Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto misliš da je on Saigrač? Ne ostavljaš mogućnost da ljudi mogu da imaju neke svoje zaključke koji ne moraju da budu tačni ali i mogu a da su recimo posmatrači takvih pojava ne i učesnici.

Čak i da je tako zar nekadašnji lucidni Saigrač ne bi mogao bolje od prosečnog čoveka da nam približi tu Igru?

Jer mrzi igrača jednako koliko i ti te jedino objašnjenje nalazi u objašnjenju da je igrač neki totalno groteskan i poremećen lik.

Što je po mom mišljenju apsolutno pogrešna pretpostavka.

Kompletno izkonstruisana.

Vraćam se na ono, svako ko pokušava da konstruiše i stvara lažne predstave o sebi je beskrajno dosadan.

Jer mrzi igrača jednako koliko i ti te jedino objašnjenje nalazi u objašnjenju da je igrač neki totalno groteskan i poremećen lik.

Vraćam se na ono, svako ko pokušava da konstruiše i stvara lažne predstave o sebi je beskrajno dosadan.

zasto, hoce da se unapredi, to su neke tehnike :eek:

poremecen ali bistar zato nas je i uzbudio seksualno
pa se nadamo, bice neshto, mozda, samo kako
meni seks ni ne treba ali masham nekad, valjda onako, ko kad nemas nogu pa mislis da imas :zper:
a imam dobar zivot imala bih problem da se doda nov element
sva sreca da je 90% u glavi
ne znam sta bismo pricali evo vec tu padnem
ne svidja mi se ovo s nogama oprostie mi
zahsto fale neki forumasi

Ne znam ali meni se na ovoj temi pokatkad čini da gotovo da iskazujem neko divljenje Igračevom umu a ne da ga mrzim.
A prilčno pokušavam da iz svih uglova sagledam taj odnos a sigurno ih ima još pa sam zato i otvorila temu da čujemo razna mišljenja i drugačije uglove posmatranja.
Inače bi tema bila moralističko kritkovanje i pljuvačina a teško da jeste.
I ti si se držao jedne analize i zakljucaka neko se drži neke druge.
Zašto je tvoje mišljenje istinito a tudja pogrešna?

Poslednja izmena:
pa nek pljunu... pa da ih makar vidim :aha: mora da su jako zgodni

e al shta bi inace s njim
i ajd nek najavi kad ce da pljune da ne moram da dezuram... mada pokvarice tom shlajmaricom utisak
zezam se e : )

Zašto otkrivate simpatije dugih ljudi? Kao da je to nešto ružno čega se treba stideti!
Volite se jer ništa drugo nije važno. Bez toga ostaje pustoš sama i ništa više!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back