Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.134
Može i neki "prcko "napr.ako ima para, kad već nema pojavu.Nisam bezdušna!Zašto vi žene odbijate muškarce samo zato što su niži od vas? A zabrana diskriminacije? A ljucka prava?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i neki "prcko "napr.ako ima para, kad već nema pojavu.Nisam bezdušna!Zašto vi žene odbijate muškarce samo zato što su niži od vas? A zabrana diskriminacije? A ljucka prava?
da sam nizi mislim da bi yebo mnogo vise
ma imo bi kompleksa pa bi se moro dokazivat ovako me libo rackuDa budeš ko Đordi El Ninjo Poja?
Može i neki "prcko "napr.ako ima para, kad već nema pojavu.Nisam bezdušna!
ma imo bi kompleksa pa bi se moro dokazivat ovako me libo racku
karizma privlaci djevojke a moglo bi se rec i statusImam poznanika, visok oko 160, dobar dečko skroz. Nema devojku godinama, a trudi se.
Pa i nisu... obično su ovi niži neki direktori,buđžovani, voze bolja kola...neki kažu "mali muškarac večiti kompleks". Ja se ne slažem,uglavnom se više trude u drugim stvarima, sve i da je zbog kompleksa visine ipak su to pretvorili u plus, na neki način.A sve one silne priče o karakteru, dobroti, "unutrašnjoj" lepoti...
I onda kao muškarci površni.
Ako poradi i na "statusu", ne'k ne bere brigu.Imam poznanika, visok oko 160, dobar dečko skroz. Nema devojku godinama, a trudi se.
Ako poradi i na "statusu", ne'k ne bere brigu.
il sponzorusa il gej il onanija nema cetvrtoJer san svakog muškarca je da ima sponzorušu za ženu.
Jer san svakog muškarca je da ima sponzorušu za ženu.
Ne mislim da mora imati "brdo" para, samo da bi imao daleko bolju prođu.Jer san svakog muškarca je da ima sponzorušu za ženu.

Šta si ti... muško, žensko, Crnogorac?Evo ja sam 180