Igra - sastavi priču

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Silent Bob:
Zasto
Zastava
Opera
Konj
Heroin
LSD
zivot
depresija
melanholija

Taj konj što stoji ispred Opere i stalno se pita zašto mu je život pun depresije, melanholije, zašto mu je zastava uvek na pola koplja, bolje da se pita zašto se dvoumi izmedju LSD-a ili heroina. Izmedju odabranog ili zaboravljene, desete, reči - života... ;)

- smeh,
- nada,
- noge,
- jutra,
- sutra;

Čovek i životinja su isto, samo što je čovek veća životinja od životinje. U životu jednog čoveka i jedne žene, za sve je kriva jedna slučajno pronađena šatulica. :) Život je san u kome se onaj drugi uvek nada, da se nogice ovog prvog, ovog baš njegovog... da neće, dakle, početi da se prepliću baš ovog jutra, sa snovima nekog trećeg... Dajte mi jednu vreću dukata i ja ću od nje napraviti dve! Svi smo mi gosti na ručku koji nećemo odmah platiti. Platićemo sutra, dakako.

ziheraš
prehlada
Mila
nedodeljena
šušketav

Julian_Duranona:
Sto se ljutis pile moje? Dirao sam ti druga... Pa nije on malouman, a ne deluje mi ni toliko emotivan, pa da ga branis od mene. Vidis kako je elokventan... Ali necu vise, ako te pogadja. Nisam ni znao da postoji, dok ne videh da me nesto pominje u kontekstu "odjebi... kanalizacija...". Eto, sledeci put kad se neko istrese na meni, ja cu da se zahvalim. Mislim da je to u redu...
Od.jebi u skokovima...a ja cu duboko da ti zahvalim - a i vi ostali?...osim @Pikax svi lagano pustate neizivljene spamere da urnisu ono sto nam je zajednicko? :evil:
A tebi @Buljijane hvala za pricu - odusevilo me je koliko jedan retard moze samo kad se potrudi...

Gothmog:
Od.jebi u skokovima...a ja cu duboko da ti zahvalim - a i vi ostali?...osim @Pikax svi lagano pustate neizivljene spamere da urnisu ono sto nam je zajednicko? :evil:
A tebi @Buljijane hvala za pricu - odusevilo me je koliko jedan retard moze samo kad se potrudi...

Ako ćemo pošteno, pogledaj prethodne strane. Nina_gov i ja smo isto komentarisale.. :sad:

bundeva:
kisobrane ste razvukli u parabole da vam kapi kise ne tuku u te vase pametne glave...tako zasticeni, pametni i lako usretljivi, lavinama smeha zapljuskujute mi staklo..ukljucujem brisace i otirem smeh vas sa sofersajbne moje..cemu se smejete, o, vi ljudi sa kisobranima umesto glave ?..ulecem u ovecu baru pokraj vas i zapljuskujem vas bujicom prljave vode..smeh vam nestaje sa lica i vi placete tako mokri i ponizeni...sad znate: tanka je linija izmedju smeha i placa, izmedju glave i kisobrana, izmedju brisaca i vetrobrana, izmedju mog slica i vaseg lica...i zivot sam nije nista drugo do hod po tankoj liniji, ocas covek moze da se surdukne tako da ni cipele ne ostanu od njega...eto, to vam je mala lekcija iz zivota po ovom kisnom danu, po ovoj varljivoj noci, po vasim pametnim glavama..

poruka, slutnja, strah, noc, smrt,

bas dobra lekcija...8-)

Ne bih htela ništa da odlučujem.
Ovde sam od prve strane i verovatno se vidi kako se borim da tema opstane. Ponekad izgubim volju, tačno je.Drago mi je da se nekome dopada moje pisanje, mada su i ostali stalni pisci ove teme dali mnogo toga lepog, al šta to vredi.
Uopšte, klima na Forumu je nekako, blagorečeno, čudna.. :sad:
Pljušte psovke, uvrede, vredjanja sa svih strana.
Možda baš zbog toga treba sačuvati ovu temu. Onako kako su je "stalni pisci" i zamisli.
Temu- lepih reči. Pozz

@Bibi ... :( tuzno sto se stvari ovako govnjivo razvijaju ... bila je lepa tema - ali sad je nesto ne prepoznajem vise....@Gothmog mozda malo prenagljuje ali u osnovi ga razumem...i slazem se s` njim da se ti pitas...Odluci.

Ne znam dal je iskoristio sve rechi u svojoj prichi....i Bundeva i Julijan a ako jesu ne vidim razlog da im zamerate na onome shta u prichi pishe,ako vam se ne svidja shta pishe,vash problem.
Ako nisu iskoristiki sve rechi nego se samo zeyebavayu ne poshtjuci osnovno pravio,odyebite ih nek lupetaju do sutra,njhove rechi zaobilazite(generalno,ko god zeyebant bio) a ako vam postovi toliko smetaju trazite od divlje (ona je mod na knjizevnosti )da ih pobrishe.
Tako ja to vidim...

...Mora!!! -
`al malo sutra,naravno da i jeste poenta u razbijanju klisea i pisanju tipa "slobodnih asocijacija" uoblicenih u pricu ... al` treba imati te tvoje "lenonke" na ocima da ne razlikujes zezu od podhebavanja...

Gothmog:
...Mora!!! -
`al malo sutra,naravno da i jeste poenta u razbijanju klisea i pisanju tipa "slobodnih asocijacija" uoblicenih u pricu ... al` treba imati te tvoje "lenonke" na ocima da ne razlikujes zezu od podhebavanja...

svaka posljedica ima svoj uzrok...:razz: i sta ste se okomili na moje cvikere...bar nisu ruzicaste...:)

Gothmog:
@Bundevo - napisi nesto i ja cu i da spustim usi i da prekinem da te prozivam...ok?
???????????????
Ako OVO nije prica, ja ne znam...

bundeva:
kisobrane ste razvukli u parabole da vam kapi kise ne tuku u te vase pametne glave...tako zasticeni, pametni i lako usretljivi, lavinama smeha zapljuskujute mi staklo..ukljucujem brisace i otirem smeh vas sa sofersajbne moje..cemu se smejete, o, vi ljudi sa kisobranima umesto glave ?..ulecem u ovecu baru pokraj vas i zapljuskujem vas bujicom prljave vode..smeh vam nestaje sa lica i vi placete tako mokri i ponizeni...sad znate: tanka je linija izmedju smeha i placa, izmedju glave i kisobrana, izmedju brisaca i vetrobrana, izmedju mog slica i vaseg lica...i zivot sam nije nista drugo do hod po tankoj liniji, ocas covek moze da se surdukne tako da ni cipele ne ostanu od njega...eto, to vam je mala lekcija iz zivota po ovom kisnom danu, po ovoj varljivoj noci, po vasim pametnim glavama..

poruka, slutnja, strah, noc, smrt,

Mislim da neko treba da spusti usi i prekine da proziva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back