Igor Mandić

On je u sred BG-a kada je zvanični BG, mada to nikada NE BI JAVNO PRIZNAO, ljubio bulju Tačiju i lametisao nad Kosovom rekao da je Kosovo srpska zemlja.

Osamdesete su jedno, devedesete nešto sasvim drugo. Kada je bilo frka on je bio na pravoj strani.
Samo nije to u interesu ni jednih, ni drugih, prodahin, ispraznih da mu priznaju.

Ostaje ipak da i jedni i drugi mogu da ga poljube u boolju.

Samo boli njega da dozvoli takvu čast svakoj budali.
Igor Mandic nije na nekoj strani a posebno ne na srpskoj. On samo gleda kako sokirati Hrvate i valjda time privuci njihovu paznju na sebe.....i to mu ni najmanje ne uspijeva. Uostalom to je i sam priznao.

Ukratko, budaletina....mada ga neki ljevicari vole.

Poslednja izmena:
MANDIĆ, izvinjavam se.

Setila sam ga se čitajući jednu knjigu. Šta radi sada?

Vrlo često je javno zastupao pro-srpske stavove, čak i onda kada su ih se neki srpski intelektualci u ime ulaska u EU i dobrih veza sa zapadom odricali.

On je neko ko ima lični integritet i ne odstupa od svojih načela.

Zašto nema više ovakvih Croata? A i Srba, uostalom?

http://hr.wikipedia.org/wiki/Igor_Mandić

Један од нормалних Хрвата...а видимо како су га форумски хрвати испљували...тако да можемо рећи да је човек у праву 100%!
И сама генетика доказује његове тврдње колико год то коцкастим било криво...

Igor Mandic nije na nekoj strani a posebno ne na srpskoj. On samo gleda kako sokirati Hrvate i valjda time privuci njihovu paznju na sebe.....i to mu ni najmanje ne uspijeva. Uostalom to je i sam priznao.

Ukratko, budaletina....mada ga neki ljevicari vole.

Što je babi milo to joj se i snilo z:mrgreen:

Mandić je, pre svega, na strani istine, a to posebno boli Croate.

Što je babi milo to joj se i snilo z:mrgreen:

Mandić je, pre svega, na strani istine, a to posebno boli Croate.
Pa sve sto sam napisao je on sam rekao u jednom interview-u....osim toga ja i nemam pojma sto taj covjek tocno govori! Ali sto god da kaze nije bitno...jer je ionako to izreceno samo da se bude "drugaciji". Naravno...to vas Srbe zanima pa pushite foru...nista..lijepo kupujte njegove knjige...ja se nadam da ce postati bestseller!! Sutra ce ionako tvrditi nesto trece...ako neumre dotada.

Poslednja izmena:
Сваком ко познаје историју бар ону основну....а сада и генетика то потврђује...
СРБИ, хрвати и "бошњаци" су припадници истог народа...
Тачније хрвати и "бошњаци" су римокатолици и мухамедански Срби...
Како иде по старој да је потурица крвав до лаката ако је турчин до шака....види се велика крволочност истих према Србима..
Како Фашистичка сведочанства потврђују да су хрвати били посебно крволочни..као и ови муслимани усташе...говори само о личном односу према томе..
ТЈ..убијали су своју прошлост....јер док смо ми Срби живи...сведоци смо њиховог отпадања!

Сваком ко познаје историју бар ону основну....а сада и генетика то потврђује...
СРБИ, хрвати и "бошњаци" су припадници истог народа...
Тачније хрвати и "бошњаци" су римокатолици и мухамедански Срби...
Како иде по старој да је потурица крвав до лаката ако је турчин до шака....види се велика крволочност истих према Србима..
Како Фашистичка сведочанства потврђују да су хрвати били посебно крволочни..као и ови муслимани усташе...говори само о личном односу према томе..
ТЈ..убијали су своју прошлост....јер док смо ми Срби живи...сведоци смо њиховог отпадања!
A koliko ja poznam genetiku, Hrvati su potomci starosjedilaca i Slavena.---stim da su tu starosjedioci dosta izrazeniji od Slavena...a vi ste potomci Turaka i Slavena...i nesto starosjedilaca, ali puno manje od Hrvata. Tako da neznam kolike veze mi imamo sa turcima.

Poslednja izmena:
A koliko ja poznam genetiku, Hrvati su potomci starosjedilaca i Slavena.---stim da su tu starosjedioci dosta izrazeniji od Slavena...a vi ste potomci Turaka i Slavena...i nesto starosjedilaca, ali puno manje od Hrvata. Tako da neznam kolike veze mi imamo sa turcima.
Види се да не познаш...
Задња истраживања ИГЕНА и ФАМИЛИ ТРИ ДНА су утврдили да Срби имају 50% И2а хапло групе...хрвати 30%, док у БиоХ има 40%..остатак спада на И1а,Р1а, Р2а итд...
Турски ген никада није постојао...
И2а и И1а су староевропске тј..староседелачка...док је Р1а и Р2а евро-азијска хапло група..

Види се да не познаш...
Задња истраживања ИГЕНА и ФАМИЛИ ТРИ ДНА су утврдили да Срби имају 50% И2а хапло групе...хрвати 30%, док у БиоХ има 40%..остатак спада на И1а,Р1а, Р2а итд...
Турски ген никада није постојао...
И2а и И1а су староевропске тј..староседелачка...док је Р1а и Р2а евро-азијска хапло група..
Jeli...da ...imate nesto vise starosjedilaca nego sto se prije mislilo...svaka cast.... ali jos uvijek ne vise od Hrvata u Dalmaciji i BiH ....imate nesto Slavenske krvi i imate 17,2 E1b1b i 5,6 J a BiH Srbi cak 22,2 E1b1b i cak 10% J....i jedno i drugo je tipicno za Turke.

