Idealizacija ljubavi

• Začetnik teme Začetnik teme ZORO-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko ste skloni da nekoga idealizujete u svojoj glavi do te mere da vam proradi zaljubljenost. :)
Inspirisan Novaistinom temom postavlja se pitanje koliko vam licna dosada ili neko nemanje nikakvih poslova npr lezanje kuci u gipsu :( utice na to da se odvojite od realnosti i vise prepustite svojoj masti i imaginacijama. :heart:
Koliko ste puta bili zaljubljeni u nekoga koga jos niste upoznali u RLu i koliko dugo vam traju ti tikovi? :?:

Idealizujem. To mi je u krvi. Al' mi za to treba materijal, makar potencijalni, makar esencija koja moze postati egzistencija, cesto mi je dovoljna esencija. Tako da sam ja u stvari u nekog ili nesto zaljubljena non-stop, s tim sto ja tome ne pridajem neku veliku paznju i znacaj.
E sad, da si pitao da li ste nekog voleli ( a ne "da li ste bili zaljubljeni?"), pa da ti odgovorim...:P

Idealizujem. To mi je u krvi. Al' mi za to treba materijal, makar potencijalni, makar esencija koja moze postati egzistencija, cesto mi je dovoljna esencija. Tako da sam ja u stvari u nekog ili nesto zaljubljena non-stop, s tim sto ja tome ne pridajem neku veliku paznju i znacaj.E sad, da si pitao da li ste nekog voleli ( a ne "da li ste bili zaljubljeni?"), pa da ti odgovorim...:P

ovo je fantasticno :D :heart:

Nema tog mozga koji moze da zameni dobru sisu.....:mrgreen::rotf:

ma da bwe...nema? :cool:

Breast%20implants.jpg

Koliko ste skloni da nekoga idealizujete u svojoj glavi do te mere da vam proradi zaljubljenost. :)
Inspirisan Novaistinom temom postavlja se pitanje koliko vam licna dosada ili neko nemanje nikakvih poslova npr lezanje kuci u gipsu :( utice na to da se odvojite od realnosti i vise prepustite svojoj masti i imaginacijama. :heart:
Koliko ste puta bili zaljubljeni u nekoga koga jos niste upoznali u RLu i koliko dugo vam traju ti tikovi? :?:

Srazmerno

Ниједном. :confused:

Back