Miss_007
Poznat
- Poruka
- 7.606
Pa msm...dobro,ima vremena,promenicje ti se pogled na svet.![]()
![]()
to mi je zivotna zelja, a i bavim se manekenstvom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa msm...dobro,ima vremena,promenicje ti se pogled na svet.![]()
![]()
to mi je zivotna zelja, a i bavim se manekenstvomi stvarno bi to mnoooogo volela. verovatno mi se nece promeniti zelja.
pa tek ces ti poceti da se razwijas.............za nekoliko godina ce3s izgledati drugacije,i ja sam sa 13 godina bila jako mrsawa.ali sam se ugojila za owe 3 godine,
Aaaaaa:nono:.Ne valja ti to posle 35te kad pochesh da matorish , kad te izdaje izgled shta tjesh onda![]()
do 35 cu valjda da uzmem neke pare, udam se i to tako......Aaaaaa:nono:.Ne valja ti to posle 35te kad pochesh da matorish , kad te izdaje izgled shta tjesh onda![]()
:
do 35 cu valjda da uzmem neke pare, udam se i to tako......![]()
bavim se sportom i trudim se da odrzim liniju. jos uvek nisam napunila 13 punim 19.07.![]()
Imash 12 godina![]()
![]()
???
za mesec dana punim 13.i ti i razredjivac mi se podsmevate i tako to. ja nisam TEMA vec idoli/uzori. ako sam vama dvojici toliko ''zanimljiva'' sliobodno otvorite temu sa mojim nickom ili prestanite da me podsmevate i ubijate u pojam!!!!!!!!!!!!
![]()
wow....zar si toliko popularna da treba da otvorimo temu sa tvojim nickom?salim se....
nisam popularna, ali ja ovde nisam tema prema tome prestanite da citirate svaki moj komentar. tema je uzori/idoli (samo da vas pocetim)
Lepota je prolazna.
Aaaaaa:nono:.Ne valja ti to posle 35te kad pochesh da matorish , kad te izdaje izgled shta tjesh onda![]()
![]()
![]()
![]()
Car.
A mi tebi Анђела samo ukazujemo na to da si u krivu.![]()
nisam popularna, ali ja ovde nisam tema prema tome prestanite da citirate svaki moj komentar. tema je uzori/idoli (samo da vas pocetim)
![]()
![]()
btw dete ti nemaš ni sise, ni bokove... nemaš ti pojma na šta ćeš ličiti za dve-tri godine. Sve smo mi bile mršave sa dvanaest...![]()