Baby Kate
Aktivan član
- Poruka
- 1.848
Demetra:Slika je bila stara, iz '78. godine.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Demetra:Slika je bila stara, iz '78. godine.

Sorry... ;-) Menjam pocetak samo za tebe...Baby Kate:

ofelija:zacudjujuce,mislio sam da cu prevarom doci do novca koji ce me naposletku dovesti do blagostanja za kojim zudim jos od detinjstva.Kamen crnog kajanja vec mesecima mi je pritiskao bedra i kao da Bog nije zeleo da se vrati u moj san...Tesko,Tesko mi je bilo poverovati da nisam uspeo,da me novac nece spasiti duhovne bede...samo mi je to jos ostalo...
Ovo je jako zanimljivo!!!!Sve ove reci ja imam u prici koju sam skoro napisala a deo nje glasi bas ovako kako sam napisala ovde
ruzicasto
koliba
krec
baka
lovac
mrtvo

Kaa:jel ovo tvoje ili iz "Asteriksa"? Ako je tvoje...mnoogo je kul.
Bi2:- laž,
- prevara,
- žrtva,
- ljubav,
- život;
Kaa:Gasio sam cigaru na staroj fotografiji...lazni osmesi,lazno sunce,lazni mi....Posmatrao sam kako nastaje rupa u prevarenom trenutku zaustavljenog zivota....Svetlucanje zara u mracnoj sobi bese zrtveni plamen na kome je sagorevao zadnji trag onoga sto sam zvao ljubavlju...
Vrba
Dete
Letnja kisa
Beskraj
Prelest
.)
Kaa:…Ponekad sanjam tvoje snove…O krilima koja te nose preko pustosi betona i asfalta...o knjizi,o kojoj si mi pricala,onoj s koricama ispletenim od pruca divlje narandze u kojoj su svi odgovori…
…Ponekad sanjam tebe i sitne bore koje uokviruju ti oci i usne,kad se smejes , a koje starost nikada nece uciniti ruznim…
…Ponekad ne zelim da se probudim…
Terasa
Deca
Grad
Zvezde
Oci zene