Igra - sastavi priču

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bi2:
...a, Kaa je duša moja...forumska..:wink:

Crna duša za belu golubicu
a015.gif
...

...Nevoljko spusti se oštrica u Damasku iskovana ,izjedena od skerletnih i bisernih suza, a mekih reči sa majčinih usana da smire drhtavu ruku...nema.
I spuštaš glavu da pramenje masne kose od očiju sakrije scenu sabljom naslikanu i plamenom uramljenu...

Crno
Golubica
Duša
Belo

& btw...kolezinice i koleze šta s' dešava s "Ultimativnom zbirkom?"...Finansije su tu,par opskurnih izdavača je pristalo(posle malo "ubedjivanja"),naš‚o sam čak i kioske i tezge na Kaleniću gde bi je distribuirali....a vi tu samo o Švabicama i nekakvim "Lj"- ovima... :roll:

Kaa:
.
& btw...kolezinice i koleze šta s' dešava s "Ultimativnom zbirkom?"...Finansije su tu,par opskurnih izdavača je pristalo(posle malo "ubedjivanja"),naš‚o sam čak i kioske i tezge na Kaleniću gde bi je distribuirali....a vi tu samo o Švabicama i nekakvim "Lj"- ovima... :roll:
.... :shock: ..Iskreno, ja sam u šoku ! Kalenić pijaca.???.... :cry: :cry: :cry:

Kaa:
:???:
n015.gif
al' ga opravi....svaka čast
c035.gif
& ako si ovo definitivno ti a ne neki trol koji se koristi tvojim nikom....sve što ću reći je - e' ******* Bi...

Jel sad u redu, Kaa? Mislim da jeste. Velikiiii pozdrav..:wink:.

( da, to je ona ista Bi koja je elegantno preskočila preko spominjanja njenih zubića. Ti si inteligentan čovek, znam ja to..:wink: )

Bi2:
Jel sad u redu, Kaa? Mislim da jeste. Velikiiii pozdrav..:wink:.

( da, to je ona ista Bi koja je elegantno preskočila preko spominjanja njenih zubića. Ti si inteligentan čovek, znam ja to..:wink: )
... :) , mislim i ja da je sad u redu....mada bi verovatno bilo jednostavnije da nisi preskočila (makar i elegantno) moju tadašnju digresiju o tvojim zubićima...> ja ti se ne bih onoliko izvinjavao> ti ne bi bila ovako dugo frustrirana time> ja sada ne bih bio iznenadjen tvojom reakcijom i izborom reči...
...Daleko bolje bi se razumeli @Bi2....

Probudi ju je setnja krpenih lutaka odajama njenog pomucenog razuma...kandze golubice na simsu prozora svirale su posmrtni mars. Danas tamnu koprenu na dusi zamenice bela na glavi, i jedan plasticni osmeh...pride. Hoce li plod utrobe njene skinuti sa nedara teret promasaja i besciljnosti, prosvetliti crno oblicje univerzuma,ili ce dodati jos hiljadu grehova lazi i prevara na taj sveti dan.

kala
svetionik
lovor
behar
frula

kala u parku KALA, KALA, KALA, KALA, KALA... kako dobro zvuci, kao neka kletva, ili molitva, sve danas dobro zvuci. Hteo sam da rucam ali sam sada pun debelog mirisa proleca, zivot je konacno dobio boju, posmatram ljude KALA, KALA, KALA, KALA... bacam kletve i blagosiljam u isto vreme.Samo mi frula nedostaje da budem poludeli Pan. Stvarno mi nije bitno sta radim. Sedam na klupu i ne gledam vise, slusam zvuke proleca. Svet je drugaciji kada sanjas, sada kao da sanjam.
Ustajem proklinjuci svoj nemir. Hodam kao da imam lovorov venac na glavi, uspravno, ponosito. Kao da sam ja ovo napravio, ali Doziveo sam, to je moja uloga. Svetionik koji menja boje na raskrsnici upravlja ljudima. Dok prelazim na drugu stranu pitam se sta je behar?

