Šakal
Elita
- Poruka
- 17.385
Hm...cvrc, ništa od nastavka...za sad...
Kaa...pozz.
Kaa...pozz.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šakal:Hm...cvrc, ništa od nastavka...za sad...
Kaa...pozz.
ovo sam prevideo... :-( sorry.Šakal:Hm...rezervišem reči...pišem sutra...![]()
Pozz.
Bi2:Ništa strašno. Dešava se. Al, ja reči ne dam....Pišem već..
Jesam.:wink: Ušla mi Venera u Bika, i pravi haos...na literarnom planu...vauuuKaa:Ludja si i od mene, a to je retko....
Veeeeeeliki pozz...
Molim te, pazi šta radiš sa Švabicom...:wink:Šakal:Hm, hoću al' sutra, sad nisam raspoložen...![]()
![]()
...hehe...naravno, budi umereno....nerazuman...nikako osvetoljubiv...a jos manje nasilnicki raspolozen...nije ona kriva sto nije nase gore list...pa da...hmmmmm.... uzvrati...Bi2:Molim te, pazi šta radiš sa Švabicom...:wink:
frozen1982.:Najverovatnije je glupo.....al kao zabava i sve to.....
Svako napise par pojmova,reci,bilo cega....da nekakve odrednice(ljubavna,horor,drama....) i onaj u postu ispod napise pricu u kojoj koristi sve navedeno u postu iznad njegovog,kao i da ostavi nove reci za sledecu pricu......
Ajd ja da pocnem:
Kobasica,
Viljuska,
Celava ciuvava,
Konj,
Svemirska stanica MIR.
Branko Crvenkovski,
Septicka jama.
Horor/triler/ljubavna prica
Šakal:Hm...nešto mi se odavno mota po glavi u vezi ove teme...mislim da nebi bilo loše kad bi skupili nešto pričica i objavili neku knjižicu...da nam krasi vitrine i regale a o policama i da ne govorim...
Slažem se sa idejom...Videćemo šta će reći ostali.Šakal:Hm, pa ne mora odmah...napisaćemo još koju...pa odaberemo najbolje a zbirku potpišemo svojim nikovima...mada, mislim da ima dovoljno za jednu tanku...