- Poruka
- 50.831
Ima li budućnosti u ovoj zemlji (Srbiji) za nas mlade ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima buducnosti sigurno....ali kakve...to je vec nesto drugo..
ako imas gde da bezis, bezi!
To je suština. Nikad se neće normalno živeti u Srbiji, nikada
to mi je bila jedna od najtezih stvari sa kojom sam se suocila u zivotu....idalje mi je tesko zbog toga....
Najbolje su uradili oni što su dvedesetih digli sidro. Ne teku im med i mleko, ali imaju više dostojanstva u proseku, sasvim sigurno
mene skoro sve nervira...od neljubaznih prodavaca/ica, losih i bahatih vozaca, kurvinjski obucenih zena, bezubog polu-sveta, nadrndanih(nicim izazvano) ljudi, do nabedjenih skorojevica, narodnjaka, silikonki, farmi, granda, pinka, politicara, prljavstine, lose organizacije otprilike svega, nepotizma, korupcije, nepismenosti.....i kao najgore, nervira me sto nikako da se suocimo sa losim stanjem svega i da nekako okrenemo kurs ka svetlosti umesto ka ovom dnu kace....
Ključno je to što nema posla, kad ga ima bedno je plaćen, loša organizacija, korupcija su dobrim delom izazvani nemaštinom. Ta ludačka pro EUpropaganda je upravo radi zamagljivanja pravog stanja, to je čista laž i obmana. Što se tiče antikulture, ne primećujem je bar na televiziji jer je ne gledam
moram da kazem...ima i gore i to mnogo gore, ali to ne treba da nam bude opravdanje ...

Placi Srbijo. I nije to samo do loseg stanja u zemlji, jednostavno takav smo mentalitet. Niko nece da radi. Pa nemojte mi reci da kada se neko bori za zivot u saobracajnoj nesreci hitnoj pomoci treba pola sata da stigne? Pa koliko samo ima obradivih povrsina po Srbiji? Ali avaj svi u Beograd, nece ljudi da ustaju u 5 ujutru. Ne kaze Srbin dzabe: "ne mogu oni mene toliko malo da plate koliko ja mogu malo da radim". Jeste lose stanje, ali nije kljuc problema u tome vec sto mi kao narod nemamo kulturu rada.
Placi Srbijo. I nije to samo do loseg stanja u zemlji, jednostavno takav smo mentalitet. Niko nece da radi. Pa nemojte mi reci da kada se neko bori za zivot u saobracajnoj nesreci hitnoj pomoci treba pola sata da stigne? Pa koliko samo ima obradivih povrsina po Srbiji? Ali avaj svi u Beograd, nece ljudi da ustaju u 5 ujutru. Ne kaze Srbin dzabe: "ne mogu oni mene toliko malo da plate koliko ja mogu malo da radim". Jeste lose stanje, ali nije kljuc problema u tome vec sto mi kao narod nemamo kulturu rada.