Stalk(ing/ovanje)

A posle mi belci diskriminišemo
Pre neko vreme pricam sa dvojicom iz Nigerije. I obojica onako ljutiti, fazon "belac robovlasnik i sl" i aj reko da ih iskuliram al ipak mi nesto ne dade mira i objasnih im gde je srbija i situaciju kratko. I aj kao iskulirase ali i dalje im vidis to podozrenje. Reko bajo, sa srecom, gruvaj, nema tu sta da se objasnjava. A sto sam takvih sreo po amerikama....Ima i cool ljudi, kapiraju ali ima ih dosta koji video beo covek - kill kill kill!

Izvinjavam se malopre, promaših temu, nisam videla da je LjiS
:lol:
U kontekstu LjiSa NE...ja kad sa nekim završim, to je zauvek gotovo i ne zanima me više.
Ovo je ljis i neljis. Vaš odgovor se prihvata.

College Graduation GIF by ZeeMee

Sa bivšim devojkama ono proganjanje na poslu, porukama, presretanje, smaranje uzivo i te psihomanijakalne stvari nikad nisam. Prosto kraj je kraj. Ta osoba je bila, dosla, prosla bilo da je veza, neko muvanje po kraju, pa redzekšn. Cak ako radi po kraju, a udjemo u neku komunikaciju ako me odbije ja tamo proredim ulaske i to je to.

Generalno ne, al volim videti kad se setim nekog, sta ima novo u zivotu, ukljucujuci i bivse. Ili tipa kad vidim objavu, pa udjem na profil prošajcam malo.
Postoji i par zenskih osoba koje su mi prelepe, znamo se, al nikad nista nije bilo, al nekad mi dodje, npr kad sam loseg raspolozenja, da ih gledam da mi se popravi raspolozenje, posebno ako imaju neki video pa se smeska, pa prica nesro duhovito i tako.
Al to retko

Back