Ili-ili

Па то је управо то, није ми јасно како смо се ми уопше издефинисали као народ, кад су увијек највише гледају ти племенски интереси без жеље да се нађе компромис и заједнички циљ.
Usud ili ima nešto oko one Lazareve kletve.

onda nas mani svojih komentara i saveta

tvoja msiljenaj ostavljaj u svom dvoristu, mi u tvoje ne idemo rekoh ti nit nas interesuju vase stvari

sta se trpas...
Па гдје се ја то трпам, шта сам ја то рекао да бих тебе или било кога другог испровоцирао по питању актуелних догађања, молим ти наведи спорну поруку.😉

Па гдје се ја то трпам, шта сам ја то рекао да бих тебе или било кога другог испровоцирао по питању актуелних догађања, молим ти наведи спорну поруку.😉
rekoh, ostavi nas vise na miru
ovo su teme za gradjane srbije i njihove stvari idi gledaj svoja posla

Kakva bre nadstrešnica, da je zbog toga svuda po svetu bi padale Vlade.
Nerealno su te pumpali.
Bilo kako bilo, poenta je da treba diskutovati o aktuelnoj situaciji i o buducnosti tvoje zemlje, a ne o proslim dogadjajima na koje se ne moze uticati, a ko je sta rekao i ko sta misli je njihovo pravo, kao sto je i tvoje- dok god je u okviru zakona i drustvenih normi.
Tako da nema potrebe da se na ovoj temi prica o nekim drugim stvarima, mozes otvoriti posebnu temu.

Pa zar mala nije balija ako kaže da smo genocidni.
Šta mene briga oće li yebati kevu režimu Vučiću
Па можда она мисли да није рекла да су Срби из Србије геноцидни, већ само Срби из Босне, то су свакако они брђани, од њих је свашта очекивати, види само кад навале аутобусима на изборе, гори од навале Хуна.🤣

Bilo kako bilo, poenta je da treba diskutovati o aktuelnoj situaciji i o buducnosti tvoje zemlje, a ne o proslim dogadjajima na koje se ne moze uticati, a ko je sta rekao i ko sta misli je njihovo pravo, kao sto je i tvoje- dok god je u okviru zakona i drustvenih normi.
Tako da nema potrebe da se na ovoj temi prica o nekim drugim stvarima, mozes otvoriti posebnu temu.
Tema je ili ili
Znači ili sam za ili protiv
A ja ne mogu biti za, za one koje kurti i razni piculići podržavaju. Kontaš?

Ти не схваташ поенту, она је из Србије дакле Српкиња нема везе што је Бошњакиња, а ја нисам Србин јер нисам из Србије већ из Босне, стога је логично да је њој више стало до добробити српског народа него мени.😎
Dođi i ti da živiš u Srbiju pa onda da komentarišemo. Za sada, nisi u Srbiji, dakle, ne možeš da znaš kako žive ovde ljudi, nevezano koje nacije...

Па можда она мисли да није рекла да су Срби из Србије геноцидни, већ само Срби из Босне, то су свакако они брђани, од њих је свашта очекивати, види само кад навале аутобусима на изборе, гори од навале Хуна.🤣
Pa da je mislila na Srbe iz Mongolije istu stvar bi joj poklonio nije mala 🤣

Eh ti zbog nekoliko hrabriša sa farme pardon foruma nećeš
Dođi u NS da popijemo kafu tursku :D
Знаш колико тебе цијеним, али нећу из принципа, можемо да се нађемо у Бијељини то нам је на пола пута.😁 Сад био на неком старом годишњем, а планирали још зимус да одемо у Тумане, али како сам свашта могао прочитати овдје у том протеклом периоду, одустао и ишао у Црну Гору.

Zamisli Srbiju u kojoj si bezbedniji usred Sandžaka nego u Ćacilendu . I da, osporićete me sada neki nacional-patriotskim analizama prošlosti :mrgreen:

Подела Србије је на Једну групу која живи од продаје дроге и оружја , а друга неће продају дроге и оружја ....

Са првом групом Мафијаша су пословно и породично повезане/ни конформисткиње/ти па лојално 'бране'

и уместо да се сами логично сврстају у другу групу то неће јер сви пословни контакти су са Мафијашима

и не гаде се на 'њихов' новац ( добијен од кредита )

Најсвежији пример је грађевинска мафија која је енормно увећала рачун реновирања Железничке у НовомСаду и зарадила на томе .

Зато тим 'првима' неодговара 'србија да стане' ...јер сви мртви из друге групе су за њих 'подношљиве жртве'

које 'руше државу'

Министар Војске и Полиције . Наркоман Вулин . Уцењен плеви башту у Јовањици

Подпуно је логично да @miso6207 или некакав сличан који довози пластинике Јовањици ....Шлеперима

...у принципу

не занима одакле Јовањици новац ..просто јер му треба да купи кола...купи пешење ..роштиљ и изведе требе на бамбусање

thumb3.jpg
pgvBJ7XgnfqubazJywrKuAVTy2JcBYC5tij5kbAbM1XnixGBHo4LbxcG3E_--8Udu2Y1lqHt1HEu5gbuuPFvTHsnKRjVhU_hUEbZn1Gdraz3B4ui-Q
Нисам о томе говорио, али нисам ни очекивао да схватиш, небитно.

Zato što ste isti, ne vidiš sebe, samo srljate u ekstremizam i tražite krivca zato i pišeš da si sigurna.
Nije slučajno, svojim očima vidim ko su im pripadnici, iz kog soc miljea. Ljudi koji ne prezaju ni od čega da bi došli do novca. Kakav crni ekstremizam, ne znam gde ti živiš, al u mojoj sredini, bukvalno mogu da te zgaze i da ni dana ne budu u zatvoru. Ja se izvinjavam što sam normalna, pa se takvih plašim. I ovo nisu tračarenja u pauzama već priče iz iskustva.

Back