Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam pitao to , i ne želim odgovor na jeziku koji se u državi kojoj pripada ovaj sajt ne razume. Dakle, ovo što piše o Jevrejima je floskula, Grci i Srbi su proterivani iz te fašističke države. Ja sam pitao: da li je istupanje pojedinih na ovoj temi podudarno sa ponašanjem ovog čoveka?"Zašto se na sajtu o znamenitim Cincarima nalazi i ovaj fašista?"
"Uprkos fašistima niti jedan Jevrejin nije pretrpeo bilo kakvu štetu, naprotiv, Jevreji su tokom njegove vladavine bili članovi pindske vlade"
Kad se nesto ovako dogodi, kod nas Makedona POSTOI samo IZREKA:
"U CHIRU CALEA TU UBORR"!
drugi lek ne postoi.
Meni ni iz džepa ni u džep ali mi cela ova priča miriše na pokušaj nacionalnog otrežnjenja i težnju za uspostavom ovakve tvorevine, moram ovo da prijavim Karlosu, pa da malo napravi gužvu ovde.
Majstore ovo je citat sa vašeg sajta. www.cincarnet.com/poznate.htm Pitam samo zašto se takav čovek nalazi na listi značajnih , osoba? Meni , recimo nikad ne bi palo na pamet da stavim Dimitrija Ljotića na takvu listi, kapiš?"Uprkos fašistima niti jedan Jevrejin nije pretrpeo bilo kakvu štetu, naprotiv, Jevreji su tokom njegove vladavine bili članovi pindske vlade."
STA STE VI:
Himlerov zastupnik.
Majstore ovo je citat sa vašeg sajta. www.cincarnet.com/poznate.htm Pitam samo zašto se takav čovek nalazi na listi značajnih , osoba? Meni , recimo nikad ne bi palo na pamet da stavim Dimitrija Ljotića na takvu listi, kapiš?
--------------------------------------------------------------------------------------
Postavlja se pitanje na kom je jeziku zapisani "hidronim" MESSAPOS.
I to tacno na glinenoj tablici iz ARHIVE Minosove palate.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
REC JE O HIDRONIMU.
ZNACI PRONADENA REC U SVOM SASTAVU, SADRZI I REC "voda".
Koji je taj deo reci "MESSAPOS" koji pojmovno mozemo povezati sa "vodom".
Na cincarskom APOS je vodeni.
Alkiviadis Diamandi is given mention in 1995 by the British author Tim Salmon in his book about the Vlachs of Greece (The Unwritten Places) as follows:
A pro-Mussolini teacher called Dhiamantis who returned to Samarina during the Occupation and tried to set up a fascist Vlach state the Principality of Pindus. It is possible that the idea of autonomy struck a chord in some nationalistic Vlach breasts but they certainly were not the collaborators he accused them of being.
The author finds the precedents of Diamandi's movement in the Vlachs' desire of separateness, which he sees as a sign of "strength". Other pasages of his book emphasize this aspect as well.
U poslednje vreme, upravo zaslugom Hrvatske i Albanaca na Kosovu i Metohiji otvaraju se putevi za "novu martirologiju" i izvrtanje istorijskih činjenica vezanih za kvislinge u Drugom Svetskom Ratu. Što je nekad bilo sramota i pomenuti danas se pripisuje kao zasluga.Pobednici pisu istoriju! Tako je i Diamandi postao fasista. Za sagledavanje pravog mesta i
uloge ove znacajne licnosti, potrebno je prvo prouciti cincarsko-grcke odnose koji su
predhodili stvaranju Pindskog principata.

Isti je slučaj sa rekom Oranje u Africi. Preci Srba su u njenoj okolini imali plodnu zemlju za obradu, često plavljenu i savršenu za oranje. Tako je i sama reka dobila ime po privrednoj delatnosti Srba koja je bila dominantna u njenom slivu. Oranje.
E pa komšije polu-albanci malo ste ga preterali pa ćemo da se uključimo u vašu SF diskusiju, Oranje je holandska reč znači oranž i vezana je za nacionalne boje Holandije.Isti je slučaj sa rekom Oranje u Africi. Preci Srba su u njenoj okolini imali plodnu zemlju za obradu, često plavljenu i savršenu za oranje. Tako je i sama reka dobila ime po privrednoj delatnosti Srba koja je bila dominantna u njenom slivu. Oranje.
Pitam po ko zna koji put : šta znači ARMIN na vevčanskom dijalektu?

A šta je po tebi Mesopotamija. Sećas se te zemlje.
Da napišemo to na grčkom Mισοποτάμια.
Tu su dve reči μισο i ποτάμια.
μισο (miso) je razume se sredina ili srednje, a ποτάμια (potamia) su reke.
Dakle Mesopotamija je teritorija sa rekama u sredini.
Elem, ovo me(i)so je kod Italijana mezzo. Tako da kod mese nema dileme.
Dilema je u tome što se preko jezika neko povezuje sa nekim ljudima od pre hiljadu godina.