Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Prelepo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čovek sam i nek uđe u tefter krvlju pisano.Mona Lizu naslika Veliki kičicom i bojom s paletezanosne,a mene napravi vino i bjes noći pohotne..Bi2:U kavezu od snova provodim i ovo veče. I ove dane, i ovu godinu. Život prolazi pored mene kao reke, kao oblaci. A, ja još uvek sanjam iste snove. Ni rdja na mojim željama me ne brine. Neka je. Vidim, već mi i očnjaci izrastoše od samoće i gluvoće. Ma, neka ih. Nema veze ni što zbog njih samoj sebi ličim na klovna. Neka ga. Još uvek sam na istom putu, sa istim zardjalim željama. Čovek sam.
- tefter,
- Mona Liza,
- kičica,
- paleta,
- vino;
kreatori:Čovek sam i nek uđe u tefter krvlju pisano.Mona Lizu naslika Veliki kičicom i bojom s paletezanosne,a mene napravi vino i bjes noći pohotne..
put
sjena
zapad
grad
mrak
Gothmog:Memljivo jutro,sa zadahom loseg uzo-a,grebao je po prljavom zidu stare taverne ne bi li se dokopao vrata...Masni kelner je hrkao za sankom,dok je negde u pozadini zavijala muzika prikladnija teheranskom radiju nego obali na kojoj je umro rodoskrvni Lord pesnik...Iza vrata kasna jesen ga doceka direktom slanog vazduha,posrnuo je od bola u glavi-ali nije pao - nastavio je da baulja....J.ebena plaza i j.ebeni galebovi i j.ebena siva slana voda koja se j.ebeno prostirala unedogled....Strah od otvorenog prostora ga zahvati samo na trenutak....plaza je bila pusta - to mu je prijalo....Legao je na mokri pesak i slusao krestanje belih strvinara,talase koji su grizli obalu i udaljene zvuke grada koji se budio...Glavobolja i alkohol su polako napustali njegovo slomljeno telo,a tuga je zauzimala njihovo mesto...dobri stari zatvoren krug...nasmesio se...
Prosli su sati pre nego sto ga je probudio stari zuti par na losem englekom pitajuci da li je dobro - klimnuo im je glavom uz bolni osmeh...gledao je kratke pantalone i povijena ledja degenerisanih potomaka samuraja i soguna...Zaboravio je kad je poceo da mrzi ljude i more i nebo- ali se secao suza zbog kojih je poceo da mrzi sebe...Vise nije prepoznavao njene oci ni u talasima,ni u belim krilima ni u nebu koje je nekad toliko voleo....
Polako je ustao...bilo je vreme da probudi masnog kelnera....
Prica
Lutalica
Zaboravljena pesma
Sapat
Asfalt
Kaa:@lily-sid...sjajno...