Ortak2
Primećen član
- Poruka
- 940
Sad će da nas izbrišu ili premeste, baš nam vredi pametma struka je rekla svoje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad će da nas izbrišu ili premeste, baš nam vredi pametma struka je rekla svoje
osim stomak kad je u pitanjuPa ok ali na kraju se svode na ciji veci.
pa i to nije bas. U Africi je seksualni status, kod nas je manjak seksualni status. Dakle samo je pitanje merne jedinice.osim stomak kad je u pitanju
Takmičarski duh, šta da se radi!? Ovdje ga ima na pretek.Pa ok ali na kraju se svode na ciji veci.
Mislim da je skola kreirana za sociopate.Nije ti škola merodavna. Kreirana je za prosek, ja jesam malo iznad ali ne baš sad da sam genije![]()
Jesi i? Kako se kotiraju?Takmičarski duh, šta da se radi!? Ovdje ga ima na pretek.
Već sam vidjela par eksponata.![]()
Ne bih se upustila u ocjenjivanje. Krhke su to stvari!Jesi i? Kako se kotiraju?
Djuro, divna si.Ne bih se upustila u ocjenjivanje. Krhke su to stvari!![]()
dakle ako ti je mali tuki pusti stomačinu i beži u Afriku,pa i to nije bas. U Africi je seksualni status, kod nas je manjak seksualni status. Dakle samo je pitanje merne jedinice.
'Da sam normalan, poludio bi' 'Mislim da je skola kreirana za sociopate.
Pa trauma.Odgledala sam samo prve 3 sekunde i sve mi se vratilo u sećanje na OŠ
Ja sad ne znam kako sam to uopšte preživela haha
U Afriku s malim tuijem? Tu mi nesto ne stima? Da ga iskasape tamo i naprave narukvicu od njega?dakle ako ti je mali tuki pusti stomačinu i beži u Afriku,
ima Boga ipak
A posle mi belci diskriminišemoU Afriku s malim tuijem? Tu mi nesto ne stima? Da ga iskasape tamo i naprave narukvicu od njega?
Pre neko vreme pricam sa dvojicom iz Nigerije. I obojica onako ljutiti, fazon "belac robovlasnik i sl" i aj reko da ih iskuliram al ipak mi nesto ne dade mira i objasnih im gde je srbija i situaciju kratko. I aj kao iskulirase ali i dalje im vidis to podozrenje. Reko bajo, sa srecom, gruvaj, nema tu sta da se objasnjava. A sto sam takvih sreo po amerikama....Ima i cool ljudi, kapiraju ali ima ih dosta koji video beo covek - kill kill kill!A posle mi belci diskriminišemo
Ovo je ljis i neljis. Vaš odgovor se prihvata.Izvinjavam se malopre, promaših temu, nisam videla da je LjiS
U kontekstu LjiSa NE...ja kad sa nekim završim, to je zauvek gotovo i ne zanima me više.