iGENEA , ДНК резултати

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Navedena su ti istraživanja iz više izvora ali ti to ne prihvaćaš.
Da se testiramo sve dotle dok rezultati ne budu tebi odgovarali ?

Teško je kada te uče jedno cijeli život a poslije se ispostavi da to nije tako.
Moje iskreno saučešće...

Ja sam vec "istestiran", (doduse samo na 12 markera) i zamisli.... dobih rezultate da sam "dobri stari bosnjanin" tj. "Ilir", tj..... tj. Srbin....
Sta sada da radimo?

Svaka nova teorija vam je gluplja od one prethodne. Luzeri

odgovor na vise prethodnih pitanja.......
GENOTIP X (muskog) HROMOZOMA dobijate u nasledstvo preko oca a od majke dobijate neke druge genetske informacije (kao i od oca, uostalom). Ne mozete dobiti promenjen X hromozom od majke ma koliko da licite na svoju kevu.
Krvna grupa nema veeliku vaznost za odredjivanje rasne pripadnosti posto se sve grupe nalaze u svim narodima (negde vise a negde manje). Utvrdjeno je da nema direktne veze izmedju te dve stvari.

map_of_O_blood_in_the_world.gif

type-A-blood-worldwide-distribution.gif

image002.gif

http://s155239215.onlinehome.us/turkic/63_Blood_Types/Blood%20TypesEn_files
/image008.gif

Mene bas zanima sta bi ispalo za mene kad bi ja utvrdjivao svoje poreklo.

Recimo po caletovoj liniji njegov otac tj. moj deda je iz Makedonije a poreklom je pola Srbin - pola Bugarin, a caletova majka tj. moja baba je iz Hrvatska tacnije Slavonije ali njeni su se u Slavoniju naselili iz Hercegovine.

Dok recimo mama mi je iz Crne Gore, njen otac tj. moj deda je Crnogorac iz Niksica a njena majka tj. baba je iz Bosne (Kozarske Dubice)

A ja sam rodjeni Beogradjanin :)

Ja sam maltene mix svega sa ovih prostora pa bas me zanima sta bi ispalo za mene tako u procentima.

E bas tako,pitaj ove doktore mozda ce ti reci da posedujes SRPSKU KRV drugacije boje,ukusa i mirisa a uz to i puna zlatnih legura ;)

Ali samo nemoj da zaboravis da obuces bele carape i crne "kabriolet" cipele sa spicom, a i obavezno hlace/pantale da skratis 5-10cm iznad skocnog zgloba!
P.S. U zavisnosti od raspolozenja, moze i bele "kabriolet" cipele sa spicom...

Ne bre...samo Šajkaču bre moš da obučeš.
Gunj na leđa, frulu bre za pas, čakšire rad 'emerojida i opanke bre, ali one što su na vrhu savijene da zakačiš kažiprste kad bre s....š.

Ili tako ili ko Vuk Karadžić...fes na glavu.
Crven fesić naaaanooo...
Crven fesić JOJ nanice...

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ne bre...samo Šajkaču bre moš da obučeš.
Gunj na leđa, frulu bre za pas, čakšire rad 'emerojida i opanke bre, ali one što su na vrhu savijene da zakačiš kažiprste kad bre s....š.

Ili tako ili ko Vuk Karadžić...fes na glavu.
Crven fesić naaaanooo...
Crven fesić JOJ nanice...

:hahaha::hahaha::hahaha:

Tragicno je sto ismevas nosnju koju su tvoji preci nosili pre 4,5 vekova.
Srama nemas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back