.Idoli/uzori.

Spomenu konzab muzej... Da vam pricam. Desilo mi se pre nedelju, nedelju i po ali jos sam vrlo potresena i psihicki uzdrmana:neutral:
Nisam imala sta da radim, prala sam neku majicu, mora da se pere na ruke, ne razumem se,ja sam tela da je roknem u masinu, kaze majka mora na ruke, i tolko sam se iznurila , na nos mi izasla je bena majica.
i ..Sednem ja tako za racunar, gledam neke slike iz fascikle Billy Idol, to znate na njega se lozim, za njega cu da se udam i tako to.. I setim se da ja uopste nisam registrovana na njegov oficijalni sajt:eek:
Misim, posecujem ja redovno, daunlojdujem inovacije, skidam slike, a Billyja pogledom, ali nemam regularan nalog. Rekoh sebi, sad cu taman onim nalozenim tinejdzerkama da dam definiciju "fana"(Uzgred, ste gledali taj film sa Denirom, odlican)

I registrujem se, i odem na forum, ocekujem sad neke postove "You're so hot" "damn hot" "billy I desperately wanna have sex with u" "Billy marry me" etc.., kliknem na Billy main board kad ono.. Da nisam sedela , pala bi
One sine oce da mu otvore muzej:neutral: Spremaju se kako ce da projektuju preko grafoskopa , preko nekih tamo sr anja , sta ja znam cega, njegove slike, znate vec, one koje nisu dostupne svima ,nisu na internetu, pa neke njihove privatne slike sa njim, pa to ce sve da one sortiraju po godinama kad je slikano.
Jedna dala oglas , trazi bebisiterku da joj cuva bepče , posto ce sad da ima mnogo posla oko tog muzeja. stalno aplojduju neke njegove videe od pre dvadeset pet, trideset godina, ne znam odakle im samo.:neutral:

A da vidite sto su tinejdzerke , tek! Sve mladje tri dana od Deda Mraza, da se zgrozis. Pa brat bratu po 4 i po banke minimum imaju.
A slike za avatar sto su namestile!! Jedna, to je ta glavna , idejni tvorac za muzej,sto kolektuje eksponate i diktira kako ce sve da ide, sto glumi profesionalno, i hrani se makrobioticki, ima sto godina,treba da bude mrtva kol'ko je stara, a izbacila nesto sise les matori.:confused:
Ne razumem sto mu otvaraju muzej, kao da ce da im da zauzvrat, oce , kako da ne. Sad kad menja krv i uzima pilule za pokretanje. Vise mu kosa ni ne prima hidrogen, nego nesto govnjavo, narandzasto :neutral:

Da ste vi Billyjev fan je l' biste ucestvovali u ovako necemu?

Meni si pricala nesto drugo z:(( z:( z:cry:
@tema swi ti fanowi sud ebili z:D. Gluposti z:D

Hajde da uzmemo u obzir da se doticna carapa igra gluvih telefona te s tim znamo veoma malo o navodnom otvaranju muzeja Biliju Ajdolu (pre svega o motivima otvaranja koji mogu bit raznovrsni od hobistickih pa do finansijskih).

S tim, mislim da je prerano da osudjujemo. To je pod jedan. Pod dva, mrzim ovakva prerana i nenamenska osudjivanja. Mislim da su potpuno beskorisna i kontraproduktivna. Hajde da se zapitamo. Cemu ovakvo osudjivanje vodi? Sta dobijate time?

A sto se tice samog Bilija Ajdola, slusam Stiva Stivensa, a posto je Stiv Bilijev gitarista slusam i Bilija. No, da nema Stiva ne bi slusao Bilija najverovatnije.

(gleda, okrece se, trazi toalet papir.. no, izgleda da su ovi sto su bili pre potrosili sav papir...)

Silvio Berluskoni
060412_berlusconi_vlrg_4a.widec.jpg

Jao ti mora da se druzis sa onim klincima sto puse kamilicu i misle da su cool...Aj da rece Al Pacino ....Al Toni Montana...znaci..

:mrgreen::mrgreen: Ta sam......

Rekla sam Tony Montana, ako sam to rekla znachi da to ima svoj razlog, nishta ne pishem bez razloga.....
Dakle, svidja mi se taj lik, ne svidja mi se glumac, nije mi glumac idol, vec lik, jednostavno Tony Montana... zbog chega.... pa zbog njegovog karaktera, pre nogo shto je postao triper, zbog bjanke....:D

Tony Montana
tonymontana.jpg

pa dobro, nije bash idol... ali ga gotivim, zbog svega... (dobro, ae ne gotivim shto se drogira i to, ali msm...)

Interesantan izbor...:)
Meni je lik Tony-a Montane cool .
Ali je on prilicno zao i pokvaren , ili je takav barem nesvesno (npr. kad nece da radi u baraki , da pravi palacinke xD , nego hoce da diluje i da zaradjuje vece pare), jer to sto nije hteo da ubije onu porodicu ne znaci da nije odveo sestru u neki drugi zivot( na kraju filma i u smrt) , i da nije ubio puno ljudi.
Mislim da je kod njega kul sva ona uspesnost i specificno ponasanje (nacin na koji osvaja Elviru xD ...)i naravno muzika iz filma je :worth:
Meni se cini kao da je film napravljen da pokaze kako se takvo ponasanje u nekim slucajevima na kraju zavrsi.
Ali priznajem da sam u nekom vremenu ranije pola godine stalno citirao recenice iz filma , i naravno znao sam film napamet:mrgreen:.
Usput:
^ Ja sam gledala... 3 puta :D
Ja sam gledao 5 puta xD (sramota me kolko sam gledao taj film xD )

Moji idol je ipak najveci : Ritchie Blackmore
razlog:Lik je super gitarista , kompozitor . i bas je kul :D
mislim da je on uveo taj shredd , neko brze sviranje, u hard rock :D
ritchie.jpg

Poslednja izmena:
Interesantan izbor...:)
Meni je lik Tony-a Montane cool .
Ali je on prilicno zao i pokvaren , ili je takav barem nesvesno (npr. kad nece da radi u baraki , da pravi palacinke xD , nego hoce da diluje i da zaradjuje vece pare), jer to sto nije hteo da ubije onu porodicu ne znaci da nije odveo sestru u neki drugi zivot( na kraju filma i u smrt) , i da nije ubio puno ljudi.
Mislim da je kod njega kul sva ona uspesnost i specificno ponasanje (nacin na koji osvaja Elviru xD ...)i naravno muzika iz filma je :worth:
Meni se cini kao da je film napravljen da pokaze kako se takvo ponasanje u nekim slucajevima na kraju zavrsi.
Ali priznajem da sam u nekom vremenu ranije pola godine stalno citirao recenice iz filma , i naravno znao sam film napamet:mrgreen:.

Film je super.ali ono ima xy boljih...msm kum..

Back