Zato je u Istri 1991. i bio najveći postotak onih koji su se odazvali na mobilizaciju. :lol:

Plotoliki,
to je notorna glupost,
koju si odvalio,
a da se nisi ni posramio izrečene laži....
Pogledaj izborne rezultate za 1991. i kako
su glasali proitalijanski građani Istre....
Listom su bili protiv Tuđmana,HDZ-a i njegove razorne politike.
To je istina....
Vas Istrani nisu mirisali ni tada,
pa se to ne menja do današnjih dana.
To je istina,plotoliki !!!
Drugo je,pak,šta bi ti želeo da bude....

Jeli...da ...imate nesto vise starosjedilaca nego sto se prije mislilo...svaka cast.... ali jos uvijek ne vise od Hrvata u Dalmaciji i BiH ....imate nesto Slavenske krvi i imate 17,2 E1b1b i 5,6 J a BiH Srbi cak 22,2 E1b1b i cak 10% J....i jedno i drugo je tipicno za Turke.

Лупаш..ја не могу да сконтам твоју потребу да јачате своју свест затирући Србске корене..
Нико тебе неће терати да се зовеш Србином ако нећеш...
Али буди човек као већина образованих хрвата и признај..да сте били Срби...није страшно!
Имаш тему на историји о Генетици..па читај..имаш линкове ка сајтовима и истраживањима од Nordtvedt до Клёсов-а!

To ti je isto ka kad bismo o Leskovčanima sudili po tebe.

Kojim jezikom ti pričaš,komšija?
Liči mi na "doteran" leskovački....
Jooooj,kuku menE,šta vam napravi ovi Milo
i novolektori....!?
Dal' se vi međusobno dobro razumete ili
ćutite dok ne svršite kurs iz "novog" jezika?
Sporazumevanje mimikom,ili tako nešto.....???

Liči mi na "doteran" leskovački....
Jooooj,kuku menE,šta vam napravi ovi Milo
i novolektori....!?
Dal' se vi međusobno dobro razumete ili
ćutite dok ne svršite kurs iz "novog" jezika?
Sporazumevanje mimikom,ili tako nešto.....???

Видиш..после пада Србије...под турке баш из Лесковца и Југа Србије су се доселили на Цетиње неке племићке породице!

Видиш..после пада Србије...под турке баш из Лесковца и Југа Србије су се доселили на Цетиње неке племићке породице!

Ma,ovaj pešo(van) mi u startu bio nekako
"mutan"...
Zabalavljuje na Forumu,negira bilo kakvu
povezanost sa srpstvom,
al' ga "proda" jezik.
Čim koristi tri padeža,vidim - naš jug....
A,on se rita,rita,rita.......!!

ccc....jadno, umeš ti mnogo bolje, samo ovde ti OČIGLEDNO fali materijala.

grozite i plašite se vi Croati, domovinsko.ratne providijencije Mandića. i to s razlogom.

boli mene ako on dobija kintu. i red je da je neko za jednu pametnu ušteka. inače, po pravilu profitiraju slugani režima. sa obe strane.

..s ovim se slazem u potpunosti...

To ti je srbski jezik iz kojega je izbačeno sve srbsko,
a zadržano samo crnogorsko,
pomiješano s originalno crnogorskijem,
a onda je i ono "zadržano" izbačeno,
da se ne duplira.
Možda ima veze i s Ljeskovcem, svi tamošnji Srbi,
ako nijesu bugarskoga, onda su crnogorskoga korijena.
Oops! Zaboravih one romske Srbe....

sanader ,naravno z:mrgreen:z:mrgreen:

On je vaš
Зашто?
Па зато што сви смеју да заступају про-српске ставове сем Срба!

Што бе рекао тамо неки, кад Кустурица каже неке истине, онда је то фашизам.
Али када неки Хрват или Хрватица кажу, онда је то у реду.
То је лицемерје тих љигаваца који данас обитавају на нашој политичкој сцени.

Мандића ценим јер је имао храбрости да каже да је усташија настала на протеривању и убијању Срба. Додуше, доста увијено.

Али не заборави, он је Истранин...а Истра је увек више гледала у Београд него у Загреб. ;)

Interesantno.Da nije Istra srpska?

Poslednja izmena:
da se ne duplira.

Hoćeš da kažeš Leskovcem?
Ljeskovac zvuči dobro, recimo, nekom Albancu, ali ne godi srpskom uvu.

Mi nemamo tu potrebu da ubacujemo nepotrebno J svako malo

da se ne duplira.

Ćuti,jadan,
moglo je i gore....
Bumagu već imaš,
a daćemo ti i plajvaz...
Treniraj,uči....
Ovladaćeš ti.Nijesi li mrčo,jadan!?

Hoćeš da kažeš Leskovcem?
Ljeskovac zvuči dobro, recimo, nekom Albancu, ali ne godi srpskom uvu.
Mi nemamo tu potrebu da ubacujemo nepotrebno J svako malo
A, što mogu kad tamo ima bezbroj Crnogoraca (sad uglavnome bivšijeh)
koji su tu varoš, dok se nijesu asimilirali, zvali upravo tako - Ljeskovac, kako dolikuje crnogorskome jeziku.

Back