpilike, bilo to. OK, svirali su i Azru, ali, mislim, ono... Mogli bi malo da svirucnu jos ponesto. Cisto onako...

Ernesto_Che:
ne razumem poredjenje? zasto si onda onako upadljivo napisao da NEMAMO NIKAKVE VEZE SA RASTAMA...
kako mozete da kazete da je Solid najbolji? bas su u njemu dosta izgubili od svoje originalnosti...mada, naravno ja sam za eksperimenstisanje u muzici...samo se nadam da ce im sledeci album vise liciti na cool fire il tako neki
slazem se sa kim je god reko nesto slicno, mislim da nisu oni povrsni, samo ih neko povrsno svata
ok tacno je da su se malo izgubili sa SOLIDOM ali ,volela bih da ima sledeci album bude dobar koliko fool control i gabau!

Ernesto_Che:
kortikal:
moja zemlja snova je prakticno svuda, ali je trenutno boraviste bgd. pod starim podrazumevam sve pre gabaua izuzimajuci jos jedan albuum, al moram da pogledam koji je
sta ti imas?
Pa i moje trenutno boraviste ce biti BGD, ali od fegruara... inace, imam fool control (verovatno taj imas) i onaj na kome je Stark Blind, Sister i tako to... Doglife se zove! Da... inace, mislim da imaju jos jedan pre tog, ali samo na kaseti, nema CD, cini mi se... tako da mozemo da se nadjemo pocetkom februara u BGDu pa da ti dam...

BobbyMarlee:
Zgrazavam se na rec eyesburn. Ali ne zato sto sam rasta,ne daj Boze.... nego zato sto oni pokusavaju bas to da budu......Kakav Rastafarizam BRE.....
Mi smo Pravoslavci.......ili bar neki od nas:(

p.s.Naravno da je nas najbolji bend DAB,mada im se Decja Radost priblizava :)

I naravno da necu reci irie, nego Bog Vas blagoslovio!!!
da jesmo pravoslavci i etiopija je pravoslavna zemlja,tako da nekima nije glupo da govore irie.
e sad,eb svira hc ali kao sto sam vec rekla tekstovi pesama se odnose na rastafarijanizam i na sve pojmove vezane za reggae!
jedini pravi bend (reggae) je svakako del arno.
njima svaka cast!
a da li mozes da danas prepoznas na ulici onog ko slusa reggae ili hc.to se odnosi na stavljanje dredova koji su odavno izgubili svoje pravo znacenje.danas ce svaki tip koji slusa eyesburn nositi dredove.tako da,zbog toga ,vecina ne voli eb.kojot jeste rasta ,svako ima svoje misljenje a moje je da nije toliko njih koji ga kopiraju,imali i drugacije misljenje o samoj grupi.

MAJAVV:
KAO PRVO:NEKO JE REKO U FAZONU KO JE REKO DA SU ONI UOPSTE I METAL?KO JE REKO?NIKO NIJE REKO.JEL TO ZNACI DA SU LOSI?NE ZNACI.MUZIKA KOJU ONI PRAVE JE TAKVA DA I NE MOZE KONKRETNO DA SE SVRSTA NIGDE,PA JE ZATO UZETA FORA LOVE METAL.A HEARTAGRAM NE ZNACI KAO STO JE NEKO REKO LJUBAV DJAVOLU ILI TAKO NESTO,NEGO UPRAVO TO LOVE METAL.SRCE PREDSTAVLJA DOBRU STRANU LJUBAVI,A PENTAGRAM-LOSU.SATANA NEMA TU NIKAKVE VEZE.A I DA IMA PA STA.NE RAZUMEM ZASTO SU ONI TAKO ISPROZIVANI ZBOG TOGA.KAO DRUGO:DECKO PEVA IZVANREDNO,TO NE MOZE APSOLUTNO NIKO DA POREKNE!ZNACI NIKO NE MOZE NISTA DA KAZE ZA NJEGOV GLAS.KAO TRECE:UVERAVAM VAS DA VILLE VALO NIJE NI ISFOLIRAN NI NAPALJEN,VEC UPRAVO SVE SUPROTNO.I NIJE NI P OD POZERA,IMA MNOGO TOGA PAMETNOG DA KAZE.I KAO CETVRTO-NJEGOV IZGLED DAJTE LJUDI PRIZNAJTE DA JE LEEEEEEEEEEEEEEEEP.MA NE LEP-NEGO JOS MALO PA SAVRSEN!!!hvala, sad sam se malo ispraznila.

Ne da je GAY nego je teska pe...cina.
Nikad nisam cuo goru grupu.
Ali Majo ja tebe ipak volim!!!!!!!!!!! :D :D :D

Leed Zeppelin je veliki band. Medjutim savremena muzika je nastala na tlu USA. Tacnije na JUGu.Leppelin su jedini band iz Evrope koji se i danas slusa tamo. To govori da je veliki band. Ja sam LYNYRD SKYNYRD fan i mislim da su oni naj, a Garry Rosssington naj gitarista.

Back