skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.590
155 u 20 150 u 50 a na to 90 kila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije te razumela, jbgKad je njena brada u visini jaja
Bitno da su je jaja razumelaNije te razumela, jbg
I ja to kažem. Ali on možda čekuje da ja zamenim sijalalcu...Tvoja visina?
@tema:
Nemam pojma, ako je visoka mogu lakse da je gledam u oci, ako je niza pre ce se sagnuti da dohvati nesto sa poda.
Sve ima svoje mane i prednosti u zavisnosti od situacije.
170-180,a'l više prema 80.Koliko si visoka?![]()

170-180,a'l više prema 80.
178 cm.Zar ne mozes da smanjis taj luft?
10 cm se lako primeti.
178 cm.
Kakva prednost, jbtTvoja visina?
@tema:
Nemam pojma, ako je visoka mogu lakse da je gledam u oci, ako je niza pre ce se sagnuti da dohvati nesto sa poda.
Sve ima svoje mane i prednosti u zavisnosti od situacije.
Kakva prednost, jbt

Vidiš, ovde nas uglavnom zajeb....u!A kad treba nešto da dohvatim s viseće police, a'de ti.Ja nekom od "metar i žilet", mogu samo da kažem: "padni mi na grudi junačke" i ništa više.Ebi ga, lakse mi muskarcu od 160 cm da nadjem visinske prednosti nego devojci.
Za rad u kesonu je bolje da su sto manji, kao i tenkisti.
Znam da mi nisu neki primeri![]()
Nije stvar u yome da si ti previsoka,nisi.Oni su niski,to je njihov problem a ne tvojVidiš, ovde nas uglavnom zajeb....u!A kad treba nešto da dohvatim s viseće police, a'de ti.

Ma, ne... šalim se ja malo, nije to kompleks. Jedan kolega je niži od mene, a voli na proslavama da sa mnom pleše. Ja ga tako zezam: "da mi padne na grudi junačke", pa da plešemo.Nije stvar u yome da si ti previsoka,nisi.Oni su niski,to je njihov problem a ne tvoj
I meni lisno ta visina uopste nije preterana za devojku,nemoj da ti oni "kratki" nabijaju kompleks.