ima li hopera????

:arrow: Ima li ovde ikoga da voli Gunse? :D
( moze i Deep Purple )
ako da - ima li neki dobri sajt sa objasnjenjima pesama i novijim slikama Gunsa - posto sam nasla otprilike 2 slike a objasnjenja su isparila negde iako svi pisu OGROMNIM slovima... Sajtove koje sam nasla uglavnom su jako zastareli ( oko 2001. )
Svejedno.....nije li AXL ( bio ) mnoooooogoooooooo za
:oops: :oops: :oops: ?
Ko ih voli nek` se javi!

Pa....videla sam ja AXLa sad kako izgleda...hmm...
recimo da mu je frizurica interesantna...
Sta ti ja znam, nisam cula nove Gunse, pa hocu da cujem zasto su toliki sh. koliko se prica...
Imam njihovih 7 albuma, ali hocu ova dva nova da cujem... Ima li neki sajt da se skinu pesmice?
AXL je taaaaaaaakooooooo bio sllladdddddakkkkkk.....
srrrrrrrrkkkkkkkkk :oops: :D

Deep Purple rocks:
Pa....videla sam ja AXLa sad kako izgleda...hmm...
recimo da mu je frizurica interesantna...
Sta ti ja znam, nisam cula nove Gunse, pa hocu da cujem zasto su toliki sh. koliko se prica...
Imam njihovih 7 albuma, ali hocu ova dva nova da cujem... Ima li neki sajt da se skinu pesmice?
AXL je taaaaaaaakooooooo bio sllladdddddakkkkkk.....
srrrrrrrrkkkkkkkkk :oops: :D
ja govorim o njemu rrrraaaaaaaaaaaaaaanije.. a SLASH!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: sto njega zaboravljas???? :shock:
ni ja nisam cula nove GNR, a vise ni nemam zelju za tim :cry: :cry: :(
a za sajt za pesme nemam pojma.. :roll:

Ritam Nereda:
Ja nisam krstena,pa verovatno zbog toga nemam prestavu kakva je to muzika!!!

Hm,pa gresis......
Nije da nemas predstavu o crkvenoj muzici zato sto nisi krstena vec zato sto je nikada nisi slusala i verovatno te nije zanimalo.
To je muzika koja se prvenstveno moze cuti u crkvi(naravno na ovom forumu mislimo na pravoslavnu Srbsku crkvu) ali je ima prilagodjene za sire narodne mase i na cd-ima.

Predlazem ti da je poslusas i da se krstis!
Poz

slusha mozda neko house i dal mozda neko zna ime jedne pesmice koja peva riba,relativno je novija i stalno pomine tu es vocalinda eso vocalinda taj neki fazon ako sluchajno neko zna nek mi ostavi ovde ime pesmice bio bi mu veoma zahvalan!!

Packe:
2 apsolutne cinjenice:

1.Garisa iz HIM-a je jako los, smarac, plagijator. Jim Morrison, David Bouvie, Niel Young (klon) "wanna-be".
2. Muzika je kao jedna ogromna dosadna pesma koja se ponavlja do besvesti, svaka je maltene ista; ista struktura, smesni rifovi koje bi ja odsvirao jednom rukom.

Upravo tako...
To Ritam Nereda: Seljo glupi nisam se ja uhvatio samo za tu cinjenicu,prelistaj malo temu HIM i procitaj razloge sto mi se ne svidjaju.I umesto sto si se navrz'o na mene,reci nesto pametno...Daj neki argument sto ti se HIM svidja
Ali mislim da tvoj ukus govori vise nego reci...Him i Ritam Nereda...

Ritam Nereda:
goblini:
Ritam Nereda:
Bleak WinterFullMoon:
To Courtney: Slusam ja svasta.A mislim da bi trebalo da promenis nick u Britney :twisted:
Alo nemo da diras njen nick nego svoj promeni u Jastin!!!

Tako je sestro!!! :twisted:
De si sestro!E nabavljam Sepulturu sve diskove joj izludecu do sutra,a ti Maidene danas NIJE FER!!! :evil: :evil: :evil:

Iz ovog posta lako se moze zakljuciti da ti nemas ni 12 godina i da ocajno zelis da se razlikujes od svojih vrsnjakinja pa si krenula tim putem,da postanes metalka.Razumem ja to,ali derle moje sa mnom ne mozes da se raspravljas oko muzike jer znam mnogo vise od tebe...Kao prvo stariji sam (bar 5 godina) a kao drugo muzicar sam i imam neko muzicko obrazovanje (sto sumnjam da ti imas).
Tvoje pozerstvo se ogleda u tome sto slusas u isto vreme Sepulturu,Iron Maiden,HIM i Ritam Nereda...slobodno smem da konstatujem da ti nemas izgradjen muzicki ukus,vec slusas ono za sta si nacula preko TV-a,casopisa.U najboljem slucaju slusas ono sto ti uvali neki opaki drugar metalac...
Zato dete moje,prvo odrasti...Stekni neku svest o sebi i svom muzickom znanju,nakupi se argumenata (ako znas sta ta rec znaci uopste) i onda dodji na neku raspravu sa mnom ili s bilo kim.

yugoslav:
Ovo ono nema me citav dan,,, a vi vec milion poruka ostavili!!! Opala mala,,, dosla nam i SHATRO ISKUSNA CUPI ----> GAZDARICA!!! heheheh

Jos jednom,,,, UDRI PO EKV-u
Yugoslave zlato da tebi starija teta nesto kaze...
Umjesto sto se ovdje zamlacujes pljujuci po EKV-u, pametnije bi ti bilo da ovu malu napaljenicu uhvatis za ruku i odvedes negdje...
Iskoristi to sto su joj hormoni ovako podivljali...
Mozda i uspijes da joj uvalis k_itu... Pod uslovom naravno da je imas, a ja ne sumnjam u tebe...
So, kad osjeti k_itu, smirice se mala i bice krotka kao bubica... Taman da zajedno slusate muziku koju volite... :wink:

Back