Masline
izgled
riba
luk
vino

Previse ususkana u nadu, ocekivajuci nesto dobro i iznenadjujuce, uvek sam bivala razocarana. I sada, kada sam odustala od idealizacije svakog muskog bica koje je bilo deklarisano kao potencijalna jaca polovina., razocaranje je izostalo. Pogodilo me je kao Zevsova munja, grom iz vedra neba. Izgled me ovog puta nije prevario kao sto sam na to navikla, mozda zato sto sam oduvek znala, oduvek cuvala, njegov lik negde duboko, tako dobro znan, i tada, u paralelnom svetu ga upoznala, stvorene jedno za drugo, ali onda kada nam nije bilo vreme. Leta samo provodili uz obalu, slusajuci jedino sum mora, i disanje jedno drugog, I sada, kada se setim toga, mogu da osetim miris przene ribe i luka, ukus vina i maslina sa bademom. taj sladak ukus. Posle toliko vremena, njegov lik , materijalizovan, mogla sam da osetim svojim dlanovima i jagodicama prstiju. I bez oklevanja sam se predala , stavila svoj zivot i sve svoje u njegove sake, i posla, bez pitanja, sa osmehom, prizeljkujuci jedino slan ukus morske vode i maslina.

Sve je ostislo na bubanj. ******, SVE! Kako me je samo pogledala kad sam joj to rekao, zapanjen, posramljen (priznajem, malo). Ne bubanj, dobos, kaze. U mom krevetu, sa nekim tipom. Popravlja me. Ko ce da joj popravi tikvu kada je pricvrljim ekserom za zid?! Nego...

Vratio sam se sa duvke. Znas, kada te drugar zove u tri popodne i kaze "Nesto sam radio... i... ostalo mi malo "Tigra". Hoces?" A jok, i necu. Dugo sam cekao razlog da toj kucki utuvim u glavu kakav sam ja ******, i da se konacno pokupi i nestane iz moje gajbe. Duvka, inace, je uradila posao. Usr´o sam se od smeha, kada sam video Ciku sa lepcinom i kesom, u jebenim Martinama koje vise ni klinci ne nose. Sedeo sam kod njega, mozda sam i pivo pio, nemam pojma; sve u svemu, mislio sam da ce Lara sto posto odlepiti kada me vidi ovaku usvinjenog. ******, kako se hrabro drzala u poslednje vreme. Nista je ne moze izbaciti iz takta. Srednja skola je to, burazeru. Kada se u to vreme prizenis, ima da ti bide samo gore i gore u zivotu. Ne znam kako sam se dopelao do gajbe, bio sam UNISTEN. I otvaram vrata, smejem se, sve je ok. I ako ne ode, pa sta, boli me *****. Ali ovo?! Decko lenjo vrlja kitom po mom duseku, ona ni da trepne. Sta, kao ja treba sam da shvatim da sam takvu bljuvotinu zasluzio?! Moja zena! I kad sam joj rekao da nece dobiti i ***** kad je isteram iz gajbe, samo me je gledala nekako dokono, i rekla: Pa znas, maco, mi smo sve vec i prodali. ******, zar ne postoji neki zakon koji sprecava zene da prodaju vlasnistvo svojih muzeva, i dele zaradu sa ljubavnicama? Ne znam, mora da sam se gadno natripovao, nista nisam kontao. Odakle sada zena, kada ja ni nemam zenu. Devojka, tako je, devojka... a ne zena. Tada sam vrisnuo "Ode sva na bubanj", kao kupio sam bubanj i lupam u njega. Strasno. Izleteo sam, i usput picnuo ramenom televizor. Body chek, matori, body chek. Katastrofa, vrh!

Zapalio sam vatru na obali Dunava. Tako nece moci da se prosiri. Vatra: stari saveznik, cistilac. Od cega mene vatra da iscisti, od djavola? ***** ti lepak. Ja duvam neonke, zivim od toga, a zajebavam se. Nema veze. Vatra ce da sredi! I- sredila je. Za sledeci koncert imam stvar:

Balada

Pesak za vatru, druze.
Da nestanemo, konacno.
Igra za stopalo, druze.
Da zaigramo ujutro...

(po, mozda, istinitoj prici)

Kula
Soraja
prastam
lovak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.