Spomenu konzab muzej... Da vam pricam. Desilo mi se pre nedelju, nedelju i po ali jos sam vrlo potresena i psihicki uzdrmana

Nisam imala sta da radim, prala sam neku majicu, mora da se pere na ruke, ne razumem se,ja sam tela da je roknem u masinu, kaze majka mora na ruke, i tolko sam se iznurila , na nos mi izasla je bena majica.
i ..Sednem ja tako za racunar, gledam neke slike iz fascikle Billy Idol, to znate na njega se lozim, za njega cu da se udam i tako to.. I setim se da ja uopste nisam registrovana na njegov oficijalni sajt
Misim, posecujem ja redovno, daunlojdujem inovacije, skidam slike, a Billyja pogledom, ali nemam regularan nalog. Rekoh sebi, sad cu taman onim nalozenim tinejdzerkama da dam definiciju "fana"(Uzgred, ste gledali taj film sa Denirom, odlican)
I registrujem se, i odem na forum, ocekujem sad neke postove "You're so hot" "damn hot" "billy I desperately wanna have sex with u" "Billy marry me" etc.., kliknem na Billy main board kad ono.. Da nisam sedela , pala bi
One sine oce da mu otvore muzej

Spremaju se kako ce da projektuju preko grafoskopa , preko nekih tamo sr anja , sta ja znam cega, njegove slike, znate vec, one koje nisu dostupne svima ,nisu na internetu, pa neke njihove privatne slike sa njim, pa to ce sve da one sortiraju po godinama kad je slikano.
Jedna dala oglas , trazi bebisiterku da joj cuva bepče , posto ce sad da ima mnogo posla oko tog muzeja. stalno aplojduju neke njegove videe od pre dvadeset pet, trideset godina, ne znam odakle im samo.
A da vidite sto su tinejdzerke , tek! Sve mladje tri dana od Deda Mraza, da se zgrozis. Pa brat bratu po 4 i po banke minimum imaju.
A slike za avatar sto su namestile!! Jedna, to je ta glavna , idejni tvorac za muzej,sto kolektuje eksponate i diktira kako ce sve da ide, sto glumi profesionalno, i hrani se makrobioticki, ima sto godina,treba da bude mrtva kol'ko je stara, a izbacila nesto sise les matori.

Ne razumem sto mu otvaraju muzej, kao da ce da im da zauzvrat, oce , kako da ne. Sad kad menja krv i uzima pilule za pokretanje. Vise mu kosa ni ne prima hidrogen, nego nesto govnjavo, narandzasto
Da ste vi Billyjev fan je l' biste ucestvovali u ovako necemu?