iGENEA , ДНК резултати

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Matematika ono bješe došla iz arabije ?
:hahaha::hahaha::hahaha:

Čiji se brojevi danas upotrebljavaju ? Rimski ili arapski ? Možda srpski ?
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Није ни чудо да само код вас има надимак Туњо. Математика је дошла избосне, преко Архимеда, Еуклида и осталих Бошњака до Арапа.
Иначе су се Арапи разумели у математику као и ти, или као Марица док нису дошли до александријске библиотеке.

Poslednja izmena:
Није ни чудо да само код вас има надимак Туњо. Математика је дошла избосне, преко Архимеда, Еуклида и осталих Бошњака до Арапа.
Иначе су се Арапи разумели у математику као и ти, или као Марица док нису дошли до александријске библиотеке.

I ja sam kod vas vidio nadimak Džoda :hahaha:
Kad su u Egiptu pravili piramide i izračunavali strane svijeta vi ste krenuli sa Karpata na put dug a Arhimeda je tata još nosio u gaćama...

"Na put se spremam, put mi je dalek, možda se nećemo vidjeti za navijek"
Tad je nastala ova bosanska sevdalinka...

:hahaha::hahaha::hahaha:

Po veri, ali poreklo ti je srpsko! Znaci jedina razlika izmedju mene i tebe je veroispovest.

Svi smo mi nastali od Adama i Eve.
Ono što nas suštinski dijeli jeste vjera, ali nas ne dijeli da bismo ratovali nego da bismo se upoznavali.
Da je Allah htio On bi sve ljude u jednoj vjeri stvorio i svi bi bili vjernici.

Kako znati šta je dobro ako ne znaš šta je zlo ?

polupismeni i neobrazovani ljudi a uz to i primitivni kojima je nacionalizam kao neka natprirodna pojava i sindrom ce pomijesati religiju i naciju.
svaka religija je starija od svake nacije i sve su nacije izmisljene.
mene iskreno ne zanima toliko ko su bili moji preci,svejedno mi je mogu i eskimi da su.
pozudano znam da su iliri kao i velikoj vecini bosnjaka sto su i naucnici potvrdili pa i IGENEA.

A za vas se otvoreno zna da ste sa karpata,to ste do juce vatreno govorili,mada sad vam
vise odgovara da ste iliri,onda ako ste Iliri kako mozete biti ''braca po krvi'' sa rusima? Rusi su slaveni...
Od koga su onda nastali slaveni? mozda od nekih indijanaca... a od koga su nastali oni prije slavena tj. indijanci...
opet od nekih pra pra djedova... Kako god krenuli sve ce se vrteti iz pocetka.
samo znam da sam Bosnjak i Musliman to mi je bitno i tim se dicim i ponosim :ok:

Poslednja izmena:
polupismeni i neobrazovani ljudi a uz to i primitivni kojima je nacionalizam kao neka natprirodna pojava i sindrom ce pomijesati religiju i naciju.
svaka religija je starija od svake nacije i sve su nacije izmisljene.
mene iskreno ne zanima toliko ko su bili moji preci,svejedno mi je mogu i eskimi da su.
pozudano znam da su iliri kao i velikoj vecini bosnjaka sto su i naucnici potvrdili pa i IGENEA.

A za vas se otvoreno zna da ste sa karpata,to ste do juce vatreno govorili,mada sad vam
vise odgovara da ste iliri,onda ako ste Iliri kako mozete biti ''braca po krvi'' sa rusima? Rusi su slaveni...
Od koga su onda nastali slaveni? mozda od nekih indijanaca... a od koga su nastali oni prije slavena tj. indijanci...
opet od nekih pra pra djedova... Kako god krenuli sve ce se vrteti iz pocetka.
samo znam da sam Bosnjak i Musliman to mi je bitno i tim se dicim i ponosim :ok:

Ej, glupo je da se pozivas na IGNEA, jer ta organizacija NIJE VERODOSTOJNA I NJENA ISTRAZIVANJA NISU PRIZNATA U SVETU NAUKE!
IGNEA JE PROFITABILNA ORGANIZACIJA, TIPA KO PLATI, NAPISACEMO M STA ZELI DA PROCITA!
Uzmi neki drugi verodostojni izvor pa trabunjaj posle, jer i onako to sto pises nema nikakvog smisla i nema dokaza te tvoje PRETPOSTAVKE!

Njemu se svi i klanjaju...oni koji razuma imaju.
Sve Ga slavi na svoj način.
Ljudi, životinje, planine, voda...samo ti to ne znaš.

Pošto ti to ne treba u životu ne znam zašto odgovaraš na postove o Njemu ?
Drži se nacionalizma a ovo ostavi onima koji imaju razum.

Poslednja izmena od moderatora:
Pravi si bosanac :hahaha:
Sve izreke znaš iz Bosne :hahaha::hahaha:

Cyber ratnik :klap:
Па рек`о сам ти, и ја сам Богумил, моји су дизали стећке, знаш они натписи: Радослав, војвода Миотош, Вигањ Милошевић, све Курди и Арапи.

Svi smo mi nastali od Adama i Eve.
Ono što nas suštinski dijeli jeste vjera, ali nas ne dijeli da bismo ratovali nego da bismo se upoznavali.
Da je Allah htio On bi sve ljude u jednoj vjeri stvorio i svi bi bili vjernici.
Сва срећа те се родио мало касније.

Ово проповедај на Религији, није му овде место.

Па рек`о сам ти, и ја сам Богумил, моји су дизали стећке, знаш они натписи: Радослав, војвода Миотош, Вигањ Милошевић, све Курди и Арапи.

Сва срећа те се родио мало касније.

Ово проповедај на Религији, није му овде место.

Ti si od ovih:

V. Ćorovic „Istorija srpskog naroda“:
„Otac Nemanjin izgleda da se zvao Zavida; koliko se dosad zna,..“

Koliko se zna...
A ovo što se ne zna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back