Napast
Aktivan član
- Poruka
- 1.640
Franšiza, šta je to?Kome to još treba? Može li to da se pojede, da se ispohuje, prelije sosom od kisele pavlake i majoneza ? Bradilko oliza jezikom donji rub brkova kao kakav mačor i umoči četku u kantu sa lepkom.Proklet da je dan kada sam upisao pravni fakultet i pare zbog kojih sam dušu prodao! I ove tapete koje lepim zanimljivije su od prava. Kad malo bolje razmislim i gledanje u tačku na zidu je zanimljivije! Trebao sam da postanem kuhar. Lepo mi je mama govorila:"sine, kuvam ceo zivot odmeni me ili snajku dovedi"Ali ne , morao sam da isteram svoje i upišem pravni fakultet.Neki mi djavo nije dao mira, neki demon iz perioda rimskog carstva po svemu sudeći.U to vreme bili su ludi za pravom.
Mogao sam da se bavim i modelarstvom, pravio bih makete aviona i brodova i uživao! Da ,da uživao! Maketa ovde, maketa onde,i puno srce! Eh pusti snovi, uzdahnu Bradilko i premaza tapete jos jednim slojem lepka.
Mogao sam da se bavim i modelarstvom, pravio bih makete aviona i brodova i uživao! Da ,da uživao! Maketa ovde, maketa onde,i puno srce! Eh pusti snovi, uzdahnu Bradilko i premaza tapete jos jednim slojem lepka.
Pozdrav!
ali greota da propadne