Ili-ili

Evo ga, upravo o ovome sam pricao- niko od vas nema nikakvu komunikaciju, samo gledate da trljate nos nekom, celo vreme sam podrzavao studente, sad sam kritikovao nedostatak organizacije, da se ne zna ko treba tacno da preuzme vlast i odmah si mi nabio epitet naprednjaka, jednostavno vam je ta propaganda ucinila da cim neko nesto drugacije kaze odmah se okuzi.
Tolerancija ravna nuli, i kako nauciti iz gresaka ako se one ne priznaju i ako se kritike ne uvazavaju?
Skroz je nebitno ko preuzme vlast, svima su puna usta vlasti, Srbin mnogo nešto voli vlast, najslađa mu je reč jezika njegovog. Kad ne znaju da vodi računa o sopstvenoj užoj zajednici i susjedstvu, o kakvom preuzimanju vlasti mi onda pričamo. Neće meni kapiju podići, kuću izmalterisati, lokalnu crkvu izgraditi vlast na vrhu u Beogradu, a i njen uticaj je na kraju krajeva mnogo mali na sve to nego što ljudi misle, jer sva ta vlast na vrhu mora sa svojoj zamisli da prođe kroz gomile pojedinaca ispod koji mogu da koriguju način kako će se nešto sprovesti. Kod nas samo da se nema odgovornosti. Fuj odvratni mučenički mentalitet.

Zašto nisu prihvaćeni izbori koji su se nudili u martu ?
Ko je to odlučio , evo , umesto mene?

прихваћени ?

АВ је само пустио у медије да ће 'бити избора'

Сваке гдине он пева исту песму СУДИЈА ПЕНАЛ СУДИЈА ПЕНАЛ .....

Мислим стварно да ли ти треба цртати ?

прихваћени ?

АВ је само пустио у медије да ће 'бити избора'

Сваке гдине он пева исту песму СУДИЈА ПЕНАЛ СУДИЈА ПЕНАЛ .....

Мислим стварно да ли ти треба цртати ?
Tada je postojala šansa, koliko se sećam -nešto nije pilo vodu oko te ideje - rečeno je da neće biti fer..itd
Šta će biti sada Aleksa? Apsolutno ništa.
Gde je ideja, šta je ideja ? Nema je.

Ja sam bila u štrajku. Ne znam gde je bio ostali narod, u zoni komfora? Neka, drugi će se izboriti umesto mene?.
Jai cekam da drugi urade posao za mene.Ljepse je juce bilo na kupanju.
Ipak sam ja na kraju jeseni zivota moga.Ne zelim da preostalo vrijeme trosim na pogresne stvari.Bavljenje politikom jeste nebitna stvar.Pogotovo u maloj drzavi koja nije nikad niti ce ikada imati svoju politiku.

Skroz je nebitno ko preuzme vlast, svima su puna usta vlasti, Srbin mnogo nešto voli vlast, najslađa mu je reč jezika njegovog. Kad ne znaju da vodi računa o sopstvenoj užoj zajednici i susjedstvu, o kakvom preuzimanju vlasti mi onda pričamo. Neće meni kapiju podići, kuću izmalterisati, lokalnu crkvu izgraditi vlast na vrhu u Beogradu, a i njen uticaj je na kraju krajeva mnogo mali na sve to nego što ljudi misle, jer sva ta vlast na vrhu mora sa svojoj zamisli da prođe kroz gomile pojedinaca ispod koji mogu da koriguju način kako će se nešto sprovesti. Kod nas samo da se nema odgovornosti. Fuj odvratni mučenički mentalitet.
Биће избора, па онда дај свој глас правијем грађанима!🤬
Јеидно избори грађане спашавају!

Осим ако си сељак који би да се пробије преко реда?

Tada je postojala šansa, koliko se sećam -nešto nije pilo vodu oko te ideje - rečeno je da neće biti fer..itd
Šta će biti sada Aleksa? Apsolutno ništa.
Gde je ideja, šta je ideja ? Nema je.

