Butterflies & Hurricane
Ističe se
- Poruka
- 2.322
Uzela ga sa romatike, postovala ga opet tamo, i na ljis chini mi se. Ne secam se tachno. To je bilo sa nickom Bliss i Curse...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nije to za mene nego ove shto se opijaju opijatima !!! Ja sam bre sada fin dechko !!!Cekaj bre, ako si se zatelebao koji ce ti kurton opijati, idealna prilika da batalis. ZAUVEK
I najlepse bih vas zamolila da te price o drogama ne forsirate vise na forumu.:-(
Meni je to najslabija karika i da si me pitala bilo shta drugo, ali o ljubavi pojma nemam, iskreno.
make my day !!!... i naruči mi pivo
sa taman toliko pene
koliko treba
i molim te
ne naručuj muziku
pričaćemo
pogledima
ja možda neću biti
najlepša devojka sa cvetom
ali kada mi pogledaš oči
prepoznaćeš me
po surovosti
i nežnosti
i znaćeš da sam samo jedno lagala
kada sam rekla
da sam
prevrtljiva
neosvojiva
šarena laža
prichaj onda o sexu !!! mislim da si to diplomirala !!!
ja tebi liz !!!šaljem ti poljubac!
Znam zato i hocu da skrenem malo temu sa zaljubljenosti na sex !!!bNa tom terenu sam kao riba u vodi
pa onda zaobidjesh temu !!!Radoznala jesam....al ne u toj meri da me interesuje sta vi radite iza cetri zida...
topimo se !!! dosta je !!!reci ljubavi šta radimo..neće verovati i onako
(eno ti se muva oko marine)
lao lilihip-hop !!!Love roles
puno srece, slatki ste
srecko, radi sada da ne bi greshila posle kada se budemo videli !!!hvala alice
a ti, moja draga barabo, radim i grešim i mislim na tebe i onda sve ispočetka.....
necemo na romantiku jer se spremamo da vam priushtimo prvo pravo forumashko bludnichenje !!!Slatko! Brisi na romantiku!
sadaa kada smo se "vezali" nema nam pomoci !!!Zbog TEBE više ni ne spavam, ni ne jedem...Poslednji sam živi putnik na ovom brodu, pratim te moj Ahabe, nek nam je Bog i ova luda posada u pomoći.
jer se spremamo da vam priushtimo prvo pravo forumashko bludnichenje !!!
videcemo u kojoj formi, zavisi od raspolozenja !!! Bezimeni !!!u kojoj formi?