otisakutami
Početnik
- Poruka
- 11
Podlac
Tuga
More
Palma
Jesam
Dobro je,ili,bice dobro.Pametno je to, sto sebi kazem.
Tuga
More
Palma
Jesam
Dobro je,ili,bice dobro.Pametno je to, sto sebi kazem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ivuskica:Tog dana leptirici su joj se vrzmali po stomaku.Njena misija se lagano zavrsavala ali gubila je stari spokoj.Polako je ulazila u tu oazu smrti ali ta rec je jos neizrecena.To je bio njen poraz jer nije uspela izdrzati sav taj bol u dusi koji joj se vrzmao poput djavola u paklu.
Enfroz2891.:Ja sam samo hteo da klechim.Znam da je zivot kolo srece u kome uvek,na kraju gubish sve kao na kocki.Ja sam samo hteo mir.Umara me buka banalnih petominutnih zurki drugih,dok svoju patetiku zele da sroche u par razumljivih rechi.Ja sam samo hteo da klechim u miru i dozivim emotivni orgazam.
Noz
zica
aerodrom
katran
ulje
som
della:Bio je to vinograg sa vrhunskim grozdjem, onim od kojih se prave najbolje vino. Osjecao je da mu susjed ne moze oprostiti chinjenicu da je u nechemu bolji od njega. Ipak, bez obzira shto je susjed bio prgav kao prase, nije mogao da ospori ljepotu tog vinograda i kvalitet njegovog vina. Niko nije znao od chega dolazi toliki blagoslov. On je priprost chovjek, bez velikih ambicija. Ni izgledom nije oslikavao chovjeka koji bi po nechemu bio poseban. Imao je sive hlache, pretjerano otanjene na koljenima, nekada bijelu koshulju koja je na reveru imala flek od tinte. Ta koshulja je svjedochila da je svaki dan nosio istu koshulju. Trpeza mu je bila skromna. Zena je pravila odlichnu pogachu uz koju je jutrom jeo slaninu i pio mljeko, za ruchak su se smjenjivali grah, kupus, grashak i paprikash. Obroke je zavrshavao u 19h, ako se sirutka moze nazvati vecherom, jedva jedna omanja chasha. Znajuci ovo nije chudo shto je komshija razbijao glavu pitanjem: "Otkud njemu vinograd na kome bi mu carevi zavidjeli."