ђе су ратовали ? имаш податке или приче , јер си познат лажов ове на форуму
јеси ти можда негде ратовао током рата у босни деведесетих, показавши дужност да се брани Српски род ? Уколико је одговора потврдан, достави доказе о томе , ето не мораш јавно , већ рецимо форумашу у којег имаш поверење. Доставићу и ја своје три године са озрена и илијаша, документовано са све доказима о рањавању у два наврата, поребном документацијом.
То исто су неки чланови овде већ имали прилике да виде и потврде све моје наводе уз приложену документацију како о учешћу (где и када, која јединица, која линија форнта, потом документаицја о рае рањавању) па зато нико и не поништава оју причу о мом ушечћу у војсци републике српске на озрену и илијашу, који су најчувенији по борбама у рату у босни и тежини борби с обзиром да је рецимо озрен био у опкружењу са тру стране од стране муслимана ...
у успортном ћеш остати само лајавац који је био далеко од рата у БиХ, док је крварио Српски род. А данас исто тако лаје како му деда био тобож равногорац са сталним учешћем у рату и Босни. Како да не...
Наравно да си ти био под јорганом у топлој постељи за врем страдања нашег народа у републици Српској.
Ја нијесам био у постељи као ти, ја сам три зиме газио снјег по озрену на првим линијама и газио хладну босну и кривају. То су ријеке ако нијеси упућен.
И нијесам из Босне, него сам у војску републике српске отишао са 20 година из Новог Сада, из србије.
Наравно да ће несој попут тебе који никаквих доказа нема да је ратовао иђе током рата у Босни да овде пљује оне који су крварили гаће а аСрпски род. Јер тиме покривате своју кукавност и пасивности гледањ своје гузе у моментима када је српски род био под погромом паша и усташа и целог запада на челу са уса. Док је нато тукао републику српску болео те ''ђока''...
А потом сте сви силни јунаци тобож потомци још већих јуначина из ловачких прича о другом светском рату.
То отсваи за будале, а нама лепо овде документој ђе си ти јуначе и када крвари огаће на првим линијама форнта за потребе Српског народа ...
дотле можеш само да кевћеш пто никога не занима.
Дакле да видимо доказе ''соколе и кућо јуначка''