C
chika_doktor
Gost
RODILA SE TU I LJUBAV UZELO SE DVOJE BRIGADIRA

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pitao sam odakle ti ideja 8) nebitno..nego super sto si se zaljubio brate,pa da...uzivaj dok traje i sve to..ja jedno vreme promenio avatar

znas one wtf :? 4e,kao druzenje parova i sranja 

da jbt,kad cu da je upoznam,a i ti moju devojcicu,mislim ono...masovno upoznavanjeznas one wtf :? 4e,kao druzenje parova i sranja
![]()
a zene to bas vole...pa onda kad odvezu jezike...pa ih onda otjeramo u drugu sobu 
zasua zene to bas vole...pa onda kad odvezu jezike...pa ih onda otjeramo u drugu sobu
![]()

Zasto ti svi naglasavaju, da ne upropastiš nešto?
Da li je zanimljiva, i jel zaljubljena ona u tebe?
Nego, zamisli, i ja sam se zaljubila, strašno, strasno, neverovatno !!!!!
Ljudi ima li, za to, leka?

imamo slichne simptomejel vama teško, kada ste zaljubljeni? Mene boli stomak, i znoje mi se dlanovi, i samo bih da ga ljubim... ma ne može ni da sanja, šta ću da mu radim, to jest, šta ću ga pustiti, da mi SVE radi !!!!

Ja se zaljubio !!!:-D:razz:
Želim vam svima, da vam se to desi!!!!
Problemi nestaju, čak ni koja čaša piva, previše, ne ostavlja za sobom bolan mamurluk. Kiša ne pljušti po tebi, a jutra ne bole. Želim vam svima ljubav i videćete, doći će, onda, kada se najmanje nadate.

Hej, nije tako, ovo mi se nije desilo poslednjih 6 godina...već sam odavno bila digla ruke, da ću ga pronaći...
scaryv, hvala i drži mi, molim te čvrsto palčeve, da sreća potraje
Hej, nije tako, ovo mi se nije desilo poslednjih 6 godina...već sam odavno bila digla ruke, da ću ga pronaći...