.Idoli/uzori.

Moj idol je Britney Spears. Iako je devojka odavno pukla s mozgom i ocigledno je narkomanka, alkoholicarka, oduzeli su joj starateljstvo nad decom, ona je meni jos uvek idol, jer je devojka neverovatno lepa i mozda sada vise nije, ali dok neki ljudi nikad nisu niti ce ikad biti lepi, Britney je potrebno malo da bi bila najlepsa na svetu. Malo smrsa, ode kod kozmeticara da joj sredi lice, uzme stilistu i nasminka se i ona je savrsena devojka. Ja bih iskreno ostavila sve muskarce kad bi ona htela da bude sa mnom!!!:lol:

Samo dve reci mi padaju na pamet kao reakcija na ovaj text:O,Boze!
I zar jer je moralo sve da ti bude tako pinky???:shock:
A sta je to Britney vazno ucinila da je ti toliko cenis,sem sto je(citiram tebe):ocigledno narkomanka,odavno pukla s mozgom,alkoholicarka?

king-1.jpg

Enough said.

totalno je gupo imati idola i imati uzora i ugledati se na nekoga,jer ti u stvari ne znas kakv je taj neko,svi su razliciti,npr ja obozavam cecu ona je moj fan ali idol ili uzor ni u ludilo,ne samo ona ,nego bilo ko drugi

Po mom misljenju,Ivo Andric je znao razliq izmedju uzora i idola...
Sorry sto prebacujem,ali bilo je jace od mene...:twisted::!::lol:
i shta si sad zapravo rekla?
Daca94:
totalno je gupo imati idola i imati uzora i ugledati se na nekoga,jer ti u stvari ne znas kakv je taj neko,svi su razliciti,npr ja obozavam cecu ona je moj fan ali idol ili uzor ni u ludilo,ne samo ona ,nego bilo ko drugi
:confused:
nacika:
meni je idol ... ja nemam idola i mislim da mi nije potreban ...razvijam sopstveni nacin razmisljanja , oblacenja ... uopsteno svoj stil.... jedno su fanowi a drugo idoli uzori itd...
a na osnovu chega razvijash svoj stil?
i u kakvoj su vezi oblachenje i razmishljanje da bi zasluzhili da se nadju u istoj rechenici jedno pored drugog?

yebote, sta uradi ovo drushtvo od ove dece...:confused:

Back