Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ne znam shunja se : ))
i bunari nesto... ne znam eto ima tu neceg takvog ko da je ganci
ok istripovala sam mozhda imam prava : (
onako napipava ti biche, malo okultno... i ostale su samo neke slike a neke obrisane
sta ce sad da bude
to je trip ok svesna sam : ) ne verujem da kuva gushtere ili slicno
Baš imaš bogatu maštu! Ti se igraš i zabavljaš dobro i sama sa sobom.

pa jeste, izgleda da je taj stvarno otishao :neutral:
al ajde jes malo okultan na neki nachin el moze to da ostane :aha:
ok ajd nije
znaci nebitan je realno osim shto je privlachan utoliko, mada i to je pitanje, a to nije za mene informacija

pa jeste, izgleda da je taj stvarno otishao :neutral:
al ajde jes malo okultan na neki nachin el moze to da ostane :aha:
ok ajd nije
znaci nebitan je realno osim shto je privlachan utoliko, mada i to je pitanje, a to nije za mene informacija
Sve deluje tajanstveno i posebno jer ne možeš da osetiš, da dodirneš pa i potucaš Hiraj. Kad to uradiš demistifikacija počinje.

Sve deluje tajanstveno i posebno jer ne možeš da osetiš, da dodirneš pa i potucaš Hiraj. Kad to uradiš demistifikacija počinje.

sad si prava shojka :aha:

pa tako nekako, mada i tad mozes jos da mistifikujesh ako ima neka distanca... ili ne mistifikujesh ima neke magije, sve dok je shema mozhe itd
al dobro mislim da cu imati prostora za to za mistifikaciju pa shto da ne mistifikujem
ovako realno sta znam opeljeshe me neshto : ))
jedino da stezem guzu

volim tako legnem u krevet nekad i mistifikujem
zao mi je kad se neke potrose... mada neke su bile bash jake :neutral: i nije vredelo za pravi kontakt
dolazili su mi u sobu isli smo na more setali smo gradom pricali...
mislim to zamisljeno, da se ne hvalim vise dosadno je : ))
pa eto jos jedna mistifikacija shto da ne :hvala:
mada nekad krenu da te jedu i ne radi ti se to...

sad si prava shojka :aha:

pa tako nekako, mada i tad mozes jos da mistifikujesh ako ima neka distanca... ili ne mistifikujesh ima neke magije, sve dok je shema mozhe itd
al dobro mislim da cu imati prostora za to za mistifikaciju pa shto da ne mistifikujem
ovako realno sta znam opeljeshe me neshto : ))
jedino da stezem guzu

Ja neću da mistifikujem, umorna sam od toga. Hoću malo sebe a ne druge.

pa prave mi misticno drustvo i tako, ipak su tipovi
dobro, ne mora, ali shta znam, ako bude, dodje to coveku, mada moras se setiti i realnosti

nisu tu estetichari pa sam jako opushtena, da me bace na zemlju :confused:
al ne valja ni pasivna agresija

Poslednja izmena:
On ili ona imaju snažnu potrebu da manipulišu većim brojem muškaraca tj. žena, da ih osvajaju i iscrpljuju psihološkim igricama a jedini cilj je nadmoć.

Tema nije o sitnim manipulacijama kojima su svi podložni manje ili više, svesno ili ne, već o ozbiljnim vrhunskim igračima,
kojima je jedini cilj Igra bez ikakvog drugog interesa i kod kojih ne postoji stvarna želja da se bilo šta dobije pa ni seks.
Sve je samo igra moći koja može da traje mesecima, dok se žrtva potpuno iscrpljena ne osvesti.
Svaki potez je hladno i proračunato brižljivo isplaniran. To upravo takve ljude odvaja od sitnih manipulatora
koji hrane ego, žele seks ili nešto treće i uzimaju na dnevnoj bazi šta mogu.
Ovi prvi su upravo opasni jer prosečnom čoveku neće pasti na pamet da je moguće do te mere imati razradjen svaki potez.

Da li ste susretali takve osobe ili i sami bili uvučeni u taj začarani krug gde gubite osećaj šta je stvarno a šta iluzija?
na svu srecu nikad nisam bila zrtva takve osobe koja je bila profesionalni manipulator, mada znam jednog patoloskog lazova,koji nije bio dovoljno bistar da dostigne nivo vestog manipulatora....u pitanju je neka devojka koja je ceo svoj zivot izmislila, imala fiktivne prijatelje,momke, drame u zivotu itd...dok nije postalo ocigledno da je to sve jedna velika obmana jer nije znala da se drzi price dovoljno dobro, bar sam ja pocela da primecujem ubrzo neka neslaganja ili bi ona jednostavno prestala da prica o nekom dogadjaju koji je bio bog zna kako bitan pre toga itd...al bas ono manipulatori sociopate...ne bih rekla da ih znam, bar se nadam :sad2:

plasim se tih esteticara, el sve u meni, meni je ok ovako
ajd kao femkanje

e ako si lazna shojka prestani, otisla je prava :I
dobro vasa stvar mozda cu malo odmoriti forum od sebe :P

Poslednja izmena:
na svu srecu nikad nisam bila zrtva takve osobe koja je bila profesionalni manipulator, mada znam jednog patoloskog lazova,koji nije bio dovoljno bistar da dostigne nivo vestog manipulatora....u pitanju je neka devojka koja je ceo svoj zivot izmislila, imala fiktivne prijatelje,momke, drame u zivotu itd...dok nije postalo ocigledno da je to sve jedna velika obmana jer nije znala da se drzi price dovoljno dobro, bar sam ja pocela da primecujem ubrzo neka neslaganja ili bi ona jednostavno prestala da prica o nekom dogadjaju koji je bio bog zna kako bitan pre toga itd...al bas ono manipulatori sociopate...ne bih rekla da ih znam, bar se nadam :sad2:
da nije slučajno sa foruma...?

