Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.822
Да ли мислите да је на жени да створи осећај сензуалности, емотивности, топлоте у односу... Да побуди жељу за њом код њеног мушкарца.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
јел то по оној народној:
док крава не мрдне репом....
Pa i žena može da maše repom do sudnjeg dana uzalud ukoliko muškarca ne privlači.covek je u pravu.........mi muski moz da masemo repom kolko ocemo, al ako zena nije voljna, dzaba. E a kad zena mahne repom, .....znas i sama kako prodje.
Pa i žena može da maše repom do sudnjeg dana uzalud ukoliko muškarca ne privlači.
па шта није јасно?Jao Kapetane kako šutneš temu u samom startu!
Taman sa htela da odgovorim, a ti ga zabiberi u praznu šerpu!
у том случају испада да само када је женама до секса онда ће га бити.Пре бих рекао да се овде прича односи на парове у којима постоји емоција, међусобна привлачност и слично.
у том случају испада да само када је ђњнама до секса онда ће га бити.
где су ту сад борбе за равноправност а ?
Hm, pa da. Obrni okreni - ona je u pravu.Пре бих рекао да се овде прича односи на парове у којима постоји емоција, међусобна привлачност и слично.
е за то , једи пите.Иди ради нешто паметно.
ЈАДНА МАЈКО!Hm, pa da. Obrni okreni - ona je u pravu.
Hm, pa da. Obrni okreni - ona je u pravu.
Pogledao sam početak izjave i "prosto jednostavno ako sam ja spremna ti si spreman jako brzo" i odmah shvatio da je glupost neviđena.
To što je jedna strana spremna ne znači da je druga spremna instant ili jako brzo. Moraju obe strane biti spremne ili bar na pola da bi to bilo jako brzo.
Čak i ono "muškarac je uvek napaljen" ne vidim samo kao mušku odliku, jer iskreno sa mojim devojkama koliko sam ja brzo bio spreman isto toliko nikad nisam imao situaciju da npr držim tu devojku za butinu, struk i gledam je ili osetim onu situaciju u vazduhu i da sam u bilo kom trenutku krenuo rukom ka njoj i da je bila suva i nespremna. Spremnost je normalno bitna za obe strane.
Šta vičeš, bolduješ, uvećavaš i bojiš slova?ЈАДНА МАЈКО!
не знам каква ти је то логика.Па и логично је, ако женско неће... Онда највероватније неће ни бити ништа.
O tome je i pričala, ne o 'istresanju', 'odrađivanju bračne dužosti' ili hebanjj.за вођење љубави и у браку, је потребна обостраност.
немој љубав мјешати у свашта.O tome je i pričala, ne o 'istresanju', 'odrađivanju bračne dužosti' ili hebanjj.
Žena je pričala o vođenju ljubavi.
то што сад пришаш је у реду. а њена прва реченица је Глупетање.Не знам Капетане шта ти није јасно. Ако је мушкарац на месту, госпођа је у клипу лепо објаснила шта то значи, онда је нормално да има жену која ће му пружити топлину, љубав, емоцију, сензуалност... То су двоје људи који се мећусобно надопуњују.
Не треба да се схвати у дословном смислу... Иебе ми се, иеби ме.
Жена која гаји своју женску енергију, која има емоцију, поред себе ће имати мушкарца жељног ње. И само треба да чачне мало.
то што сад пришаш је у реду. а њена прва реченица је Глупетање.
немој сад да то прескачеш. јер ето то НИЈЕ ЈАСНО и то је глупетање.