IMA LI BUDUĆNOSTI U OVOJ ZEMLJI ZA NAS MLADE

Najbolje su uradili oni što su dvedesetih digli sidro. Ne teku im med i mleko, ali imaju više dostojanstva u proseku, sasvim sigurno

ko ovde ima volju za zivotom, a kamo li dostojanstvo...skidam mu kapu....

mene skoro sve nervira...od neljubaznih prodavaca/ica, losih i bahatih vozaca, kurvinjski obucenih zena, bezubog polu-sveta, nadrndanih(nicim izazvano) ljudi, do nabedjenih skorojevica, narodnjaka, silikonki, farmi, granda, pinka, politicara, prljavstine, lose organizacije otprilike svega, nepotizma, korupcije, nepismenosti.....i kao najgore, nervira me sto nikako da se suocimo sa losim stanjem svega i da nekako okrenemo kurs ka svetlosti umesto ka ovom dnu kace....

i umesto da jedan RTS vodi neki intelektualac mi imamo Tijanica da nam prikazuje : "selo gori", pesma i bingo i sve sam "kvalitetan' i "edukativan" sadrzaj...kao da nam nije dosta stete koju je napravio Pink i ciganska subkultura koja se tamo promovise...
e Srbijo na sta si spala...pa uz svu muku realnosti imas jos i cigansku virtuanu realnost....
ovde covek vise ne moze ni da masta o necemu boljem.....

uz sve napore pojedinih, stvarno vrsnih pojedinaca koji cine ogromne napore da se stvari poboljsaju, uvek se nadje neka horda neobuzdanih bezmozdanika koji upropaste stvar i nije ni malo cudno sto je najbolji vic koji nas opisuje uparavo onaj o Srbima u paklu koji se kuvaju u loncu koji niko ne cuva, jer ako bi i neko hreo da izadje drugi bi ga povukli nazad....

mene skoro sve nervira...od neljubaznih prodavaca/ica, losih i bahatih vozaca, kurvinjski obucenih zena, bezubog polu-sveta, nadrndanih(nicim izazvano) ljudi, do nabedjenih skorojevica, narodnjaka, silikonki, farmi, granda, pinka, politicara, prljavstine, lose organizacije otprilike svega, nepotizma, korupcije, nepismenosti.....i kao najgore, nervira me sto nikako da se suocimo sa losim stanjem svega i da nekako okrenemo kurs ka svetlosti umesto ka ovom dnu kace....

Ključno je to što nema posla, kad ga ima bedno je plaćen, loša organizacija, korupcija su dobrim delom izazvani nemaštinom. Ta ludačka pro EUpropaganda je upravo radi zamagljivanja pravog stanja, to je čista laž i obmana. Što se tiče antikulture, ne primećujem je bar na televiziji jer je ne gledam

Ključno je to što nema posla, kad ga ima bedno je plaćen, loša organizacija, korupcija su dobrim delom izazvani nemaštinom. Ta ludačka pro EUpropaganda je upravo radi zamagljivanja pravog stanja, to je čista laž i obmana. Što se tiče antikulture, ne primećujem je bar na televiziji jer je ne gledam

nemoguce je da ne primecujes...kada se odjednom pojavi neki Ekrrem koji kao peva nesto "kuca-poso" i to je kao svima smesno...
odjednom je je ovde navala polu-pismenog sveta koji sve akcentuje pogresno i to se tolerise do te mere da vidim da retko ko to i primecuje...a vidim da su i padezi u poslednje vreme izasli iz mode...
tek ja ne gledam tv. i kada ga i upalim ubbrzo mi treba jedan Ranisan za zeludac....

Placi Srbijo. I nije to samo do loseg stanja u zemlji, jednostavno takav smo mentalitet. Niko nece da radi. Pa nemojte mi reci da kada se neko bori za zivot u saobracajnoj nesreci hitnoj pomoci treba pola sata da stigne? Pa koliko samo ima obradivih povrsina po Srbiji? Ali avaj svi u Beograd, nece ljudi da ustaju u 5 ujutru. Ne kaze Srbin dzabe: "ne mogu oni mene toliko malo da plate koliko ja mogu malo da radim". Jeste lose stanje, ali nije kljuc problema u tome vec sto mi kao narod nemamo kulturu rada.

Placi Srbijo. I nije to samo do loseg stanja u zemlji, jednostavno takav smo mentalitet. Niko nece da radi. Pa nemojte mi reci da kada se neko bori za zivot u saobracajnoj nesreci hitnoj pomoci treba pola sata da stigne? Pa koliko samo ima obradivih povrsina po Srbiji? Ali avaj svi u Beograd, nece ljudi da ustaju u 5 ujutru. Ne kaze Srbin dzabe: "ne mogu oni mene toliko malo da plate koliko ja mogu malo da radim". Jeste lose stanje, ali nije kljuc problema u tome vec sto mi kao narod nemamo kulturu rada.

Gluposti, mentalitet i kultura imaju veze, ali nikako nisu GLAVNI problem. Ne razumeš koj je problem sa poljoprivredom, a lupaš paušalno

Ma da.. a onda odu u strane zemlje pa tamo hoce odjednom da rade?!

Back