"Igrač" kako ga nazivaš je emotivno nezreo čovek koji nije u stanju da suštinski razvije bliskost sa drugom osobom, a za istom vapi. U suštini, može se reći da igra protiv sebe, i igra je namenjena prvenstveno njemu samom.

U njegovoj osnovi leži mišljenje o samom sebi "ja nisam ok", i otud dvostruki početni motiv za igru:
1. "igra" se igra iz potrebe za bliskošću
2. "igra" se igra jer igrač ne može sam sebi da dozvoli iskren nastup i demaskiranje, jer time rizikuje da ga onaj drugi istinski spozna, a nakon toga i odbaci, s obzirom da "nije ok" kako sam za sebe misli

Kako je krajnji cilj kome teži zrela psiha - bliskost i ljubav, a "igrač" nije sposoban za iste, otud se igra završava kada se onaj drugi, po igračevom mišljenju, "da".
Činjenica da se onaj drugi "dao" u situaciji kada je igrač igrao igru, a ne stvarnog sebe, indirektno potvrđuje samom igraču tezu "ja nisam ok" (da sam ja ok, drugi mi se ne bi dao) - i to je konačna dobit igrača, potvrda teze "ja nisam ok". Sporedna dobit u celoj priči je pseudo bliskost koju igrač na trenutak oseti.

Slazem se da Igrac mora imati neki "kvrc" u glavi.
S obzirom da njegovo ponasanje odstupa od normalne pojave i razlikuje se od proseka, u pitanju je neka psihopatologija, a u zavisnosti koja i u kojoj meri imamo i razliku izmedju raznih Igraca. (umereni oblici su fer Igraci, a ekstremni beskrupulozni)
Zajednicko im je po pravilu to da su izuzetno sarmantni, impresivni , slatkorecivi, lukavi, ali reci im uglavnom nisu u skladu sa ponasanjem. Sluze se time zbog stvaranja laznog utiska jer im je potrebna stimulacija koja izaziva uzbudjenje, gladni su za novim, neobicnim i uzbudljivim iskustvom.

On ili ona imaju snažnu potrebu da manipulišu većim brojem muškaraca tj. žena, da ih osvajaju i iscrpljuju psihološkim igricama a jedini cilj je nadmoć.

Tema nije o sitnim manipulacijama kojima su svi podložni manje ili više, svesno ili ne, već o ozbiljnim vrhunskim igračima,
kojima je jedini cilj Igra bez ikakvog drugog interesa i kod kojih ne postoji stvarna želja da se bilo šta dobije pa ni seks.
Sve je samo igra moći koja može da traje mesecima, dok se žrtva potpuno iscrpljena ne osvesti.
Svaki potez je hladno i proračunato brižljivo isplaniran. To upravo takve ljude odvaja od sitnih manipulatora
koji hrane ego, žele seks ili nešto treće i uzimaju na dnevnoj bazi šta mogu.
Ovi prvi su upravo opasni jer prosečnom čoveku neće pasti na pamet da je moguće do te mere imati razradjen svaki potez.

Da li ste susretali takve osobe ili i sami bili uvučeni u taj začarani krug gde gubite osećaj šta je stvarno a šta iluzija?

Ја имам разрађен сваки потез, и знам шта вуче сваки тај потез, јер ми је све као табла шаха, бар ја то тако гледам. И увек ставим себе у позицију белих фигура, које нападају. Али ми је занимљиво колику опуштеност имам, а колико увек знам све, где нападам, где идем овако и онако.. Као да у себи имам два лика, све је некако спонтано а опет добро испланирано..

А манипулације полним органима, па то је јадно, и то није памет, такви људи мисле да су нешто екстра паметни, то је смешно. Користе природне потребе појединца да би добили нека ситна задовољства, да би хранили его, самим тим јасно ти је колико су смешни људи и празни кад морају тиме да се хране.

Ја имам разрађен сваки потез, и знам шта вуче сваки тај потез, јер ми је све као табла шаха, бар ја то тако гледам. И увек ставим себе у позицију белих фигура, које нападају. Али ми је занимљиво колику опуштеност имам, а колико увек знам све, где нападам, где идем овако и онако.. Као да у себи имам два лика, све је некако спонтано а опет добро испланирано..

А манипулације полним органима, па то је јадно, и то није памет, такви људи мисле да су нешто екстра паметни, то је смешно. Користе природне потребе појединца да би добили нека ситна задовољства, да би хранили его, самим тим јасно ти је колико су смешни људи и празни кад морају тиме да се хране.
teško da kad radiš to što radiš imaš opuštenost...teško...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back