Demetra
Zainteresovan član
- Poruka
- 370
Daj, tikvasti, kada ces vec jednom da se pretvoris u kociju? Ako ovako nastavite, ode nam tema i onda dzaba svih onih divnih pet zvezdica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...a ja sedim pod svojim kamenom i pisem slova koja ces ti uobliciti u pricu,dati im sustinu,a zatim savijam listove i pravim papirne avione i bacam ih niz vetar...lete daleko - van domasaja mojih kratkovidih ociju...uvek sam bio talentovan za trivijalne i besmislene stvari...
Ili bi mozda bio prikladniji njegov brat koji se cudi?...:shock: 
parka:E alal ti.... Prava srpska![]()
...u prvih par recenica sam pomislila da ce da opise svaleraciju... :razz: ...jbt., a ja sam sasvim drugu sliku zamisljala ovim recima...
...u tome i jeste car ove igre, mislim...Cupavka:Zasto se neki ljudi vracaju u zivot nekih drugih ljudi, kad znaju da su, ovi drugi vec odavno zatvorili sva ulazna vrata, bez namere da ih ponovo otvaraju? Treba li zivot pretvoriti u samostan, kako bi, svi koji su jednom otisli ili su jednom ispraceni, ostali tamo gde su se zadesili posle toga? Onaj ko je zamandalio jednom sve iza sebe, saziveo se sa svim u tom novom svetu, tamo je srastao sa svima i svacim, i tesko se i dovlaci do tih zaboravljenih vrata kad cuje zvono. E, a kad na njima ugleda nekog ko mu zatalasa sve sa cim je disao do tad, onda se zapita treba li, uopste, da otvori vrata? U trenu se seti svega sto je odavno zaboravio- jednog, davno pristiglog voza, jedne kape sto je sakrivala skoro pola dragog lica, setnji mladih revolucionara po ledenoj prestonici, obozavanog pojacala u sobi sto se delila sa bratom, jednog odltajmera u mracnoj garazi, filma o gangsterima, pitanja o zaraznim bolestima, tipa sifilis i HIV , ploca "Whitesnake"-a, nemarno razbacanih po stalazi... Ne, ne,... ta vrata, ako vec nisu razvaljena, vec je samo fino pokucano, treba malo odskrinuti, malo gvirnuti, ako je i nespretno, i izbaciti pola osmeha, mozda pomesano sa pola suze, i to je sve...Unutra, ledjima naslonjenim na njih, treba pustiti da sve pokulja iz bica, i grc, i suze,i muzika, i slike,... nek se razlomi i nestane zauvek...bogovi su vec jednom spojili Hermafrodita i nimfu u jedno, zasto bi to radili opet? Doba njihovih cuda je davno proslo.
Sezona, plavo, vrtlog, paznja, kratko, olovka.