Igrate li LOTO?

ja sednem ispred trafike (izbace mi radnici lotoa hoklicu))) ,,, kupim jedan greb greb ---NISTA ,, drugi greb greb NIŠTA ,,, treći ....... ,, kada zatvore radnju ,, ja dekintirana a oko mene navijači ,, i onda ja kažem ole ole ,,, kad oni svi OLE OLE ,,, onda ja kažem ,,, tanana a oni svi TANANA ,,, onda ja kažem ,,, ja sam GOVEDO ,,, a oni svi u glas JA SAM GOVEDOOOOO ,,, naravoučenije ,,, oni misle da ću ja da dobijem nešto pa počeli na vreme da mi podilaze ,,,,

Jel' zna neko koliki je fond za sedcmicu ove nedelje?

Ko zna, mozda se nesto i desi.... :confused:

Na zalost, ali svojim vrednim radom, strucnoscu i sl. nema sanse da u ovoj zemlji zaradim neke pristojnije pare.
Mozda se nesto i promeni? :shock:

Igra moj muž povremeno ali nikad ništa,siroma, nije dobio.teši sebe rečima- mi imamo ,ženo, sreće u ljubavi , zamisli još i loto da nas strefi...??!

Ma, nek me strefi upola od ovih 3 milijuna, pa će biti vajda!!! :lol: :lol:

Samo da vas podsetim ( u stvari je ovo vise podsetnik za mene samu) da je premija ovoga puta zaista velika... :razz: :lol:
Ja opet nista sem jedne bedne trojke (i to mi komp. birao brojeve :? )

*** samo da ne bude: "Vise srece u narednom izvlacenju!"

ima sms-internet kviz sad, placa se oko 50din jedno ucesce, ali me mrzi da vam sad trazim adresu sajta....placa se preko sms-a a nagrada za najbrzeg je oko 1000 din dnevno.....nisam znala kad je umro marks

Igrala loto par puta - sve mislim pašće mi pare s neba za stan a ono ****, nikad ništ ni jedan broj da ubodem ccc, al' dobro može se i bez toga :lol:
One greb-greb tikete uzimala par puta, ak sam ikad dobila zamenu ću da zagnjurim glavu u pesak na tastaturi

Moja tetka igra Loto i zamoli me da joj na kompjuteru izracunam neke Skraćene Sisteme. Ja se malo pozabavim time i vidim da na netu uzimaju ljudima pare bez veze. Iznerviram se...i da ne dužim, napravim sve to što oni nude samo besplatno: www.moj-loto.com

Nadam se da će bar neko tamo da svrati a ne da baca pare na skupe "programe".

Back