Igor Mandić

De, ne kaki Papriko.

Za peteljku mogu da prihvatim samo tebe, ali to ne zato što si ovde mnogo mudar.
Mandić ima petlju.
Bio je protiv tzv. domovinskog rata i to u Hrvatskoj, osuđivao ga je svako malo, bio je proti nezavisnosti Kosova, poljubio je Sanadera i to je rekao iako se gadi :lol: zato što se pojavio u pravoslavnoj crkvi kao grešnik HDZ-a da izokola traži oproštenje-

Je si li ti IKADA IMAO IOLE SLIČNU PETLJU U BILO ČEMU?

НИКАДА И НИ У ЧЕМУ! :whistling::whistling::whistling:

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Igor Mandić ti je u krajem osamdesetih godina objavljivao kolumne koje su totalno bile na "hrvatskoj liniji". Pa ti sad vidi.

Te budalaštine o tome kako je on protiv nezavisnosti Kosova, kako je ljubio Sanadera zato što se pojavio u pravoslavnoj crkvi itd. su priče za lakovjerne i naivne.

On je u sred BG-a kada je zvanični BG, mada to nikada NE BI JAVNO PRIZNAO, ljubio bulju Tačiju i lametisao nad Kosovom rekao da je Kosovo srpska zemlja.

Osamdesete su jedno, devedesete nešto sasvim drugo. Kada je bilo frka on je bio na pravoj strani.
Samo nije to u interesu ni jednih, ni drugih, prodahin, ispraznih da mu priznaju.

Ostaje ipak da i jedni i drugi mogu da ga poljube u boolju.

Samo boli njega da dozvoli takvu čast svakoj budali.

Gde je našao baš kod nje? On je za razliku od nje bio PROTIV nezavisnosti Kosova, na primer.

Inače, nemam pojma o tome jer još nisam kupila TV.

Зашто?
Па зато што сви смеју да заступају про-српске ставове сем Срба!

Што бе рекао тамо неки, кад Кустурица каже неке истине, онда је то фашизам.
Али када неки Хрват или Хрватица кажу, онда је то у реду.
То је лицемерје тих љигаваца који данас обитавају на нашој политичкој сцени.

Мандића ценим јер је имао храбрости да каже да је усташија настала на протеривању и убијању Срба. Додуше, доста увијено.

Али не заборави, он је Истранин...а Истра је увек више гледала у Београд него у Загреб. ;)

On je u sred BG-a kada je zvanični BG, mada to nikada NE BI JAVNO PRIZNAO, ljubio bulju Tačiju i lametisao nad Kosovom rekao da je Kosovo srpska zemlja.

Osamdesete su jedno, devedesete nešto sasvim drugo. Kada je bilo frka on je bio na pravoj strani.
Samo nije to u interesu ni jednih, ni drugih, prodahin, ispraznih da mu priznaju.

Ostaje ipak da i jedni i drugi mogu da ga poljube u boolju.

Samo boli njega da dozvoli takvu čast svakoj budali.

Kraj osamdesetih, početak devedesetih. Za vrijeme rata je objavljivao, u Vjesniku mislim nisam sto posto siguran, tekstove koji su itekako afirmirali HDZ i Tuđmana.

To što on danas laprda to je druga stvar. Najobičniji gmizavac i poltron. Nema gorih ljudi od takvih.

Зашто?

Мандића ценим јер је имао храбрости да каже да је усташија настала на протеривању и убијању Срба. Додуше, доста увијено.

Али не заборави, он је Истранин...а Истра је увек више гледала у Београд него у Загреб. ;)

Zato je u Istri 1991. i bio najveći postotak onih koji su se odazvali na mobilizaciju. :lol:

Зашто?

Možda je on Isrtanin, ali Istra je Talijanska :lol: zato voli Beograd
Ja cenim tebe.

I ti imaš mozak, obrazovanje i integritet. Svaka čast.

Inače, i Kusturicu su NARAVNO ismejali. Ne volim njegove filmove, ali volim njegovu hrabrost.
Najgori poraz 'nove' Srbije je bio kada je on za svoj srpski ponos, istinu i reč postao francuski vitez.

Srbi i Hrvati imaju tek da shate osnovnu istinu da ako ne poštuješ svoje, ne ceniš i ne braniš i najgoreg sebe, drugima ostaje samo da na tebe pljunu.
I kada im, jadan, viriš iz boolje.

Kraj osamdesetih, početak devedesetih. Za vrijeme rata je objavljivao, u Vjesniku mislim nisam sto posto siguran, tekstove koji su itekako afirmirali HDZ i Tuđmana.

To što on danas laprda to je druga stvar. Najobičniji gmizavac i poltron. Nema gorih ljudi od takvih.

daj, molim te, neki link.

on je bio jedna od glavnih meta HDZ-a

pljuvali su ga i pozivali na njegov linč svo vreme

Koliko je on dobar i koliko gađa u oko, HVALA TI pokazuje i ovaj tvoj komentar :lol:

ako je on propali filozof, šta si ti?

..nej se jaditi,djevo bajna...ako je tebi simpa radi zastupanja pro-srpskih stavova to je ipak tvoj stav...sta bi bilo da zastupa pro-hrvatski stav ???..za mene je bio uvijek kao sto rekoh pomodarsko-klosarski filozof(nesto kao sada prima-alkoholicarka Vedrana Rudan)..***** o svemu i svacemu..o svemu onome sto i klosar na ulici zna i zna to unovcit na kojekavim kolumnama od ***** i prodavanja muda za bubrege...eto jedina razlika izmedju mene,tebe ,Rudanice i Mandica je sto ja i ti lupamo na Krsti,a ovo dvoje lupa ako im neko plati za to...Rudanica ipak ima plus..vraca novac poreznim obveznicima...svog ga ostavi na sanku...

..nej se jaditi,djevo bajna...ako je tebi simpa radi zastupanja pro-srpskih stavova to je ipak tvoj stav...sta bi bilo da zastupa pro-hrvatski stav ???..za mene je bio uvijek kao sto rekoh pomodarsko-klosarski filozof(nesto kao sada prima-alkoholicarka Vedrana Rudan)..***** o svemu i svacemu..o svemu onome sto i klosar na ulici zna i zna to unovcit na kojekavim kolumnama od ***** i prodavanja muda za bubrege...eto jedina razlika izmedju mene,tebe ,Rudanice i Mandica je sto ja i ti lupamo na Krsti,a ovo dvoje lupa ako im neko plati za to...Rudanica ipak ima plus..vraca novac poreznim obveznicima...svog ga ostavi na sanku...

ccc....jadno, umeš ti mnogo bolje, samo ovde ti OČIGLEDNO fali materijala.

grozite i plašite se vi Croati, domovinsko.ratne providijencije Mandića. i to s razlogom.

boli mene ako on dobija kintu. i red je da je neko za jednu pametnu ušteka. inače, po pravilu profitiraju slugani režima. sa obe strane.

Ako ne znate ko je Igor Mandić, pogledajte ko sve pljuje po njemu. Ne mora sve bit explicite.
No, u vezi njegova opisa Splićana, śetih se priznanja jednoga Splićanina:
Pravi Splićanin više od Beograđana mrzi jedino Zagrebčane.

Back