Igrač X vs Igrač Y

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam se igrac vise dopada?

• Lionel Messi

• Cristiano Ronaldo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nije poredjenje dva igraca ali je svakako opet zanimljivo

Jirgen Klop i njegov Dortmund vs Dijego Simeone i njegov Atletiko

Uff pa trenutno svakako Klopov Dortmund, i mislim da je finansijski jaci i da moze duze da traje,ali s druge strane Klop je u Dortmundu preko 5 godina,a Simeone je 2 sezone ovamo i pravi cuda,i prosle sezone i sad....ipak za razliku od Atletika koji je u drugom delu sezone pao,Dortmund je kud i kamo stabilniji tokom sezone
Znaci trenutno Dortmund,a Atletiko ima potencijala barem za toliko ako ne i za vise,brze napreduju :D

Nije poredjenje dva igraca ali je svakako opet zanimljivo

Jirgen Klop i njegov Dortmund vs Dijego Simeone i njegov Atletiko

Odlicno ali bas tesko pitanje.
I jedani drugi su slicnog temperamenta i energije i gaje slican stil.Simeonea sam mrzeo iz dna duse kao fudbalera jer je bio uzasno prljav igrac ali ipak dajem blagu prednost njegovom Atletiku.Iz razloga sto po mom misljenju igraju za nijansu atraktivniji i brzi fudbal.

Mata je do sad vise pokazao
Runi ipak, MU je mnogo vise zavisio od njega,nego bilo koji klub od Teveza
tesko pitanje, ja sam vise voleo Vilju,ali Eto je ostavio jaci utisak ( naravno Vilju je omela povreda)

Bergkamp vs Badjo?
Morientes vs Inzagi?
Gindogan vs Koke?
Silva vs Kazorla?

Auuuu brate ovo prvo stvarno neznam sta da ti kazem...Drazi mi je Badjo ali nesmem se usuditi da kazem ko je bolji...Cini mi se da je Berkmap veci majstor na malom prostoru...Kakvo je tvoje miseljenje imedju njih dvojice???
Morientes mi je jako gotivan igrac...Ali Inzagi je mnogo vise resio velikih utakmica kad pogledas taj Milan gotovo da nema bitne utakmice da ga on nije turio iako svi pricamo da covek nezna igrati fudbal al takav nos za gol se jednom radja jednom u 100 godina naklon do poda...
Gundogan mi ima taj vic u igri bolji nego Koke...
Silva kad ima dan je mozda najbolji igrac na svetu al nepruza uvek takve partije dok je Kazorla uvek opasan konstatniji je al po meni je ipak razlika u klasi na strani Silve...

Sta mislite koji ce igraci posle Mesija i Ronalda biti najbolji na svetu???...Moj veliki favorit je Hazard kakav Neimar, Bale, Goce...ovaj ce ih sve zajebati...

Auuuu brate ovo prvo stvarno neznam sta da ti kazem...Drazi mi je Badjo ali nesmem se usuditi da kazem ko je bolji...Cini mi se da je Berkmap veci majstor na malom prostoru...Kakvo je tvoje miseljenje imedju njih dvojice???
Morientes mi je jako gotivan igrac...Ali Inzagi je mnogo vise resio velikih utakmica kad pogledas taj Milan gotovo da nema bitne utakmice da ga on nije turio iako svi pricamo da covek nezna igrati fudbal al takav nos za gol se jednom radja jednom u 100 godina naklon do poda...
Gundogan mi ima taj vic u igri bolji nego Koke...
Silva kad ima dan je mozda najbolji igrac na svetu al nepruza uvek takve partije dok je Kazorla uvek opasan konstatniji je al po meni je ipak razlika u klasi na strani Silve...

Sta mislite koji ce igraci posle Mesija i Ronalda biti najbolji na svetu???...Moj veliki favorit je Hazard kakav Neimar, Bale, Goce...ovaj ce ih sve zajebati...

Da ti kazem ni ja ne znam, Badjo mi je nekako bio zvucniji (mozda zato sto je igrao u najjacoj ligi) , a opet Bergkamp je dugo trajao u Arsenalu i imao duzu reprezentativnu pricu....

Ima Azar to nesto, mada verujem i u Nejmara, Gece onako,velika je konkurencija je u Bajernu (kao i u Celsiju za Azara), Bejl nije klasa.....ali trajace ova dvojica jos dosta, Mesi 27,Ronaldo 29, jos jedno 3-4 godine ne verujem da ce ih neko zameniti,do tada mozda neko eksplodira....

Ture vs Svanstajger
Suarez vs Aguero
Riberi vs Robben
Tiago Silva vs Vidic(na vrhuncu naravno)

ovo prvo tesko, meni se vise dopada Svajni,ali ne mogu da osporim Turea
Suarez je vise pokazao u PL (delom jer je u slabijem klubu,delom jer je Aguero bio povredjen cesce)
Riberi,bolja mu je koncepcija igre, Roben je bio klasican trkac u Celsiju,a onda tek u Bajernu kao zaigrao po desnoj strani,ali ipak slabiji tehnicar,a ja ne gotivim bas takve igrace
Vidic , Silva me jos uvek nije ubedio u top top kvalitet

Uuuu brate Robbena vidimo sasvim drugim ocima...neznam otkud ti to da je ikada bio klasican trkac coveku je zalepljena lopta za nogu a uz to ima tako ostre pokrete da je prosto enigma najjace kad kazu uvek ih yebe na istu foru pa bas za to jer ima neverovatan spoj kontrole i ostrine...protiv njega jednostavno nema resenja kako got da postavis ekipu kako got ga pokusas zatvoriti znas da ce ti izjebati odbranu i sebi sigurno stvoriti 3 4 canse na utakmicu ako na taj dan "Boga spomene" sigurno ce te unistiti jedina mana u je sto je sebican da je to uspeo da uskladi sa igrom siguran sam da bi njegovo ime danas spominjali zajedno sa Mesijem i Ronaldom isto tako nemoj zaboraviti kolko je imo povreda u Realu pa mu je karijera dovedena u pitanje...Bilo kako bilo meni posle Messija i Ronalda najopasniji igrac sem sto mi je mnogo gotivniji od Ronalda...anyway svako ima svoje vidjenje samo sam bas moro i ja svoje izneti kad je on upitanju
:D...

Anri ili Sevchenko
Terry ili Ferdinand
Larsson ili Mario Zardel(dve gol masine legende a cesto zaboravljene)
Koku ili Zilberto Silva(u svoje vreme pojam igraca na tim pozicijama a opet cesto zaboravljeni...)

Back