АВ је зауставио изборе и пустио пробу у Косјерићу и Зајечару

АВ игракласичну партију црнога . Ковертирати потез .. и видимо се у септембру ....

e7218bb0-4687-11f0-84b6-6bf0f66205f1.jpg.webp

S obzirom da ti je takav posao ovde verovatno si videla da sam pokušavao da budem neutralan pa me prozivali za to.
Uglavnom silom prilika sam morao da obratim pažnju na unutrašnju politiku.
Skupljam informacije,Slušam procenjujem.
Ovaj tvoj post i sama tema je skriveni poziv na sukobe i dalje raslojavanje društva i nove probleme.
Ono sto sam video,čuo čitao lično osetio u zadnjih 7,8 meseci je da morate biti kažnjeni.
Ovde neko rece da imao decu tamo,poznanike etc.nije jedini imali su i drugi imao sam i ja.takve kao što si ti krivim za gubitak školske godine i sve probleme i troškove sto imam oko toga a posebno ako sada ne bude mogla barem da se obnovi godina.

JLSFiLr.gif

Evo ga, upravo o ovome sam pricao- niko od vas nema nikakvu komunikaciju, samo gledate da trljate nos nekom, celo vreme sam podrzavao studente, sad sam kritikovao nedostatak organizacije, da se ne zna ko treba tacno da preuzme vlast i odmah si mi nabio epitet naprednjaka, jednostavno vam je ta propaganda ucinila da cim neko nesto drugacije kaze odmah se okuzi.
Tolerancija ravna nuli, i kako nauciti iz gresaka ako se one ne priznaju i ako se kritike ne uvazavaju?
Nije poenta u kritici već u konkretnom predlogu, ideji..studenti prihvataju sve te dobre ideje veruj mi. Skoro su ih ljudi bliski njima kritikovali zbog neke objave i uvažili su to.

Pitanje je - da li cemo cekati 2027. da ga se resimo na izborima - posto ne vidim kako moze da pobedi cak i da pokrade.

Rejting mu pada, svake nedelje nove afere, kriminal i losiji standard.
Moguce da ce do 2027. da napravi jos losih spoljnopolitickih poteza a ne daj boze da se desi jos koja tragedija u drzavi.

Ode rejting u bunar.

Ili cemo imati izbore pre. Samo je pitanje vremena, ishod znamo.

Posle protesta jednostavno se mora zauzeti stav..ili ste ovi ograđeni i ograničeni ili ste ovi slobodni, izbor je vaš. Opaske tipa: ja nisam ni za koga al ne nasilju su smešne posle svih režiranih pokušaja da se narod koji se buni predstavi nasilnicima i rušiteljima.

Slažem se, mislim da svako ko je "neutralan" direktno doprinosi očuvanju statusa kvo i održanju ovih na vlasti, mislim kad neko kaže da je neutralan, šta to znači, ne znači apsolutno ništa, mislim i ja sam neutralan ono nikad nisam bio član ni jedne stranke, ono furam si svoj fazon i imam neka svoja ubeđenja i neku svoju filozofiju ali ovde mislim da je situacija čista i ono ili si za promene ili si za status kvo i da ova bagra ostane na vlasti i to je to, nema treće opcije, kao ono jel devojka trudna ili nije trudna, ne postoji nikakva varjanta između, tako i ovo postoje samo dve opcije a to su ili promene ili da ovi ostanu na vlasti, ne postoji nikakva treća varijanta, i realno svako ko je "neutralan" direktno doprinosu očuvanju statusa kvo i koči promene i prećutno podržava ove na vlasti i to je to, ali nažalost nekako uvek su najgori ti nazovi neutralni koji ono nit smrde nit mirišu, nemaju jasan stav ni o čemu i kao ne žele da im iko bilo šta zameri.

Back