Igrate li LOTO?

Moja tetka igra Loto i zamoli me da joj na kompjuteru izracunam neke Skraćene Sisteme. Ja se malo pozabavim time i vidim da na netu uzimaju ljudima pare bez veze. Iznerviram se...i da ne dužim, napravim sve to što oni nude samo besplatno: www.moj-loto.com

Nadam se da će bar neko tamo da svrati a ne da baca pare na skupe "programe".
Buahaha...
Predrazhe Stojadinovicu, a shto ti lepo ne iskoristish blagodeti tog tvog mehanizma pa lepo pokupish premiju, pa platish da ti neko odradi normalan sajt, pa Bog da te vidi...?


Inache, verovatnoca da ce biti izvuchena neka kombinacija je otprilike 1:16 000 000, i to se odnosi na BILO KOJU KOMBINACIJU. Svako rachunanje je potpuna budalashtina.
 
jos pre 10g sanjala sam brojeve,i obavezno ih odigram...na njih sam imala jednom cetvorku,pa peticu,i verovatno sad u utorak sedmicu:-Dmislim red je8)
u grebalice nisam verovala sve dok moja prijateljica nije ogrebala mercedes,i uredno ga dobila.
 
pa valjda jesam, mada meni se cini da ima ljudi koji dobijaju i vise i cesce
a ovde znam da je mammy dobila prosle godine lepu svotu na loto-u... znaci ima nas :) ali nece svi da se jave
 
sigurno je samo da ako ne probas, neces ni da dobijes :)
ja godinama igram s vremena na vreme, ne redovno, i dobila sam dva - tri puta nesto sto je vredno pomena - znaci ako pocnes, budi uporna bar godinu dana pa ces videti. to su pare koje se svakako potrose, ja dajem od 2 do maksimum 5 evra mesecno. probaj, nikada se ne zna
 
moj muz me zove na pos'o pre neki dan i kaze laura i ja smo igrali loto
rekoh lepo
kaze moracu da prebacim pare sa svog racuna ako dobijem da ne delim nagradu s tobom
i tu ga bog kazni
gledao on izvlacenje i kao nista nije dobio,ja kazem eee sad prebaci s racuna da ne delis trosak sa mnom
pocepa on papiric besan
kad ono nije bilo to izvlacenje,dobio je posle ponoci 30€ samo sto je papir pocepan :hahaha:
 
Koji LOTO se igra u France, Hani? Ovde se igra 7/39 i ja cesto igram - sistem od 10 brojeva u 48 kombinacija, sa garancijom 6 od 6. Jednom sam, prosle godine, dobio sesticu (uz jos nekoliko petica i cetvorki, sto je i prednost sistema u odnosu na tzv 'slucajke') ali dobitak nije bio narocito veliki, jer nas je bilo dosta koji smo 'uboli' dobitak... Dakle, igram loto, mada mnogo vise volim kladionicu. :cool:
 

Back
Top