kamenita
Ističe se
- Poruka
- 2.674
Nepostojeća, ne mogu da ti dam reputaciju, samo da znaš, uživala sam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nepostojeća, ne mogu da ti dam reputaciju, samo da znaš, uživala sam![]()
flomaster
sunce
uraditi
investicione
grafičke
ko o čemu pisci o mastilu XD , btw dobro zapažanjeOpet mastilo? Bilo je pre par priča. Ne smeta, nego samo konstatujem
Ono po čemu je bio primećen, bila je njegova neprimetnost u kombinaciji sa njenom uočljivošću koja je ostavljala bez daha. Iako višlji za glavu od njene malenkosti, širi u obimu barem petostruko od njenog osinjeg struka, ćelaviji od Bebe pudlice koju su nežno voleli, jednostavno ga nisu primećivali i zvali su ga Gospodin Vazduh. Ona je imala lepši nadimak – Gospodja Sreća, valjda zato što je, kako su kazivali, imala moći amajlije svaki put kada bi je sreli a njima se obavezno desilo nešto lepo. Njemu to uopšte nije smetalo jer je sama pomisao da ima takvu veličanstvenost pored sebe izazivala bezmernu radost.
Ali jednog dana, iza sebe ču šapat dveju susetki – Oh, gospodin Jednorog danas nije u šetnji sa gospodjom Leptirić šarenić. Osvrnuo se, upitno pogledao, probao da bacanjem pogleda uoči još nekog u blizini ali osim njega, nije nikoga bilo. Mora da su opet popile koju više gospodja Liker i gospodjica Vinjak – pomisli neprimećeni. Narednog dana mu je, dok je Gospodja Sreća bila u kupovini hrane za Bebu, stiglo anonimno pismo, sa nalepljenim masnim slovima iz magazina – Gospodine Nepažljivi, pre 3 dana, tačno u podne, na uglu ulice Kestena i Suncokreta, ona je vidjena kako se drži za ruku sa Gospodinom Budžom sa 3. sprata, koji je u naletu njenog cvrkuta pokušao da je poljubi. Malo se opirala, ali je uzela i ponudjenu ružu. Otvorite dobro svoju Adžnu na čelu.
Čakra mu se otvorila iz momenta. Namrštio se i pipnuo prostor ispod brda koje se presijavalo - Stvarno, ja sam jedan obični konj kome svako ko stigne pije krv. Ovaj rogonja u najavi će postati ptica. I ako srećne ptice lete iznad duge, zar ne mogu ja!. Gospodja Šarenić je dobila eskpresni poziv od advokata za ubrzani razvod braka zbog trajnog neslaganja u karakteru.
gostoprimstvo
kusati
vatromet
lišaj
C mol