gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Pa, ybg, mi maštoviti smo malko opičeni.![]()
Jao, pa ja sam totalno lud
...srecom me ne drzi dugo takvo ludilo, ipak se nadje i poneka obaveza, da se zaboravi na to ludilo...
A lepo je dok si lud...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, ybg, mi maštoviti smo malko opičeni.![]()
...srecom me ne drzi dugo takvo ludilo, ipak se nadje i poneka obaveza, da se zaboravi na to ludilo...
A lepo je dok si lud...
Moraš da imaš kraće prste.![]()

Samo se u izgled mogu zaljubiti..nezrela je idealizacija.
Djole, razocarao si me, a ljubavna "masta" ne valja? Nemoguce...Poludeo sam...
Koliko ste skloni da nekoga idealizujete u svojoj glavi do te mere da vam proradi zaljubljenost.
Inspirisan Novaistinom temom postavlja se pitanje koliko vam licna dosada ili neko nemanje nikakvih poslova npr lezanje kuci u gipsuutice na to da se odvojite od realnosti i vise prepustite svojoj masti i imaginacijama.
Koliko ste puta bili zaljubljeni u nekoga koga jos niste upoznali u RLu i koliko dugo vam traju ti tikovi?![]()

Idealizujem. To mi je u krvi. Al' mi za to treba materijal, makar potencijalni, makar esencija koja moze postati egzistencija, cesto mi je dovoljna esencija. Tako da sam ja u stvari u nekog ili nesto zaljubljena non-stop, s tim sto ja tome ne pridajem neku veliku paznju i znacaj.E sad, da si pitao da li ste nekog voleli ( a ne "da li ste bili zaljubljeni?"), pa da ti odgovorim...![]()

A zrelo je zaljubiti se samo u izgled?Samo se u izgled mogu zaljubiti..nezrela je idealizacija.
ruke dalje, on je samo mojA zrelo je zaljubiti se samo u izgled?![]()

kokoshke jedne michite se od MOG dzordzija!![]()

i kako sad ja sa tim da se takmičim =(
odo da se udavim u čvarcima ='(
A zrelo je zaljubiti se samo u izgled?![]()

Nema tog mozga koji moze da zameni dobru sisu.....![]()

ma da bwe...nema?
![]()
ja vidi.. MOZAK...

Koliko ste skloni da nekoga idealizujete u svojoj glavi do te mere da vam proradi zaljubljenost.
Inspirisan Novaistinom temom postavlja se pitanje koliko vam licna dosada ili neko nemanje nikakvih poslova npr lezanje kuci u gipsuutice na to da se odvojite od realnosti i vise prepustite svojoj masti i imaginacijama.
Koliko ste puta bili zaljubljeni u nekoga koga jos niste upoznali u RLu i koliko dugo vam traju ti tikovi?![]()
kokoshke jedne michite se od MOG dzordzija!![]()

ko je taj dzordzi, jel neki zgodan macan, ako jeste i ja bih da probam![]()
Djole, razocarao si me, a ljubavna "masta" ne valja? Nemoguce...Poludeo sam...
![]()

ko je taj dzordzi, jel neki zgodan macan, ako jeste i ja bih da probam![]()
Baci fotku obozavam lignjeA zrelo je zaljubiti se samo u izgled?![]()
Trenutno sam u toj fazi...

И, мала напомена: овде није реч о идеализацији љубави, него о идеализацији неке особе.... Наслов је погрешан.